Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Στέφανος Κασαπίδης με βολές κατά της πολιτικής του Κουβέλη.

Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Στέφανος Κασαπίδης

 
Desktop (1)Με επιστολή του στον Φώτη Κουβέλη, ο Στέφανος Κασαπίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.
Η επιστολή Κασαπίδη:

«Οι αποφάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς και η πολιτική που ασκείται από αυτή το τελευταίο οκτάμηνο και συγκεκριμένα από την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση και μετά με έχουν βρει στο σύνολό τους αντίθετο.

Τους τελευταίους μήνες μου έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η πολιτική αυτή κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που αντιλαμβάνομαι ως σύγχρονη δημοκρατική μεταρρυθμιστική αριστερή πολιτική. Καθημερινά αντιλαμβάνομαι υποχωρήσεις και αναιρέσεις της πολιτικής μας ατζέντας που αλλοιώνουν το στίγμα της Δημοκρατικής Αριστεράς έτσι όπως πρωτοξεκίνησε. Δυστυχώς, τα βήματα που γίνονται δεν είναι αναστρέψιμα.

Επειδή ψυχικά και οργανωτικά έχει επέλθει τεράστια απόσταση από την πολιτική του κόμματος, σας ενημερώνω για την αποχώρησή μου από τη Δημοκρατική Αριστερά, ώστε να καταφέρω να υπηρετήσω απρόσκοπτα και με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για μία αριστερή και προοδευτική διέξοδο από την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου