Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΝΕΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 


papageorgioy

Άρχισαν σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας οι απολογίες των επτά προφυλακισθέντων για την απαγωγή του Μάριου.
Εναντίον τους ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού. Τις εξελίξεις αυτές δρομολόγησαν τα μακάβρια ευρήματα στο αυτοκίνητο του Μάριου Παπαγεωργίου από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής.
Ο γενετιστής και μοριακός βιολόγος κ. Φιτσιάλος, εντόπισε με ειδικό σπρέι ανίχνευσης στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου το αίμα του Μάριου, παρά το γεγονός ότι είχε πλυθεί από τους δράστες.
Οι επτά έχουν ήδη προφυλακιστεί και τα αδικήματα που αρχικά τους βάραιναν ήταν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, και αρπαγή.
Ο φερόμενος ως εγκέφαλος και η σύζυγος του ήταν για χρόνια φίλοι της οικογένειας.
Ο Μάριος Παπαγεωργίου, 26 χρόνων, απήχθη στις 9 Αυγούστου 2012 και το αυτοκίνητο του βρέθηκε την επόμενη μέρα εγκαταλελειμμένο στο Φάληρο. Από την αρχή, ο φερόμενος ως εγκέφαλος υποστήριζε ότι ο νεαρός έστησε μόνος του την απαγωγή του και ότι βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου