Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ένας εισαγγελέας για τον κ.Στουρνάρα!

χειροπέδες
 
Μάνος Τσαγκαράκηςαπό Μάνος Τσαγκαράκης

 
Αν στην Ελλάδα υπήρχε δικαιοσύνη –υπάρχει, αλλά για τους πολλούς, για την πλέμπα- αν υπήρχαν δικαστικοί λειτουργοί που τιμούν την ιδιότητά τους κατά πρώτον και τα παντελόνια που φορούν κατά δεύτερον (οι άνδρες), τώρα ο «τσάρος» της εθνικής μας οικονομίας θα έπρεπε να κοιμάται παρέα με τους πρεζέμπορους και τα κλεφτρόνια στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ!
stournarasΗ αλαζονεία είναι ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και ο κ Στουρνάρας έχει «βουλιάξει» για τα καλά σε αυτό, με αποτέλεσμα να γίνει αμετροεπής. Όχι, δεν εννοώ ότι πρέπει να συλληφθεί επειδή είναι αλαζών, ούτε επειδή λέει… μπούρδες! Όλοι οι πολιτικοί λένε και ουδείς συλλαμβάνεται. Διέπραξε, όμως, ένα έγκλημα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο: ηθική αυτουργία σε τέλεση κακουργηματικών εγκληματικών πράξεων κατά συρροή!
Διότι, λαλίστατε κύριε υπουργέ, όταν –στην πρεμούρα σου να στηρίξεις τις αγαπημένες σου τράπεζες που σε ταΐζουν δεκαετίες τώρα- λες ότι «περίπου 20 δισ. ευρώ που είναι κρυμμένα σε μπαούλα και στρώματα πρέπει να επιστρέψουν στις τράπεζες», αυτομάτως προτρέπεις από τον πιο αδέξιο μικροκλέφτη ως τον πλέον επαγγελματία ληστή να μπουκάρουν σωρηδόν στα
....σπίτια και να αρχίσουν να σκοτώνουν κόσμο για να βρουν το μικρό μέρος που (πιστεύουν ότι) τους αναλογεί από τα κρυμμένα 20 δισ. ευρώ! Έπρεπε, λοιπόν, να επέμβει αυτεπαγγέλτως ένας εισαγγελέας, να σεαρπάξει από το αυτί και να σου πει παραφράζοντας τον Πλάτωνα:
«Τι έπος φύγεν σοι έρκος οδόντων, ρε… στουρνάρι;»!
Παρεμπιπτόντως, προ(σ)καλώ τον κύριο Στουρνάρα να στείλει τους «Ράμπο» του ΣΔΟΕ στο σπίτι μου να βρουν τα όσα πιστεύει ότι κρύβω κάτω από το στρώμα. Ευκαιρία είναι, για ένα γερό… ξεσκόνισμα!
nosokomeio-DiadromoiΑλλά να ‘ταν, άραγε, η μόνη βλακώδης δήλωσή του; Εδώ έφτασε στο σημείο να πει το αμίμητο «Αντί να εξάγουμε γιατρούς μπορούμε να εισάγουμε χρόνια πάσχοντες»! Πού; Σε μια χώρα όπου όσα νοσοκομεία δεν βάζουν «λουκέτο» ή δεν συγχωνεύονται, δεν διαθέτουν πια ούτε… ασπιρίνες για τους ασθενείς!
Είπε, ακόμη, ότι «άνθρωποι που δεν μπορούν να πληρώσουν δεν πρέπει να τους κυνηγά η τράπεζα. Οι κακοπληρωτές όμως πρέπει να πληρώσουν». Και ποιος θα ορίσει ποιος είναι ο κακοπληρωτής και ποιος αυτός που δεν έχει; Οι τράπεζες; Αυτό κι αν είναι μπούρδα ολκής!
Αλλά, τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο που καμαρώνει επειδή βύθισε στην ανέχεια και τη φτώχεια έναν ολόκληρο λαό; «Κάνω τη δυσκολότερη δουλειά πάνω στον πλανήτη, όπως μου έχουν πει συνάδελφοι στο Eurogroup. Ωστόσο αισθάνομαι μια χαρά!» είπε. Σαδιστής ή βλαξ; Ή, μήπως, και τα δύο;
http://exelixeis.gr/koinonia/enas-eisaggeleas-gia-ton-k-stournara

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου