Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΔΕΙΠΝΗΣΕ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΥΖΕΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ...ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!

 

(agiovasilema: Κύριος όμως ε; Τους ευχαρίστησε προσωπικά πριν την κοπανήσει.Εμείς κάποτε αυτού του είδους τους ανθρώπους τους λέγαμε ''τζαμπατζήδες'' και ''σελέμηδες'' και τους αποφεύγαμε όπως ο διάολος το λιβάνι και τώρα λαμβάνουν πόστα στις κυβερνήσεις που μας κρατάνε υποδουλωμένους...Και μετά περιμένουμε προκοπή και ήθος....) 

KEDIKOGLOY

Σύμφωνα με το eviazoom ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ξέχασε... να πληρώσει τον λογαριασμό του, φεύγοντας από παραλιακό ουζερί της Χαλκίδας. Διαβάστε την καταγγελία:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!
Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος & Υπουργός Επικρατείας Σίμος Κεδίκογλου, δείπνησε με εντυπωσιακή αιθέρια ύπαρξη σε πασίγνωστο παραλιακό ουζερί της Χαλκίδας και αφού φάγανε φρέσκα θαλασσινά, ψάρια αλλά και γλυκό στο τέλος, ο Υπουργός σηκώθηκε χαιρέτησε τον Ιδιοκτήτη, τους σερβιτόρους και έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό, παίρνοντας και την απόδειξη από το τραπέζι!!
Συγκεκριμένα ο Ιδιοκτήτης τονίζει αποκλειστικά στην EVIAZOOM :
"Ήταν βράδυ όταν ήρθανε και κάθισαν μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα.
Τους πήγαμε τα φαγητά που αποτελούνταν από θαλασσινά και ψαρικά και πιο μετά μαζί με το γλυκό τους, ο σερβιτόρος του άφησε την απόδειξη όπως κάνουμε με όλους τους πελάτες μας.
Ξαφνικά ο κ.Κεδίκογλου σηκώθηκε με την κυρία που ήταν μαζί του, χαιρετηθήκαμε, τον ευχαρίστησα προσωπικά που με προτίμησε και αφού μας ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μας είπαμε καληνύχτα και έφυγε.
Προς έκπληξη μου πήγαμε στο τραπέζι να μαζέψουμε τα πιάτα και να πάρουμε τα χρήματα, αλλά χρήματα δεν υπήρχαν και μάλιστα έλειπε και η απόδειξη, από τότε δεν έχει ξαναέρθει στο μαγαζί μου".πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου