Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Πρωτογενές πλεόνασμα χονδρομαλάκυνσης

 
nerds
Για πρωτογενές πλεόνασμα κάνει λόγο τώρα τελευταία η κυβέρνηση δίνοντας την αίσθηση πως προσπαθεί να δημιουργεί ένα τεχνητό κλίμα αισιοδοξίας τη στιγμή που η εφορία στέλνει αμέτρητα ραβασάκια στους φορολογούμενους.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΠάντως εδώ έχουμε μια ανατροπή των όσων είχαμε στη ζωή μέχρι σήμερα. Πώς είναι δυνατό να εμφανίζεσαι κερδοφόρος και να μη μετράς ότι χρωστάς σε ότι κινείται και αναπνέει;
€ 2,6 δις το…πλεόνασμα, € 5; 6; 7; τα φέσια στην εσωτερική αγορά.
Με το σκεπτικό αυτό πολύ κακώς κάνουν και κλείνουν καταστήματα, επιχειρήσεις και επαγγελματίες διότι άμα διαγράψουν τα όσα χρωστούν στην εφορία, στον ΟΑΕΕ, στον
...εκμισθωτή, σε μισθούς, σε ΔΕΚΟ και γενικώς τα γράψουν όλα στα παλιά τους τα παπούτσια τότε μπορούν κι αυτοί να λένε πως είναι κερδοφόροι και ότι εμφανίζουν πρωτογενή πλεονάσματα.
Βέβαια αν δεν πληρώσεις το ΟΑΕΕ γιατί δεν έχεις, θα σου πάρει το σπίτι. Αν δε σε πληρώσει ο νταβατζής, είναι πρωτογενές πλεόνασμα και θετικός οικονομικός δείκτης για την τρόικα.
Είναι πραγματικά πρωτοφανές θράσος σε μια διαλυμένη χώρα με το λαό να υποφέρει να λέγονται από επίσημα χείλη ξεδιάντροπα τέτοια παραμύθια.
Μάλλον έχουμε να κάνουμε με πρωτογενές πλεόνασμα χονδρομαλάκυνσης* και κάποιοι θα κάνουν πολύ καλά να το κοιτάξουν. Η χονδρομαλάκυνση έχει πολύ σοβαρές συνέπειες ειδικά όταν αφήνεται ανεξέλεγκτη από μια συγκεκριμένη ηλικία και πάνω.

* Η Χονδρομαλάκυνση (chondromalacia patellae), γνωστή και ως Χονδροπάθεια, της επιγονατίδας χαρακτηρίζεται από μαλάκυνση και ρωγμές του αρθρικού υαλώδους χόνδρου της επιγονατίδας και είναι συχνό αίτιο πόνου στους εφήβους και νέους ενήλικες. (iatropedia)
freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου