Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Με πολιτικά κριτήρια επιλέγουν τα βρωμόσκυλα τον τόπο των διακοπών τους

 

tropoi-na-anagnwriseis-tourista-06Με πολιτικά κριτήρια επιλέγει μεγάλη μερίδα Γερμανών τουριστών τον τόπο των διακοπών τους, σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής «δεξαμενής σκέψης» «Travel Industry Club», στο πλαίσιο της οποίας ερωτήθησαν 204 στελέχη της γερμανικής τουριστικής βιομηχανίας. Οι γερμανοί μάνατζερ τουρισμού προειδοποιούν ακόμη για τις συνέπειες από τις ανισότητες μεταξύ Βορρά και Νότου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύονται σήμερα, το αντιγερμανικό κλίμα που διαπιστώνεται σε κάποιες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου επηρεάζει αρνητικά τους Γερμανούς στην επιλογή του προορισμού για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ενδεικτικά αναφέρεται το παράδειγμα της Κύπρου, με το 87% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι το νησί θα χάσει εφέτος μεγάλο αριθμό γερμανών τουριστών εξαιτίας των πρόσφατων αντιγερμανικών αντιδράσεων και το 65% να σημειώνει ότι θα πρέπει οι Γερμανοί να επιλέγουν τον τόπο των διακοπών τους με γνώμονα «την στάση των ανθρώπων έναντι της Γερμανίας».

Επιπλέον, το 87% εκτιμά ότι οι Γερμανοί θα πρέπει με την επιλογή του τόπου των διακοπών τους να στέλνουν κάθε φορά ένα μήνυμα διαμαρτυρίας ή συμπάθειας προς τις αντίστοιχες χώρες, ενώ το 51% δηλώνει ότι η επιλογή δεν θα πρέπει να γίνεται με πολιτικά κριτήρια. Μόνο το 34% πάντως υποστηρίζει ότι οι γερμανοί δεν θα γίνονται δεκτοί «με ανοιχτές αγκάλες» στις χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση.

Σε ό,τι αφορά την Κύπρο, μόνο το 21% πιστεύει ότι ο τουρισμός της χώρας δεν θα υποστεί φέτος απώλειες, ενώ το 78% εκτιμά ότι η λειτουργία νέων καζίνο στην χώρα θα επηρεάσει αρνητικά την εικόνα της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.

Τα στελέχη που τοποθετήθηκαν για την έρευνα, αναφέρονται ακόμη στον κίνδυνο που επιφυλάσσει για την συνοχή της Ευρωζώνης το χάσμα μεταξύ των χωρών του Βορρά και του Νότου. Το 65% μάλιστα των ερωτηθέντων διακρίνει μακροπρόθεσμα τον κίνδυνο ακόμη και διάσπασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


(agiovasilema: Μη σώσουν και ξαναπατήσουν εδώ. Καλύτερα να συνεχίσουν να πηγαίνουν με ειδικές πτήσεις στην Ταυλάνδη και στις γύρω περιοχές, εκεί που βγάζουν τα αρρωστημένα και διεστραμμένα πάθη τους.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου