Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τι έλεγε ο Κεδίκογλου πριν από ένα χρόνο για την ΕΡΤ

 



Ένα χρόνο περίπου πριν ο άνθρωπος που σήμερα ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αυτός ο ίδιος άνθρωπος κατακεραύνωνε την κυβέρνηση Παπαδήμου για το σχέδιο εξυγίανσης της ΕΡΤ, μιλώντας για απαξίωση η δημόσια τηλεόραση.

Ως αρμόδιος για τα θέματα της κρατικής τηλεόρασης, δήλωνε πως έχουν καταθέσει ειδικό σχέδιο για την ΕΡΤ και δήλωνε πως δεν κατανοεί το όφελος από το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, από την κατάργηση των υπερσύγχρονων studio που υπάρχουν και να δοθεί το κτίριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Βέβαια όπως έδειξε η σημερινή ημέρα αυτό το σχέδιο κάπου πήγε, αλλά σίγουρα δεν υλοποιήθηκε για να φτάσει στο σημείο η κυβέρνηση να ανακοινώσει το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τότες μάλιστα ο κ. Κεδίκογλου δεν καταλάβαινε το κλείσιμο των συχνοτήτων κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές, αλλά σίγουρα τώρα έχει βρει τρόπο να το κατανοεί όλο αυτό. Μάλιστα, τότε έλεγε πως υπάρχει κίνδυνος καταπάτησης αυτών των συχνοτήτων από σκοπιανά και τούρκικα μέσα ενημέρωσης. Αλλά πιθανότατα αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχει πια!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου