Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μήπως όλη αυτή η ιστορία με τις συλλήψεις των Βουλευτών της ΧΑ γυρίσει μπούμερανγκ προς το ...Συνταγματικό πολιτικό τόξο???

 

Nikos-Mixaloliakos-Ilias-Kasidiaris

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωϊ, συνελήφθησαν ο αρχηγός της ΧΑ βουλευτής Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς και οι βουλευτές Κασιδιάρης και Παναγιώταρος του ίδιου κόμματος.
Σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος παρ. 1 «Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Eπίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Bουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Bουλής.» Επομένως, σύμφωνα με το άρθρο αυτό δεν ήταν νόμιμο να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές.
Υπάρχει μόνο μια περίπτωση κατά την οποία μπορεί να συλληφθεί ένας βουλευτής. Σύμφωνα με την παρ. 4 του ίδιου άρθρου «Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήμα.». Επομένως, για να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί τέλεσαν κακούργημα, το οποίο εμπίπτει στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Με δεδομένο ότι η δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα έγινε προ πολλού χρόνου, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία περιμένει να μάθει ποιο ακριβώς κακούργημα τέλεσαν, μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου οι πιο πάνω βουλευτές. Ας σημειωθεί ότι δεν ενθυμούμαστε άλλη σύλληψη Έλληνα βουλευτή στο παρελθόν για αυτόφωρο κακούργημα. Υπάρχει μόνο μια περίπτωση. Να κατηγορήσουν το κόμμα που είναι στο Κοινοβούλιο και το ψήφισαν περίπου πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες, ως μια διαρκή εγκληματική οργάνωση. Κάτι τέτοιο θα έχει ενδιαφέρον!!! Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συλληφθούν όλοι οι βουλευτές της ΧΑ.
Πιστεύουμε πως τόσο η Δικαιοσύνη όσο και το πολιτικό «συνταγματικό τόξο» αντιλαμβάνονται πως αν δεν υπάρξουν καταδίκες για τους πιο πάνω βουλευτές, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.
Πέτρος Χασάπης
πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου