Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΕΙΣΜΟΣ-ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, TOY ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.

 


mafia2
NTOKOYMENTO
ΜΑΦΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ
Το θέμα που αναδεικνύει  το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πολύ μεγάλο και έχει παρεμφερείς ομοιότητες με την υπόθεση άλλης μεγάλης υπόθεσης του παρελθόντος στην οποία είχαν εμπλακεί πρόσωπα της ΝΔ.
Αφορά την μεγάλη ιστορία με την Μαφία των Φαρμάκων που εξάρθρωσε το Οργανωμένο Έγκλημα για εισαγωγή «φαρμάκων-φονιάδων» που χρησιμοποιούνταν στις εξωσωματικές από την Τουρκία αλλά και την εξαγωγή φαρμάκων στο εξωτερικό. Μέσα στο κόλπο, σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες από την νόμιμη συνακρόαση που ενσωματώθηκε στην δικογραφία, σε σημαντικά αποσπάσματα, κατηγορούμενοι για
...

κακουργηματική φοροδιαφυγή, απάτη, μαύρο χρήμα και πλαστογραφίες αναμιγνύουν το όνομα ενός κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους(άνδρα ή γυναίκας, ρωτάμε; γιατί ξέρουμε), κάποιοι κύριο που αποκαλούν «ιδιαίτερο του Σαμαρά», τον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά και το όνομα «Σκυλακάκης» που παρουσιάζεται ως «πρόεδρος φαρμακαποθηκών». Εμείς γνωρίζουμε κάποιον Θ. Σκυλακάκη που είναι μέλος του δ.σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων και δεν ξέρουμε εάν είναι το ίδιο πρόσωπο. Ας βγει ο κ.Σκυλακάκης να το διευκρινίσει ότι τον συκοφαντούν. Αυτά είναι στοιχεία δικογραφίας και οφείλουμε να τα δημοσιοποιήσουμε κρατώντας βέβαια την προσήκουσα απόσταση.
Δύο από τις συνομιλίες(τις οποίες παρουσιάζουμε από τις 1000 που έχουμε στα χέρια μας), εμφανίζουν τον κατηγορούμενο Παγαρντανίδη Ελευθέριο να συνομιλεί με άλλο μέλος του κυκλώματος. Ο κύριος είναι ιατρικός επισκέπτης, κάτοικος Θεσσαλονίκης και κατηγορείται για πλαστογραφία, κακουργηματική φοροδιαφυγή και άλλα συναφή που έκλεβε το δημόσιο.
Σε αυτές, ο κατηγορούμενος που είναι ο μόνος που προφυλακίστηκε, συνεχώς αναφέρει τα ονόματα πολιτικών παραγόντων της ΝΔ. Κορυφαίων. Και του ίδιου του πρωθυπουργού. Ότι θα τους κάνουν πλάτες, ότι δεν τρέχει τίποτα ότι ο κορυφαίος τα παίρνει από τις πολυεθνικές, ότι θα τον διώξουν τον «βλάκα», ότι «ψάχνει να πάρει να χρηματιστεί», ότι «είναι θέμα ημερών να τον ξηλώσει ο Σαμαράς».
Είναι γεγονός ότι κάποιοι τύποι που έχουν στις πλάτες τους βαριές κατηγορίες(το είχαμε δει στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου), είχαν ανακατέψει τον μισό πολιτικό κόσμο για να την βγάλουν λάδι, να πουλάνε εκδουλεύσεις, να ελαφρύνουν τη θέση τους). Άνετα αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει και εδώ. Το θέμα όμως πρέπει να ξεκαθαριστεί. Η ατυχία γι αυτούς που ακούγονται είναι ότι οι κατηγορούμενοι συνομιλούν έναν μήνα πριν από τις συλλήψεις που σημαίνει ότι «ξερνάνε» στοιχεία ενώ δεν ήξεραν ότι τους παρακολουθούν.
Ο κατηγορούμενος Παγαρντανίδης Ελευθέριος στην ουσία της υπόθεσης αποτελεί μέλος εγκληματικής οργάνωσης που μαζί με έναν Βούλγαρο εισήγαγε λαθραία φάρμακα τα οποία στη συνέχεια τα πωλούσε στις κλινικές.
mafia1
------------------------------------------πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου