Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Το μαγκάλι είναι φονικό ή η πολιτική που το ανάβει;

Δυστυχώς δεν προλάβαμε να λάβουμε το μήνυμα που ακολουθεί και συγκλονιστήκαμε από το τραγικό γεγονός με τα νέα παιδιά στη Λάρισα! Το μήνυμα που λάβαμε:

«Σήμερα -και μάλιστα την ώρα που οι φωστήρες για να μην πω τίποτα βαρύτερο έψελναν τις π…ιές τους στην εααν - έκοβαν το ρεύμα σε στρατεύσιμο με σύζυγο με καρκίνο. Αφορά τον ΟΡΕΣΤΗ ο οποίος και κατάφερε επανασύνδεση με διακανονισμό, ποσόν 800 Ε. Είδες η πατρίδα με τους πατριώτες ... καλό βράδυ. ».


Άραγε στις διεκδικήσεις που ξεκινούν οι εε & εα συνάδελφοι θα περιοριστούν στις μειώσεις των συντάξεων / μερισμάτων και τα θέματα άμυνας, ή θα συμπεριλάβουν και τα ζητήματα όπως το πετρέλαιο, το χαράτσι της ΔΕΗ, τη δυσβάστακτη φορολόγηση του εισοδήματος (όσου έχει μείνει), την αύξηση των προσωπικών δαπανών για την υγεία, την ακρίβεια, κλπ κλπ; Τέτοια είναι η πρόταση που κατατέθηκε από την ΚΕΘΑ και άλλους που σημαίνει ότι απαιτείται διαμαρτυρία για την πολιτική που εφαρμόζεται καθώς και διαμαρτυρία των συναδέλφων μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας τους συγγενείς και φίλους. Γιατί δεν είναι φονικό το μαγκάλι αλλά η πολιτική που το ανάβει … ! Γιατί το μαγκάλι δεν σκοτώνει μόνο του γείτονα τα παιδιά ….!

http://ketha.gr/nea.html :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου