Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Βάφτισαν το ΕΕΤΗΔΕ, ως ενιαίο φόρο και αναθέτουν πάλι στη ΔΕΗ την είσπραξή του!! Ο πολιτικός εμπαιγμός δεν σταματάει με τίποτα!!!

 

kouvelis-venizelos-samaras Η τρικολόρε δουλογερμανική συγκυβέρνηση, για να ρετουσάρει την συνταγματικότητα του χαρατσιού, προφανώς και με τη συναίνεση της τροϊκας, βάφτισε το χαράτσι ως ενιαίο φόρο ακινήτων, αναθέτοντας πάλι στη ΔΕΗ να το εισπράττει, μετατρέποντάς την σε εισρπακτικό τμήμα της εφορίας. Αυτό βεβαίως προσκρούει σε άλλες διατάξεις του Συντάγματος, αλλά μέχρι να κριθεί το θέμα παράνομο  μελλοντικά, το χρήμα θα έχει πέσει στους δανειστές.

Μάλιστα, για να μην φανεί ότι είναι το ίδιο το χαράτσι, ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχει, δήθεν, μια προοδευτική κλίμακα.  Δυστυχώς, όπως το λέγαμε από την πρώτη στιγμή, τα ακίνητά μας μπήκαν για τα καλά στο στόχο των Γερμαναράδων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου