Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 7 Μαΐου 2013

To ναζιστικό Spiegel ξαναχτυπά: “Οι ξενόφοβοι Έλληνες, σφάζουν μετανάστες.” Άρα;

 

20130507-090336.jpg

Φαίνεται ότι δεν τους αρκεί μόνο η κλοπή της περιουσίας, αλλά επιδιώκουν και την βιολογική εξόντωση. Όπως μόνον αυτοί ξέρουν.
Με ένα άρθρο που βρωμάει ρατσισμό, το άθλιο Spiegel παρουσιάζει την Ελλάδα σαν απέραντο Άουσβιτς και τους Έλληνες με λευκές κουκούλες που καίνε σταυρούς και κρεμάνε μετανάστες στις νεραντζιές της Ομόνοιας. Αυτά τα γκαιμπελικά άρθρα όμως δεν είναι καθόλου τυχαία και αποδεικνύουν την βαθιά ναζιστική φύση της Γερμανίας με το διαχρονικό της τρίπτυχο: Ισοπέδωση, ληστεία, εξόντωση. Αυτό ας το σκεφθούν καλά οι δοσίλογοι που συνεργάζονται με τους
διαχρονικούς (και μελλοντικούς ως φαίνεται) σφαγείς, αναπαράγοντας ψεύδη με σκοπό την δαιμονοποίηση ενός ολόκληρου λαού. Ενός λαού που δέχθηκε εκατομμύρια παράνομων μεταναστών, τους άνοιξε την αγκαλιά του, ανέχθηκε τα απεχθή εγκλήματα κατά γερόντων και παιδιών, με τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων να είναι τα χαμηλότερα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η δικαιολογία για την “τελική λύση” λοιπόν, στήνεται μεθοδικά. Σε λίγο, οι “κακοί Έλληνες” θα πάθουν αυτό που τους αξίζει, οι Τουρκία θα δικαιούται να επέμβει για να προστατεύσει τους “άτυχους” ισλαμιστές που σφάζονται στην Ελλάδα, ενώ οι “Εταίροι” απλώς θα κουνούν το κεφάλι συγκαταβατικά. Εάν μάλιστα η Ελλάδα έχει και μία “ακροδεξιά” κυβερνηση όπως το ’22 ή το ’74, τότε η γενοκτονία νομιμοποιείται και ιδεολογικά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου