Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ. ΤΙ "ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ" ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;

 


xinis-rapti

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΔ "ΑΘΩΩΝΟΥΝ' ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ";
Η κυρία Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και συντονίστρια της καμπάνιας «1 στα 5» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, μίλησε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, στην κοινή εκδήλωση-ημερίδα του Τμήματος Παιδαγωγικών του Mediterranean College και του τομέα Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με θέμα τις Μορφές Βίας κατά των Παιδιών στη σύγχρονη κοινωνία.
Η κυρία Έλενα Ράπτη εκθέτει τον πρωθυπουργό, το κόμμα της, το λαό που την εξέλεξε και όλα όσα κάνει πίσω από το αγγελικό της χαμόγελο είναι ύποπτα. Ποια πολιτικά "γραμμάτια" ξεπληρώνει η κυρία χορηγώντας πολιτική παρουσία σε εταιρεία που διώκεται για σοβαρής μορφής κακουργήματα; Δεν τα γνωρίζει όλα αυτά η κυρά από τη Θεσσαλονίκη; Και μάλιστα για
...αδικήματα που αφορούν κλοπή δημοσίου χρήματος; Χορηγός σε ύποπτους τελέσεως κλοπής χρημάτων του λαού;
Τι έχει κάνει ο Όμιλος της αμαρτίας που έχει ταίσει τους πάντες με διαφήμιση; Ας διαβάσει και η κυρία Ράπτη:
"Για κακούργημα διώκονται ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Σοφοκλής Ξυνής, η σύζυγός του, Αθηνά και η κόρη του Αικατερίνη, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος τους η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου για τη χρήση πλαστών ασφαλιστικών ενημεροτήτων και σειρά οικονομικών και φορολογικών παραβάσεων.
Παράλληλα, με διάταξη της εισαγγελέως, τους απαγορεύτηκε η έξοδός τους από τη χώρα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βάρος του δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος και επισύρει ακόμη και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Η εισαγγελέας αφού ολοκλήρωσε την έρευνα σχετικά με τις πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο εκπαιδευτικός όμιλος με σκοπό να εισπράττει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το δημόσιο, προχώρησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης, ενώ εξέδωσε και διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων των κατηγορουμένων.
Η έρευνα πάντως συνεχίζεται τόσο σε ασφαλιστικό όσο και φορολογικό επίπεδο προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς διαστάσεις των παραβάσεων αλλά και να εντοπιστούν οι ενδεχόμενες ευθύνες υπαλλήλων των αρμοδίων υπηρεσιών που κατήρτισαν τις ασφαλιστικές ενημερότητες, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον εκπαιδευτικό όμιλο να εξασφαλίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ακόμη και επιδοτήσεις από το Δημόσιο, μέσω της συμμετοχής του σε διάφορα προγράμματα".
Καταλάβατε κυρία Ράπτη; Πρώτα ήταν οι φιλίες με τον κ.Λοβέρδο και τα αθώα πολιτικά "φλερτ". Και όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν σας βγήκε και άσχημα με τον Λοβέρδο. Πήρε όλα τα κυλικεία ο αγαπητός μπαμπάς σας στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Τώρα, ο Όμιλος Ξυνή. Δίνει λεφτά και που ο Ξυνής κυρία Ράπτη που τον έχετε τόσο πολύ υποχρέωση;
Ξεγελάει η κυρία. Πίσω από το χαμόγελο, κρύβονται άλλα. Από σήμερα κυρία Ράπτη είστε συνεχώς εκτεθειμένη και ελεγχόμενη. Και ύποπτη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου