Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

kammenos


Αντεπίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος αποκαλώντας το ΠΑΣΟΚ “εγκληματική οργάνωση”.
“Δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι μόνο ο Τσοxατζόπουλος, είναι ο κ. Τσουκάτος, ο κ. Μαντέλης, ο κ. Παπαντωνίου που εμπλέκονται σε όλες αυτές τις απάτες. Γιατί τους καλύπτανε; Ο κ. Βενιζέλος, σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έλεγε στην εξεταστική για τα TORM1 ότι οι αριθμοί λογαριασμού που έπαιρνε τις μίζες ο Τσοχατζόπουλος είναι τηλεφωνικοί αριθμοί. Ο Βενιζέλος υπέγραψε το νόμο για τα υποβρύχια. Και μετά έφερε άλλη τροπολογία που απαλλάσσει τους Γερμανούς σε έρευνα του ΣΔΟΕ”, είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Αναφερόμενος στη πρόσκληση της Χρυσής Αυγής από τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι θα έκανε και αυτός το ίδιο: ‘Θεσμικά λειτούργησε σωστά. Είχε την υποχρέωση να τους καλέσει και το έκανε”.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ωστόσο πως στα εθνικά θέματα, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.
“Η θέση μας είναι απόλυτα ξεκάθαρη. Έχουμε μια κυβερνητική πρόταση με κόκκινες γραμμές και σαφείς διαφορές με το ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο διαφωνούμε σε εθνικά θέματα και δεν κάνουμε πίσω. Στα υπόλοιπα θέματα της διακυβέρνησης, ευχαρίστως να κάνουμε έναν ανοιχτό διάλογο”, τόνισε και προσέθεσε πως “αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεχθεί τις δικές μας κόκκινες γραμμές, μακάρι να είμαστε όλοι μαζί! Και οφείλω να πω, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βήματα. Δεν είναι αυτός που ξέραμε παλαιότερα. Μακάρι να φτάσουμε σε ένα σημείο να συνεννοηθούμε”.
Παράλληλα, τόνισε πως “δεν υπάρχει συνεργασία με κόμματα και πολιτικούς του μνημονίου”.
Πού θα βρουν όμως τα λεφτά σε περίπτωση που καταγγείλουν το Μνημόνιο;
“Η λύση είναι να μπει μπροστά η μηχανή που λέγεται κράτος. Υπάρχει η δυνατότητα να παράξουμε εμείς και να ρυθμίσουμε τα χρέη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να αναπνεύσουν και να προσλάβουν εργαζόμενους ώστε μισθωτοί και συνταξιούχοι, ν΄αρχίσουν να καταναλώνουν.Θα βρούμε λεφτά από τον κρατικό προϋπολογισμό όταν πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων τη δανειακή σύμβαση”, σημειώνοντας πως δυο από τα βασικά τους εργαλεία, είναι “η επαναφορά της Αγροτικής Τράπεζας, και η δημιουργία μιας Τράπεζας στα πρότυπα της Γερμανικής, που θα μπορεί να δανείζεται με χαμηλά επιτόκια”, είπε.
ΠΑΣΟΚ: Η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Π. Καμμένου σύμφωνα με την οποία το ΠΑΣΟΚ είναι «εγκληματική οργάνωση», έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
“Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε χθες τον ισχυρισμό του κ. Τζιτζικώστα. Δεν μας εκπλήσσει η παραληρηματική του συμπεριφορά. Είναι ο ίδιος που έλεγε οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μέλος της 17 Νοέμβρη, είναι ο ίδιος που ζήτησε να λιντσάρουν εκλεγμένο δήμαρχο και δυστυχώς μια μέρα μετά δέχθηκε ο ίδιος επίθεση στη Νίκαια.
Η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη”.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου