Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

36 KATA, 19 ΑΠΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, νεα συνεδρίαση Πέμπτη. ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ναι…

Παράλληλα, οι Γερμαναράδες, ύαινες όπως πάντα, χωρίς να ντρέπονται καθόλου, καλούν καταθέτες, να μεταφέρουν καταθέσεις στη… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

 

Name

 

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Βαστάτε ΑΔΕΡΦΙΑ!!! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ!

 ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, πλην του ΔΗΣΥ που απείχε! Βουλευτές από όλα τα κόμματα μαζί με τον κόσμο, έξω από τη Κυπριακή Βουλή.
Υπό παραίτηση τελεί ο Σαρρής!!! Να δούμε αν τελικά θα τον αποκεφαλίσουν, για να στείλουν μήνυμα στην Ευρώπη.
Πάει ο και Υπουργός Εμπορίου, υπεύθυνος για το φυσικό αέριο στη Μόσχα, μαζί με κλιμάκιο της Λαικής Τράπεζας.

Επιστολή η οποία πρέπει να προβληματίσει τόσο την Κυβέρνηση της Κύπρου όσο και την Κεντρική Τράπεζα έχει στα χέρια του το SigmaLive. Γερμανικό Συμβουλευτικό Γραφείο καλεί Κύπριο καταθέτη να μεταφέρει τις καταθέσεις του στη Γερμανία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία.

Συνέχεια του άρθρου στο ολυμπία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου