Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σοκ>Η Μέρκελ βουλιάζει στις δημοσκοπήσεις. Αναζητεί απεγνωσμένα σωσίβιο στην (με το στανιό)επιτυχία του ελληνικού πειράματος!








Η αντίστροφη μέτρηση για την Μέρκελ έχει αρχίσει.
Και όσο πιο πολύ, η άλλοτε σιδηρά κυρία, θα πέφτει στις δημοσκοπήσεις τόσο πιο πολλά λεφτά θα μοιράζονται ανάμεσα στα εγχώρια παπαγαλάκια του συστήματος για να δίνουν μια επική διάσταση στις “επιτυχίες” της κυβέρνησης. Τα “μπράβο” των γερμανικών εφημερίδων στον Σαμαρά δεν είναι παρά η απέλπιδα προσπάθεια της Μέρκελ να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της.
Η Μέρκελ στην καλύτερη για κείνη περίπτωση θα αναγκασθεί να συγκυβερνήσει με τους Σοσιαλδημοκράτες.
Στην χειρότερη θα ηττηθεί και θα βρεθεί εκτός παιγνιδιού. Τι θα σημάνει αυτό για την Ελλάδα; Την απάντηση την έχει δώσει η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ σ΄εκείνη την συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη
-Κράτος θα έχετε ως τις γερμανικές εκλογές. Μετά πάπαλα…
Το γεγονός ότι τα εγχώρια παπαγαλάκια κάνουν ομαδικά λόγο για έξοδο από το τούνελ αποκαλύπτει τον “συντονισμό” της επιχείρησης.
Η αισιοδοξία που καλλιεργείται είναι για να μας κοιμίσουν ως τις γερμανικές εκλογές, να γίνουν οι μεγάλες αρπαχτές από την θερινή φούσκα του Χρηματιστηρίου, να πέσει ένα κούρεμα αλά Κύπρος και στη συνέχεια εκεί κατά τον Νοέμβριο να μας δείξουν την έξοδο από το ευρώ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου