Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!! ΑΛΒΑΝΟΣ, 32 ΧΡΟΝΩΝ...

 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
 
Συνελήφθη στις 14-6-2013 τα ξημερώματα, στο πάρκο Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για τα αδικήματα των βιασμών και ληστειών κατ’ εξακολούθηση, της αντίστασης και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές στην περιοχή του Γαλατσίου κοντά στο πάρκο Ομορφοκλησιάς και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και απειλή μαχαιριού, τις οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία, όπου τις βίαζε και τις λήστευε αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.
Όπως εξακριβώθηκε ο 32χρονος είναι ο δράστης δύο (2) βιασμών και ληστειών σε βάρος γυναικών, που διαπράχθηκαν στις 14-12-2012 και στις 24-2-2013, εντός του πάρκου Ομορφοκλησιάς.
Ο δράστης, κατά την προσπάθεια των αστυνομικών, της ειδικής ομάδας που είχε συγκροτηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό του, να τον ακινητοποιήσουν, προέβαλε σθεναρή αντίσταση κλοτσώντας και γρονθοκοπώντας τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου