Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τα φαγητά της κρίσης-Φαγάδικα της Θεσσαλονίκης προσφέρουν μαγειρευτά φαγητά με 2-3 ευρώ τη μερίδα.

 

makaronada
Μακαρονάδες με κόκκινη σάλτσα και τυρί με 1,70 ευρώ, αρακάς, φακή, φασολάκια και πατάτες φούρνου με 2 ευρώ, παστίτσιο, συκωταριά με ρύζι και γεμιστά με 3 ευρώ…
Δεν πρόκειται για κάποια προσφορά εστιατορίου, αλλά για τα «μαγειρεία της κρίσης» στη Θεσσαλονίκη, τα οποία προσφέρουν σπιτικό, ποιοτικό φαγητό αντί… πινακίου φακής.
Ο κ. Κυριάκος στην οδό Βενιζέλου πουλάει μαγειρευτό φαγητό από 2 ευρώ και καθημερινά βλέπει την πελατεία του να αυξάνεται. «Δουλεύουμε εγώ και η σύζυγός μου. Δεν έχουμε υπαλλήλους. Τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας κι έτσι γλιτώνουμε ένα σεβαστό ποσό, που στην πρώτη φάση καταλήγει σε μας και σε δεύτερη συμβάλλει στη μείωση της τιμής», λέει στο seleo.gr.
Καθημερινά δεκάδες φοιτητές επιλέγουν να τρώνε φθηνά και υγιεινά από τον κ. Κυριάκο. Την ίδια ώρα ο κ. Χρήστος ανοίγει το τρίτο του μαγαζί μέσα σε έξι χρόνια στην πλατεία Ναυαρίνου. «Ξεκίνησα πουλώντας το φθηνό hot dog. Όταν εξαπλώθηκε, αποφάσισα να πουλήσω φθηνό μακαρόνι και ρύζι», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου