Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 


politeia

Όλα δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Γερμανών δεν θέλουν την Μέρκελ. Την αντιπαθούν. Και το ερώτημα του τίθεται είναι απλό. Αφού δεν την θέλουν οι Γερμανοί γιατί να τη θέλουμε εμείς. Διαβάστε αυτό το άρθρο. Είναι από την Πρόεδρο Ελλήνων Πολιτεία.
Της Νίνας Δ.Παυλίδου, Προέδρου ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
.

Η Μέρκελ είναι ο μεγάλος εχθρός της Πατρίδας μας και η ίδια δεν εννοεί να το καταλάβει!
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Der Handelsblatt» το 58,9% των Γερμανών θεωρεί λανθασμένη την πολιτική σωτηρίας του ευρώ που εφαρμόζει η Angela Merkel. Το 41,1% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ακολουθείται η ενδεδειγμένη πολιτική. Όπως προκύπτει από την ίδια δημοσκόπηση, το 41,7% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η πολιτική που ασκείται για την αντιμετώπιση της κρίσης καταστρέφει τη δημοκρατία στην Ευρώπη και όχι μόνο. Αυτή η δημοσκόπηση κόλαφος για την κ. Μέρκελ είναι το αποτέλεσμα της ακραίας πολιτικής της, που επέφερε το δράμα της Κύπρου. Έτσι, καθόλου τυχαίο δεν είναι, πως έγινε προσπάθεια από την γερμανική κυβέρνηση την ευθύνη για την απόφαση του Eurogroup να την επωμισθεί εξ ολοκλήρου ο Wolfgang Schäuble, προκειμένου να προφυλαχτεί η κ. Μέρκελ, εν όψει των γερμανικών εκλογών. Ωστόσο, η Γερμανική επεκτατική πολιτική δεν είναι άγνωστη εδώ και αρκετές δεκαετίες, τόσο στους Έλληνες στη χώρα μας αλλά και στους ομογενείς μας. Η στρατηγική των Γερμανών έβλεπε
....
πάντα προς τη μεριά της λεκάνης της Αν. Μεσογείου, κάτι το οποίο πιθανόν οι ίδιοι Γερμανοί πολίτες να μην μπορούσαν μέχρι πρότινος να αντιληφθούν.
Η γερμανική προπαγάνδα και ο θρησκευτικός προτεσταντισμός έχει οδηγήσει τους Γερμανούς πολίτες, στην ανάγνωση λανθασμένων πολιτικών συμπερασμάτων. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή ο γερμανικός λαός να πιστέψει ότι η κρίση είναι παγκόσμια και τραπεζιτική και ξεχνάει εύκολα ότι κάποια στιγμή θα χτυπήσει και τους ίδιους. Οι σκληρές πολιτικές αστοχίες της Mέρκελ διευρύνουν μέρα με τη μέρα την κρίση και ήδη κάτι λιγότερο από τις μισές χώρες της Ευρωζώνης έχουν καταφύγει στον μηχανισμό στήριξης. Η γερμανική συνταγή όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά προκαλεί τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα. Λένε, ότι δυο είναι οι μεγάλοι φόβοι των Γερμανών. Ο ένας είναι τα χρέη, ο πληθωρισμός και ο οικονομικός εφιάλτης που έζησαν αμέσως μετά τους δυο παγκόσμιους πολέμους και ο δεύτερος είναι η απομόνωση στην οποία επανειλημμένα έχουν βρεθεί εξαιτίας των δεινών που έχουν προκαλέσει στην Ευρώπη και όχι μόνο.
Εμείς, στην Ελλήνων Πολιτεία ενόψει των εθνικών εκλογών στην Γερμανία, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε μέσω μιας άτυπης προεκλογικής καμπάνιας, ώστε ο κάθε Έλληνας σε κάθε γωνιά της Γερμανίας να ενημερώσει κάθε Γερμανό πολίτη, ώστε να γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να πράξει μπροστά στην κάλπη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ήρθε η στιγμή της υπεύθυνης ενημέρωσης, και πρέπει επιτέλους, να μάθουν όλοι οι Γερμανοί πολίτες, ότι πίσω από γνωστά διαχρονικά σκάνδαλα σε όλη την Ευρώπη, αλλά κυρίως στην Ελλάδα, κρύβεται και μια γερμανική εταιρεία. Να μάθουν ότι η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα εξαγωγών σε πολεμικό εξοπλισμό στην Ελλάδα.
Η κ. Μερκελ οφείλει να αντιληφτεί πως στην πατρίδα μας, θεωρείται ως ο μεγάλος εχθρός της. Είναι πιστεύω όλων των Ελλήνων πως η Μέρκελ λειτουργεί ως αυτόματος πιλότος της διεθνούς παγκόσμιας τοκογλυφίας και των κερδοσκόπων της Goldman Sachs.
Είναι πεποίθηση της Ελλήνων Πολιτείας, πως η Γερμανία πολύ σύντομα θα διαλύσει τη σημερινή μορφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού πρώτα θα έχει μαζέψει όλα τα λεφτά του νότου.
Οι Γερμανοί πολίτες λοιπόν, θα πρέπει να επιλέξουν εάν θέλουν μια ενωμένη και δίκαια ισόνομη ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ή θέλουν να είναι με τους παγκόσμιους τοκογλύφους που εκπροσωπεί η Μέρκελ.
Αν επιλέξουν το δεύτερο, θα ενισχύσουν το δόγμα μας που είναι: ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Όπως, επίσης θα δώσουν το δικαίωμα στην παγκόσμια κοινότητα να μην επιτρέψει το αιματοκύλισμά της για τρίτη φορά.

Η Πρόεδρος «Ελλήνων Πολιτεία»
Νίνα Παυλίδου
Ο επικεφαλής στρατηγικής πολιτικής
Παναγιώτης Αποστόλου
http://www.facebook.com/ninapavlidou31121971

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου