Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Λαμόγιο και ο Γερμανός επιχειρηματίας Ούλι Χένες, που έβριζε τους Έλληνες. Δεχόμαστε επίθεση απατεώνων.

 

«Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Γερμανία που να έχει πληρώσει τόσους φόρους όσο εγώ». Αυτά έλεγε πριν από μερικούς μήνες σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης ο φίλος της Γερμανίδας Καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ και γνωστός για τις θέσεις του κατά της Ελλάδας, Ούλι Χένες.

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, τα πράγματα ανατράπηκαν, με την αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου φοροδιαφεύγει, διατηρώντας στην Ελβετία τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο δεν έχει δηλώσει στη γερμανική εφορία.

Ηδη τα γερμανικά μίντια μιλούν για ένα ποσό που πλησιάζει τα 20.000.000 ευρώ.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η Γερμανική εφημερίδα «Bild» στη χτεσινή ηλεκτρονική της έκδοση, ποσό με το οποίο συμφωνεί και η εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».

Μόνο που η τελευταία εμπλέκει και την εταιρία Αdidas στο κόλπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα, ο παλιός επικεφαλής της Adidas και φίλος του Χένες κατέθεσε το 2000 σε λογαριασμό του τότε μάνατζερ της Μπάγερν στην ελβετική τράπεζα Vontobel το συγκεκριμένο ποσό για να κλείσει εμπορική συμφωνία με τη βαυαρική ομάδα!

Μάλιστα, σε διάφορα γερμανικά μίντια δημοσιεύτηκαν πληροφορίες ότι με αυτό το ποσό ο Χένες έπαιζε διάφορα ποσά στο χρηματιστήριο.

Χτες το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Bild» είχε τον τίτλο «Είναι ο Χένες εθισμένος;», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα ότι ο πρόεδρος της Μπάγερν τζόγαρε σε διάφορα χρηματιστήρια. Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Χένες είχε συχνά μαζί του ένα μικρό μηχάνημα που έμοιαζε με κινητό, το οποίο ήταν συνδεδεμένο online με τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο!

Το περίεργο βέβαια είναι ότι ο Ούλι Χένες όλα αυτά τα χρόνια είχε δημιουργήσει το προφίλ ενός στελέχους που έπαιρνε συχνά φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπάγερν είχε δώσει ουκ ολίγα παιχνίδια για να σωθούν είτε η Σανκτ Πάουλι είτε το Ανόβερο ή η Χάνσα Ρόστοκ, ενώ είχε βοηθήσει οικονομικά και την ομάδα Μόναχο 1860, που ήταν παραδοσιακά μεγάλη τοπική αντίπαλος της Μπάγερν.

Πάντως χτες, και ενώ η πίεση προς τον πρόεδρο της Μπάγερν όλο και αυξάνεται, ο Χένες έκανε μια δήλωση με την οποία δηλώνει ότι μετανιώνει. «Αντιλήφθηκα ότι έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος» τόνισε στη «Sport Bild». Αυτή η δήλωση για πολλούς πρόκειται να του στερήσει τη θέση του προέδρου της Μπάγερν…

Νίκος Οικονόμου

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου