Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΣ.

 


giagiaka1 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΧΤΥΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ 600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ

Άγριο έγκλημα στον Μώλο Φθιώτιδας. Ηλικιωμένη γυναίκα, που έμενε μόνη, βρέθηκε νεκρή, σήμερα το απόγευμα, δεμένη πισθάγκωνα και φιμωμένη με ταινία μέσα στο σπίτι της.
Μάλιστα οι δράστες είχαν βάλει χαρτιά μέσα στο στόμα της, για να αποκλείσουν κάθε περίπτωση να φωνάξει.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του lamiastar.gr, οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού της τις νυχτερινές ώρες προκειμένου να την κλέψουν.
giagiaka
Η γυναίκα δεν έδωσε σημεία ζωής το πρωί. Ένας γείτονας της άφησε φρούτα στην αυλή και της φώναξε, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. Εκείνη την ώρα δεν ανησύχησε. Αργότερα όμως το μεσημέρι, η 77χρονη δεν είχε εμφανιστεί. Ο γείτονας πρόσεξε πως το παράθυρο ήταν παραβιασμένο.
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο
.... σπίτι και βρήκαν την γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι, με δεμένα το χέρια της πισθάγκωνα. Επίσης της είχαν βάλει χαρτιά στο στόμα και την φιμώσει και με ταινία.
Σύμφωνα με μαρτυρία η άτυχη γυναίκα είχε πάρει 600 Ευρώ από την τράπεζα προκειμένου να τα δώσει σε Αλβανούς για να κλαδέψουν τα χωράφια της. Ίσως η κίνηση αυτή να στάθηκε μοιραία για την ζωή της. Κάποιοι να την παρακολουθούσαν ή απλά να μαθεύτηκε πως είχε στο σπίτι της τόσα χρήματα.
giagiaka1
Οι γείτονες είναι τρομοκρατημένοι. Μιλώντας στο lamiastar.gr λένε πως πλέον κοιμούνται αγκαλιά με τα όπλα τους. Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε τις ζωές μας και τις περιουσίες μας προσθέτουν.
Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες στην Φθιώτιδα, καθώς μόλις την περασμένη Κυριακή μια γιαγιά βρήκε τον ίδιο τραγικό θάνατο στην Τραγάνα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες αφού η μέθοδός τους είναι όμοια.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου