Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Στο χέρι μας είναι να κατεβάσουμε την αποκρουστική σβάστικα του μνημονίου!

 

Γράφει ο Μαγια

Πνιγόμαστε, βυθιζόμαστε!

Η Ελλάδα της ύφεσης και της ανεργίας, η Ελλάδα των λουκέτων και των αυτοκτονιών δεν έχει άλλες αντοχές.

Το πιο ηχηρό μήνυμα του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να ήταν, «και τώρα τρέχουμε» στις πλατείες, τις γειτονιές, στα χωριά, σε κάθε γωνιά του κοινωνικού και οικονομικού ερειπιώνα.
Θέλουν κουράγιο, αυτοπεποίθηση κι ελπίδα οι απελπισμένοι. Και τότε, ένα φύσημά τους είναι αρκετό για να απαλλαγούμε από τους εντεταλμένους της διεθνούς τοκογλυφίας, που επιμένουν να μην ορρωδούν προ ουδενός
Δεν ωφελεί να περιμένουμε τους τίτλους του τέλους. Σ’ αυτή την αναμονή στηρίζουν την επιθετικότητά τους. Αλλωστε, μόνοι τους δεν είναι τίποτε, αν δεν εξασφαλίσουν την ανοχή και την υποταγή μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ενιαίο, πλέον, κόμμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να αποκτήσουν πολιτική δύναμη οι ελπίδες του λαού, για τη δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης και τη συγκρότηση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας που θα ξαναχτίσει την Ελλάδα, με δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.
Βέβαια, οι ιδαλγοί του μαύρου, τα σαπρόφυτα της παραδημοσιογραφίας, και οι τσάτσοι της διαπλοκής θα πουλήσουν ακριβά το σαρκίο τους, προτάσσοντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της διεθνούς τραπεζικής τρομοκρατίας.
Αφού διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες τους για διαλυτικά γεγονότα στο συνέδριο, οι γνωστοί «φωστήρες» θα είναι καταδικασμένοι να παρ
...ακολουθούν βήμα – βήμα την έξοδο από την κρίση. Αρκεί η νέα διακυβέρνηση να διαθέτει ισχυρή πολιτική βούληση, καθαρά μυαλό και να αντιστέκεται στις σειρήνες της εξουσίας.
Στο χέρι μας είναι να κατεβάσουμε την αποκρουστική σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου