Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το γερμανικο ψοφοειδές δήλωσε πάλι με ύφος ότι το μόνο που του αρέσει απο την Ελλάδα είναι ο καιρός....

 


 

Απίστευτα ειρωνικές και ταυτόχρονα αντιφατικές δηλώσεις για την Ελλάδα έκανε ο Σόιμπλε σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Μπατ Κρότσινγκεν της Βάδης Βυρτεμβέργης.

''ο καιρός εκεί είναι καλύτερος, αλλά κατά τα λοιπά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των Ελλήνων''

Από τη μία ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε υποτιμητικά:''ο καιρός εκεί είναι καλύτερος, αλλά κατά τα λοιπά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των Ελλήνων''.

Και από την άλλη ζήτησε από τους Γερμανούς πολίτες να μην κάνουν ότι εμφατικά κάνει ο ίδιος, δηλαδή να μην έχουν υπεροπτική στάση έναντι των εταίρων τους!

Αμέσως μετά τα ''στρογγύλεψε'' και υποδυόμενος το ρόλο του προστάτη των αδυνάτων της ευρωζώνης δήλωσε.
''Όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι πρέπει να φροντίσουμε να μην αφήσουμε τον υπόλοιπο κόσμο να εκτροχιαστεί''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου