Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το τηλέφωνο του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά.

 


tilapor
Τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη εντοπιστεί οι τηλεφωνικοί αριθμοί από τους οποίους έγιναν οι κλήσεις και εστάλησαν γραπτά μηνύματα στο κινητό του δράστη, το βράδυ της δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα.
O 45χρονος χρυσαυγίτης δέχτηκε περισσότερες από μία κλήσεις στο τηλέφωνό του, την ώρα που έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα στο σπίτι του, όπως έχει καταθέσει και η σύζυγός του.
Μετά από αυτά τα τηλεφωνήματα, ο Ρουπακιάς μετέβη στην Αμφιάλη και μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Πάντως, περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αναμένονται από τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου