Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ρουπακιώτης για αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: Θα τιμωρείται ακόμα και η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων!!! (Με κάθε τέτοια αχαρακτήριστη δήλωση, του Ρουπακιώτη και του Δένδια, θα τσιμπάει ακόμα ένα 3-5% η ΧΑ)

Μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου





  • Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης την εκτελεστική επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα οποία περιστρέφονται γύρω από τη δίωξη ρατσιστικών επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά.

    Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, να θωρακίσει τη χώρα από φαινόμενα ρατσισμού. Επίσης στόχο του νομοσχεδίου αποτελεί η διάκριση της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και παράλληλα των ρατσιστικών φαινομένων.

    Κατά την συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή εκφράστηκε προβληματισμός για την αντίδραση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο ο κ. Ρουπακιώτης εξέφρασε την απορία του για τις διαρροές περί διαφωνιών δικών του με συνεργάτες του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης, όσο και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης διαβεβαίωσαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής όταν δεν έχουν διατυπωθεί ενστάσεις από το γραφείο του πρωθυπουργού. Επιπλέον εκφράστηκε ο προβληματισμός κατά πόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Επισημάνθηκε, δε, πως σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει

    Ο κ. Ρουπακιώτης, επίσης, δεσμεύτηκε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου