Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη Καμίνη σε Gay περιοδικό


screw-kaminis

Tον Ιούνιο 2011 δύο χρόνια μετά την ανάληψη της δημοτικής αρχής Αθηναίων από τον Καμίνη και με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (Athens Pride ή Gay Pride) για την ανάδειξη της ομοφυλοφιλίας της Ελλάδας, το περιοδικό Screw που διανέμεται στα γκέϊ στέκια της Ελλάδας (και εκδίδεται στην Κύπρο) φιλοξένησε συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων. Αφορμή ήταν η υποστήριξη του δήμου Αθηναίων στο καθιερωμένο 7ο κατά σειρά Athens Pride που αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού θεσμού και γίνεται σε πολλές πόλεις στην Ευρώπη.
Διοργανώτρια του Athens Pride στην Ελλάδα είναι η Εβραίο – Αμερικανό – “Ελληνίδα” Αντρέα Γκίλμπερτ – (ομοφυλόφιλη και η ίδια). Ένα άτομο με πολλαπλή δραστηριότητα και ιδιότητες αφού είναι το δεξί χέρι του Παναγιώτη Δημητρά στο “Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι” και η μόνιμη συντάκτρια της ετήσιας εκθέσεως του State Department για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα. Η Γκίλμπερτ κατέθεσε επίσης εναντίον του Κ. Πλεύρη στην διαβόητη μήνυση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) μετά το συντριπτικό βιβλίο του “Εβραίοι-Όλη η Αλήθεια”, στην οποία και αθωώθηκε στο εφετείο.
Τα κίνητρα ενός τέτοιου φεστιβάλ “υπερηφάνειας” ή φεστιβάλ επίδειξης καλύτερα, είναι σύμφωνα με τους διοργανωτές η αποενοχοποίηση και η ένταξη των ομοφυλόφιλων στην Ελληνική κοινωνία, των οποίων η έκφραση και ο ερωτισμός καταπιέζεται! Παράλληλα όμως προωθούνται και άλλα καινοφανή αιτήματα όπως η νομιμοποίηση του σύμφωνου συμβίωσης (γάμου) μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου και υιοθεσία παιδιών από τα ζευγάρια αυτά! Είναι απορίας άξιο γιατί να διοργανώνεται στην Αθήνα τέτοια προπαγανδιστική γιορτή, αφού η πρωτεύουσά μας είναι “φωτεινό” παράδειγμα ελευθερίας της έκφρασης της ερωτικής “κοινότητας” των γκέϊ με δεκάδες μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήρια, spa, χώρους προβολής ταινιών για την επαφή και συναναστροφή των ομοφυλοφίλων. Όσο για τα ΜΜΕ πλέον οι ετεροφυλόφιλοι ή στρέϊτ, είναι αυτοί που υφίστανται πλέον διακρίσεις, αφού τα τηλεοπτικά κανάλια κατακλύζονται από ομοφυλόφιλους ειδικούς επί παντός επιστητού και σε όλες τις θεματικές ζώνες προβολής. Θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων δεν έχουν ανάγκη από τέτοια πανηγύρια για να αισθανθούν ισότιμοι και υπερήφανοι, πόσο μάλλον δεν χρειάζονται κομματικά και πολιτικά καπελώματα από “όψιμους υπερασπιστές” της σεξουαλικής τους προτίμησης.
Eδώ ακριβώς έρχεται και η ουρανοκατέβατη υποστήριξη του δήμαρχου Καμίνη που “εκπληρώνοντας” έτσι την πρoεκλογική του δέσμευση θέτει υπό την προστασία του αυτόν τον “σημαντικό θεσμό” όπως αναφέρει αλλού στην συνέντευξή του. Σε άλλα σημεία της συνέντευξής του στο ιδιαίτερο αυτό περιοδικό και ενώ οι δημοσιογράφοι του περιοδικού πασχίζουν να διαμορφώσουν ερωτήσεις επικαιρότητας σχετικά με την ζωή στην πολύπαθη πρωτεύουσα της Ελλάδας, ο Δήμαρχος σχολιάζει τα φαινόμενα εγκληματικότητας. Αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί στη λαθρομετανάστευση, αποδίδοντας αόριστα την μάστιγα της παρανομίας και βίας στην οικονομική κρίση! Δεσμεύεται μάλιστα για μία Αθήνα ελεύθερη από φόβο και περήφανη για την πολυχρωμία της! Στα επιτεύγματα της δημοτικής αρχής και της θητείας του μεταξύ άλλων αναφέρει την εντατική καθαριότητα και φωτισμό δίνοντας μάχη με τα σκουπίδια και πλένοντας για πρώτη φορά τους δρόμους (μάλλον κάποιους δρόμους εννοεί). Ανακοινώνει επίσης την λειτουργία του δημοτικού αστυνομικού της γειτονιάς σε υποβαθμισμένες περιοχές, αποκεντρώνει τις υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ και ξεκινά την λειτουργία ξενοδοχείων μίας νύκτας για τοξικομανείς και άστεγους. Ανακοινώνει σειρά συμφωνιών με Ισραήλ (!) για ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος, λες και είχαμε ανάγκη τους εβραίους εποίκους της Παλαιστίνης για να αυξήσουμε την τουριστική κίνηση της Αθήνας.
Σχετικά με τους “γάμους” ομοφυλοφίλων απαντά διπλωματικά πως πρέπει να περιμένουμε την πολιτεία να ρυθμίσει νομοθετικά το ζήτημα. Δηλώνει πως ακόμα και αν έπαιρνε ο ίδιος πρωτοβουλία ενός γάμου δεν θα ήταν κατοχυρωμένος νομικά. Την ίδια απάντηση δίνει και για την υιοθεσία παιδιού από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια και προσθέτει πως υπήρξε πάντοτε εναντίον των διακρίδσεων και υπέρ της ισονομίας! Πραγματικά απορεί κανείς εάν ο δήμαρχος Καμίνης φοβάται τους ομοφυλόφιλους δίνοντας τέτοιες αόριστες απαντήσεις που προσβάλουν την νοημοσύνη του αναγνώστη (ομοφυλόφιλου ή μη). Γιατί κύριε δήμαρχε φοβάστε να εναντιωθείτε στην παράλογη απαίτηση κάποιων ομοφυλόφιλων να παντρευτούν και να υιοθετήσουν δικά τους παιδιά; Δεν αντιλαμβάνεστε πως η ανοχή σας σε αυτό το παρανοϊκό και παρά φύση αίτημα, μόνο καταστροφική μπορεί να είναι την δομή της Ελληνικής κοινωνίας και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας; Τι διαγωγή άραγε θα λάβει το “τέκνο” ενός τέτοιου ζευγαριού; Φυσικά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο οικογένεια αφού αποτελεί ύβρη προς την φύση. Είναι πέρα από βέβαιο πως ένα τέτοιο παιδί θα μεγαλώσει με πρότυπα απαξίωσης της φυσιολογικής έλξης προς το άλλο φύλο και ισχυρής επιρροής του ψυχισμού του από το σύνδρομο της εναντίωσης στην φυσιολογική οικογένεια και στην κοινωνία των “φυσιολογικών” ανθρώπων. Αρκετά παιδιά χωρισμένων ζευγαριών έχει η πατρίδα μας, χρειαζόμαστε και παιδιά με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες; Ένα τέτοιο παιδί με μαθηματική ακρίβεια θα στραφεί εναντίον της κοινωνίας αφού θα αισθάνεται μειονότητα, κάτι που επιδιώκεται συστηματικά από τους γκέϊ ακτιβιστές τα τελευταία χρόνια, αφού μετά την αποδοχή τους από τις δομές της “προοδευτικής” κοινωνίας, δεν σταμάτησαν αντιμαχόμενοι τους “στρέϊτ” και προσπαθούν να μετατρέψουν σε γκέϊ όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους από τα πρώτα κιόλας χρόνια της σεξουαλικής τους συνειδητοποίησης.
Ο κρυφός σκοπός των φεστιβάλ “υπερηφάνειας” δεν είναι λοιπόν η αποενοχοποίηση της σεξουαλικής ιδιαιτερότητας ή η αποδοχή των ομοφυλοφίλων ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας, αφού έτσι και αλλιώς στη συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών κρατών είναι ισότιμοι. Είναι κατά βάθος ο προπαγανδισμός της ομοφυλοφιλίας ως μέσο ανάσχεσης της πληθυσμιακής αύξησης της Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα, που υποφέρει από την υπογεννητικότητα και την εισβολή μεταναστευτικού ρεύματος από την Ασία / Αφρική. Δεν χρειάζεται υψηλή νοημοσύνη για να αντιληφθεί κανείς ποια διεθνή κέντρα βρίσκονται πίσω από την ισχυροποίηση και επιβολή αυτού του γκέϊ ψυχισμού (ακόμα και η ωραιοποιημένη λέξη gay σημαίνει χαρούμενος / ευτυχισμένος). Τα ίδια αυτά κέντρα προβάλλουν τον διεθνισμό και την κατάργηση των Εθνικών κρατών ως την πηγή ευημερίας και προόδου των λαών. Δείτε λοιπόν πως η πολυχρωμία που ευαγγελίζονται οι ακτιβιστές γκέϊ μετατρέπεται σε μονοχρωμία ή γκριζάρισμα των Εθνών που ευαγγελίζεται ο άκρατος διεθνισμός.
Ελάτε λοιπόν κε Καμίνη, απαντήστε με “υπερηφάνεια” και ειλικρίνεια: Μήπως είστε «oμοφοβικός»; Μήπως δηλαδή φοβάστε κατά βάθος την ισχύ κάποιων “διακεκριμένων” ομοφυλόφιλων όπως η εβραία κα Α. Γκίλμπερτ; Μήπως για αυτό ακριβώς τον λόγο φιλοξενεί ο δήμος Αθηναίων μνημείο εβραϊκού ολοκαυτώματος δίπλα από την υπάρχουσα συναγωγή Αθηνών, επί δημαρχίας Κακλαμάνη; Πιθανολογώ πως η αιγίς του δήμου Αθηναίων στο γκέϊ φεστιβάλ 2011 είναι μάλλον η σημαντικότερη προεκλογική σας εξαγγελία που πραγματοποιείτε. Ούτε το μνημείο ολοκαυτώματος δεν προλάβατε δυστυχώς να εγκαινιάσετε, σας πρόλαβε ο προηγούμενος δήμαρχος. Για το μοναδικό αυτό επίτευγμα της αιγίδας στο Athens Pride 2011 και έκτοτε θα καταγραφείτε στην ιστορία ως δήμαρχος Αθηναίων. Το υπόλοιπο προεκλογικό σας πρόγραμμα πιστεύω πως ούτε θα εφαρμοστεί, ούτε χρειάζεται να εφαρμοστεί αφού αποτελεί συνοθύλευμα αοριστιών και ευχών που δεν συγκινούν κανένα λογικό άνθρωπο και δημότη της υποβαθμισμένης αυτής πρωτεύουσας.
Παρόλο που τον Ιούνιο του 2012 το Συμβούλιο Επικρατείας έκρινε το λαθρονομοσχέδιο πολ(ι)τοποίησης του 2010 αντισυνταγματικό, η ελληνική δικαιοσύνη δεν ερεύνησε τα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου 2010. Με τον νόμο Ραγκούση δόθηκε σκανδαλωδώς το δικαίωμα ψήφου σε χιλιάδες μετανάστες στις δημοτικές εκλογές οι οποίοι προφανώς ψήφισαν μαζικά τον Καμίνη και επηρέασαν τα εκλογικά αποτελέσματα.
Ευχηθείτε επίσης να μην θρηνήσουμε και άλλους αθώους Έλληνες “ιθαγενείς” από ληστείες, τραυματισμούς και δολοφονίες που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο στα όρια ευθύνης του δήμου που διοικείτε. Πλησιάζει η ώρα που η οργή των Αθηναίων δεν θα ανακόπτεται από τα χημικά και δακρυγόνα των αστυνομικών δυνάμεων που σας προστατεύουν. Ευχηθείτε ακόμα να μην έρθουν οι περιζήτητοι Ισραηλίτες τουρίστες που επικαλείστε γιατί έτσι θα αποκαλυφθούν περισσότερο οι σχέσεις σας με το ΚΙΣ που στοργικά σας νουθετεί.
http://www.makeleio.gr/?p=19664

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου