Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΘΗΚΕ!

 

Γράφει ο Κώστας Βέρμπης

Μετά τα τελευταία γεγονότα, που έγιναν στο Πέραμα, όπου οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε ομάδα του ΚΚΕ, που ήταν σε διαδικασία αφισοκόλλησης, και τραυμάτισαν μέλη της ομάδας, άρχισε στην πατρίδα μας να μυρίζει μπαρούτι.
Αμέσως μετά τα γεγονότα, εμφανίστηκαν κάποιοι από τους παθόντες, οι οποίοι ενημέρωσαν τον λαό, ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί η δράση της Χ.Α.
Με υπονοούμενα, άφησαν να εννοηθεί, ότι, και αυτοί είναι σε θέση, να αντιμετωπίσουν την
επιθετικότητα των αντιπάλων με τα ίδια μέσα.
Αυτά τα γεγονότα, και με γνώση τα πάθη του Ελληνικού λαού την δεκαετία του 40, με έβαλαν σε σκέψη, σκέψη που με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι δυο βραχίονες του πολιτικού συστήματος, το οποίο μας πίνει κυριολεκτικά το αίμα και μας περιορίζει την ελευθερία μας, είναι έτοιμοι να αποπροσανατολίσουν, για μια ακόμη φορά τον λαό μας και να τον οδηγήσουν στην κόλαση της εμφύλιας σύγκρουσης.
Η σύγκρουση αυτή, ιστορικά, προσέφερε στους λαούς που βρέθηκαν στην δίνη της, μόνο αίμα και δυστυχία.
Δεν μπορεί κάποιος με ενημέρωση και σκέψη να αμφιβάλλει, ότι το γιγάντεμα της ομάδας των ναζιστών, είναι σχέδιο και έργο των κρατούντων. Με την δραστηριότητα του μορφώματος αυτού, που η δράση του έχει την απόλυτη κάλυψη και ανοχή τους, οδηγούν την...


προσοχή και το ενδιαφέρον του λαού, σε γεγονότα μακριά από την επικαιρότητα και από τα εγκλήματα που οι ίδιοι πράττουν εναντίον μας, σε καθημερινή βάση.
Έτσι νομίζουν ότι στήνουν το σκηνικό, που θα τους εξασφαλίσει την συνέχιση της νομής της εξουσίας, και την διαρκή εκμετάλλευση του Ελληνικού λάού.
Τις μέρες που διανύουμε, δεν έχουν το δικαίωμα, όσοι ισχυρίζονται ότι είναι με τον λαό, να εφευρίσκουμε στόχους επίθεσης μακριά από τους φονιάδες, που είναι οι πραγματικοί ένοχοι για τα βάσανά μας.
Με την παραπάνω πρακτική, η ηγεσία του ΚΚΕ, συρρίκνωσε την επιρροή της στον λαό, και έφθασε στο σημείο, να ανησυχεί για την είσοδό του στον ψευτοναό της δήθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ( Ας θυμηθούμε την δήλωση του νέου γραμματέα, ότι η λύση του προβλήματος που προκαλεί την πείνα και τα μαρτύρια στον λαό, δεν είναι η έξοδος από το ευρώ, η τέλος πάντων τα προβλήματα που περνάμε, δεν είναι θέμα ευρώ!).
Με δεδομένη την παραπάνω διαπίστωση, αναζητεί σανίδες σωτηρίας, και νομίζει ότι μέσα από την διόγκωση των αντιθέσεων και του φανατισμού θα επανακτήσει το χαμένο έδαφος και χαμένο κύρος.
Αν το ΚΚΕ, θέλει να πείσει τον λαό για τις προθέσεις του, ένας και μοναδικός είναι ο δρόμος της απόδειξης. ΤΟ ΠΑΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Μέτωπο χωρίς ηγεμόνες, χωρίς πάπες με αλάθητα, και χωρίς αποκλειστικότητες στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Μέσα στον λαό και όχι σε απόσταση ασφαλείας από αυτόν. (Έρχεται στο νού το κομμάτιασμα των κινητοποιήσεων.).
Επειδή τολμώ και βάζω διλήμματα προκλητικά, αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγηθώ και να τονίσω, ότι οι πηγές που παράγουν πολιτική, δυστυχώς είναι οι ηγεσίες και όχι ο υπεύθυνος για το θέμα αυτό, ΛΑΟΣ.
Στέκομαι περισσότερο στο ΚΚΕ, και όχι στην Χ.Α., επειδή αυτό με πονά, γιατί το θεωρούσα κομμάτι της ζωής μου, και δεν με απασχολεί να αναλύσω τους άλλους, τους προδότες, τους δωσίλογους, τους εξουσιαστές, τους στρατιώτες της παγκόσμιας νέας τάξης, αδίσταχτους άρπαγες της ζωής μας, και όντα που έχουν χάσει την ανθρώπινη υπόσταση.
Ο αγώνας μας, ως άνθρωποι, ως μέλη μιας κοινωνίας, έχει πάντα δυο στόχους.
Ο πρώτος είναι η αντιμετώπιση της σκληρής καθημερινότητας, και ο δεύτερος η εξασφάλιση της σταθερής μας πορείας στη ζωή.
Ο ένας και μοναδικός στόχος, για το όλον με μια προσπάθεια, με λίγα λόγια για την είσοδο στον παράδεισο, είναι δοξασίες των Ιουδαϊκών θρησκειών, και όχι των Ελλήνων, που μέσα από την έρευνα και την σκέψη, έβρισκαν τις απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που τους απασχολούσαν.
Είναι κρίμα, να χαθεί και η σημερινή ευκαιρία, να διώξει ο Ελληνικός λαός , τους δυνάστες του, και να αποκτήσει επιτέλους την πολυπόθητη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Όλοι μαζί χωρίς χρώματα και ετικέτες, να δώσουμε τον αγώνα, για την ελευθερία μας, την επιβίωσή μας και το μέλλον μας, χωρίς ούτε στιγμή να δώσουμε το δικαίωμα, και την δικαιολογία, στους φασίστες του τύπου «απολύτως», να χρησιμοποιήσουν τους πραιτοριανούς, για να τσακίσουν, για μια ακόμη φορά, τα όνειρά μας. η να μας βάλουν να σκοτωθούμε αναμεταξύ μας.
Ο δρόμος είναι ένας, και ο τρόπος απλός. Γενική πολιτική απεργία, πέταγμα των δωσιλόγων στα σκουπίδια, συγκρότηση εθνοσυνέλευσης για την απόκτηση νέου δημοκρατικού συντάγματος, που θα υπηρετεί τον λαό και που θα φέρει την ισονομία και την δικαιοσύνη, τις για χρόνια χαμένες αυτές αξίες, στην πατρίδα μας..
Σύνταγμα που δεν θα επιτρέπει τους λίγους να κλέβουν τους πολλούς και έτσι να τους εξουσιάζουν.
Σήμερα δεν έχουμε το δικαίωμα για αντιπαραθέσεις. Πρέπει να βρούμε το σημείο που θα μας ενώσει, και που νομίζω ότι αυτό μπορεί να το κάνει η έννοια του πατριωτισμού, που τόσο πολύ αμφισβητήθηκε και κυνηγήθηκε τα τελευταία χρόνια. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Κώστας Βέρμπης
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου