Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χίλαρι Κλίντον είναι ομοφυλόφιλη ;;;;

 (agiovasilema: Πάντως εμάς μας σοκάρει μόνο το γεγονός ότι είναι ένα από τα χειρότερα  βαμπίρ της ιστορίας και όχι ότι αυτό το βαμπίρ μπορεί να είναι λεσβιακό...)

Το εξώφυλλο της Globe που θα κυκλοφορήσει 09/09

Το βίντεο, που ισχυρίζεται ότι έχει στην διάθεσή της η Globe τοποθετείται στις αρχές της δεκαετίας του 90 και όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα τραβήχτηκε σε μια πισίνα.




Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες που θέλουν την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και πρώην υπουργό Εξωτερικών, να είναι ομοφυλόφιλη δεν ακούγονται για πρώτη φορά.




Πολλοί λένε ότι έχει μακροχρόνια σχέση με την γραμματέα της και μάλιστα σις αρχές του καλοκαιριού είχε γραφτεί ότι το 2014 η Κλίντον θα ανακοίνωνε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου