Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Υπερπροστασία της ΕΛΑΣ στον “δράκο της Πάρου” που τσάκισε τη Μυρτώ και ομάδες ...υποστήριξης του τέρατος, που περίμεναν απέξω. Αυτή είναι η κατάντια μας....

 

drakos-paros1
Στις 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η δίκη του Πακιστανού Άχμετ Βάκας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 16χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.
Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικασθεί σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Σύρου, ωστόσο μετά από αίτημα των γονέων του θύματος οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό, μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη 29/10 προκειμένου να δώσουν και οι ίδιοι το παρών.
Ο Άχμετ Βάκας που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές των Γρεβενών μεταφέρθηκε στην Σύρο και νωρίς το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Οι αστυνομικοί φρόντισαν να μεταφέρουν τον κατηγορούμενο στην αίθουσα των δικαστηρίων πολύ νωρίς (περίπου στις 7:30) ούτως ώστε να μην έρθει σε καμία επαφή με οποιονδήποτε πολίτη που πιθανώς θα επιχειρούσε να τον αποδοκιμάσει ή να τον πλησιάσει.
Στο δημαρχιακό μέγαρο Ερμούπολης όπου στεγάζονται και οι δικαστικές υπηρεσίες, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με επικεφαλής τον αστυνομικό δ/ντη Κυκλάδων Νικόλαο Βελέντζα. Το κτίριο είχε μετατραπεί σε «φρούριο» καθώς ήταν κλειστές οι πίσω και οι πλαϊνές πόρτες και η είσοδος επιτρεπόταν μόνο από την κεντρική πόρτα κατόπιν αστυνομικού ελέγχου. Ομοίως και η είσοδος στο χώρο της δικαστικής αίθουσας προκειμένου να μην εισέρχεται ανεξέλεγκτα ο καθένας.

Σημειώνεται ότι στον περίγυρο της Πλατείας Μιαούλη είχαν συγκεντρωθεί μέλη του Ανορθόδοξου Αγώνα αλλά και του Αντιφασιστικού Μετώπου, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί η παραμικρή ένταση.
Μετά τη σημερινή εξέλιξη πιθανολογείται ότι ο Βάκας θα παραμείνει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων για μία εβδομάδα ούτως ώστε να αποφευχθούν οι συνεχόμενες μεταγωγές του.
http://www.makeleio.gr/?p=19543

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου