Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Αλλοδαποί επιστάτες έσφαξαν αλλοδαπούς εργάτες στην Μανωλάδα. Τώρα γιατί σιωπούν οι ''ευαίσθητοι'';;;;

 

Από τον Πέτρο Αργυρίου

«.Οι πυροβολισμοί αλλοδαπών λαθρεργατών στη Μανωλάδα από Έλληνες επιστατών πήρε τεράστια έκταση: ως όφειλε.

Το μαχαίρωμα αλλοδαπών από ομοεθνή τους επιστάτη ακριβώς για τους ίδιους λόγους, την εργασιακή εκμετάλλευση, πέρασε στα ψηλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δήθεν αριστερίστικο αλλά στην ουσία εξόχως συμβιβαστικά «μετριοπαθές» TVXS, για αρκετές ώρες από την δημοσίευση της είδησης μέχρι και την ώρα που γράφεται το παρόν κείμενο, δεν έχει γραφτεί ούτε ένα σχόλιο. Ούτε ένα σχόλιο για τη συνέχιση μιας από τις χειρότερες μορφές «εργοδοτικού» θράσους, αυθαιρεσίας και βίας.

Απλά εκτονωθήκαμε και μόλις πέρασε η μπόρα της οργής της κοινής γνώμης, η Μανωλάδα επέστρεψε άμεσα στο πρότερο φριχτό καθεστώς.

Τόση υποκρισία.

Τμήματα της αριστεράς, σφετεριζόμενοι αγώνες που δώσαν άλλοι για όλους, θεωρούν εαυτούς ηθικά ανώτεροι των πάντων. Δίπλα στον ανόητο ρατσισμό της φυλετικής ανωτερότητας, πλαισιώνεται πλέον ο ρατσισμός της ιδεολογικής ανωτερότητας.

Και όλα αυτά από ανθρώπους που κατά τη διάρκεια της ζωής τους όχι μόνο δεν κατάφεραν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα των εργατικών αγώνων αλλά βλέπουν τους συμπολίτες τους να βυθίζονται σε εργασιακό μεσαίωνα και αυτοί κρατούν τη μύτη τους ψηλά μην τους πιάσει η μπόχα της ταξικής και βιωτικής υποβάθμισης. Δεν μπορείς παρά να κατηγορήσεις αυτά τα τμήματα της αριστεράς για υποκρισία και σνομπισμό.»

Ολόκληρο το άρθρο στο: http://agriazwa.blogspot.gr/2013/05/3-sequel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου