Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Οι αδελφοί μουσουλμάνοι έρχονται.

 

 
Μεταναστευτικό: Μην κάνουμε το λάθος να βλέπομε το μεταναστευτικό βάσει των δικών μας καλοπροαίρετων και ανθρωποκεντρικών προθέσεων,, ούτε να  κρίνουμε τους μετανάστες λέγοντας ότι ο Ιμπραήμ ή ο Χασάν είναι καλός ή κακός.
Η ουσία είναι ότι αργά η γρήγορα, ο 
Χασάν και ο Ιμπραήμ, θα χρησιμοποιηθούν από άλλους εναντίον της κοινωνίας στην οποία τώρα ζούνε, επαναλαμβάνω, όχι γιατί είναι κακοί, αλλά γιατί θα χρησιμοποιηθούν.
Στην μεθεπόμενη βουλή θα υπάρχουν 20 μουσουλμάνοι βουλευτές οι οποίοι θα είναι όργανα της Τουρκίας, αν όχι όλοι, οι μισοί από αυτούς.
Και το 2018- 2020 θα έχει ιδρυθεί το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων, το οποίο με δημοκρατικές διαδικασίες θα προωθεί στην μπούργκα στην ελληνική κοινωνία μαζί με τα υπόλοιπα δημοκρατικά των μουσουλμάνων.
Και το 2024 θα υπάρχουν δύο κόμματα στην Ελλάδα, το ένα θα είναι η τότε ακροδεξιά, μέλη της οποίας θα είναι τα παιδιά του Τσίπρα μαζί με τα παιδιά του Κασιδιάρη,,, και το άλλο κόμμα θα είναι οι αδελφοί μουσουλμάνοι.
Αυτή είναι η παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας, μαζί με τα χρέη.
Ξέρει κάνεις, από τα 60 μουσουλμανικά κράτη του κόσμου Κανένα με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?
Ξέρεις κανείς καμιά ιδεολογία καμιά θρησκεία κανένα πολιτικο- φιλοσοφικό κίνημα το οποίο να μην εξαφανίστηκε ερχόμενο σε επαφή με το Ισλάμ;
Η ανεξέλεγκτη μεταναστεύσει θα οδηγήσει την Ελλάδα και στους Έλληνες στην ίδια μοίρα, που είχαν οι γηγενείς πληθυσμοί της Αμερικής και της Αυστραλίας, από την ανεξέλικτη μεταναστεύσει των ευρωπαίων εκεί,, δηλαδή στην πλήρη εξαφάνιση και γενοκτονία.
Και βέβαια, η δική μας ανευθυνότητα, δεν βοηθά ούτε τους ίδιους τους μουσουλμάνους των επόμενων γενεών, αφού και αυτοί θα καταδικαστούν να ζήσουν σε ένα κόσμο χωρίς πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αυτό είναι θα είναι το αποτέλεσμα της δικής μας ανευθυνότητας ή ελαφρότητας αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.
Εκτός και αν νομίζουμε ότι ο Τσίπρας θα μετατρέψει τον χότζα σε αριστερό σύντροφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου