Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Η Μέρκελ ξεπέταξε στο διάδρομο τον Σαμαρά για 5 λεπτά και τον έστειλε να μιλήσει με τους χαμηλόβαθμους. (Είναι το ...σαξές στόρυ του κατοχικού πρωθυπουργού...).

Σε 5΄ τον παρέπεμψε στους χαμηλόβαθμους «υπαλλήλους» της.

 
Greece's Prime Minister Antonis Samaras talks with Germany's Chancellor Angela Merkel during a European Union leaders summit at the European Council headquarters in BrusselsΜας είχαν πάρει τα αυτιά το «μνημονιακό τόξο» των κ.κ. Βενιζέλου – Σαμαρά και τα μνημονιακά ΜΜΕ, με το σύνθημα succsess story. Ένα έτος και πλέον πριν τις γερμανικές εκλογές, φιμώθηκε ολόκληρος ο λαός και πατάχτηκε κάθε διαμαρτυρία, προκειμένου να μην ενοχληθούν οι Γερμανοί ψηφοφόροι και να πάνε ανεπηρέαστοι στις κάλπες. Υποτίθεται πως μετά την επανεκλογή της Μέρκελ, θα υπήρχε λύση στο ελληνικό πρόβλημα.
Εδώ και ένα χρόνο όμως, όλοι οι εχέφρονες πολίτες είχαν υποψιαστεί ότι θα συνέβαινε αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Ο λύκος μπορεί να αλλάζει τρίχα αλλά χούγια δεν αλλάζει. Το Δ΄ Ράϊχ έχει συγκεκριμένο σχέδιο κυριαρχίας στην Ευρώπη και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει εξ αιτίας κάποιου οίκτου προς τους Έλληνες.
Είκοσι λεπτά, διέρρευσε κομπάζοντας η ελληνική πλευρά ότι συνομίλησαν οι κ.κ. Σαμαράς και Μέρκελ. Όμως η κ. Μέρκελ διέψευσε ακόμα και αυτό. Βγήκε η ίδια και ανακοίνωσε ότι είδε τον κ. Σαμαρά (που προφανώς έψαχνε εναγώνια για ένα βλέμμα της) επί πέντε λεπτά στους διαδρόμους της συνδιάσκεψης κορυφής και απλά τον παρέπεμψε να τα βρει με τους υπαλλήλους της τρόϊκας, οι οποίοι ζητούν νέα εξοντωτικά μέτρα. Συζητήθηκε δηλαδή η ζωή ενός ολόκληρου λαού, μόνο για πέντε λεπτά!!!! Εκεί καταντήσαμε….
Τι θα γίνει τώρα; Απλά το δίδυμο Βενιζέλου – Σαμαρά, θα εκτελέσουν πλήρως τις εντολές της τρόϊκας, αλλιώς θα πρέπει να βάλουν άμεσα τέλος στις πολιτικές καριέρες τους.
Τι κάνουμε εμείς; Εμείς οι πολίτες, είμαστε έρμαια της πολιτικής καριέρας του κάθε πολιτικού. Δυστυχώς δεν προβλέπεται δυνατότητα θεσμικής παρέμβασης του λαού, όπως προβλέπεται σε όλες τις σύγχρονες ανεπτυγμένες χώρες που σέβονται τους πολίτες τους.
Πέτρος Χασάπης

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου