Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ: Σύνδεσμος Εθελοντικής Αιμοδοσίας και φίλων ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία. Bazaar αγάπης στις 10 Νοεμβρίου 2013.


 




Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του Bazaar το Δ.Σ. της ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ αποφάσισε να διοργανώσει για δεύτερη φορά ολοήμερο Bazaar ΑΓΑΠΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 στη μεγάλη αίθουσα της Χ.Α.Ν.Θ. (10.00 - 20.00) που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και τη συσπείρωση όλων των φίλων και των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, για την οικονομική ενίσχυση της ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ. Δεκάδες φίλοι και φίλες, σχεδόν όλα τα μέλη, θα προσφέρουν κάτι δικό τους για την σωτηρία του συλλόγου της καρδιάς μας. Σύνθημά μας «Περάστε όλοι για ένα καφέ μαζί με φίλους και γνωστούς».
Διαδώστε το!!
Ενεργοποιήστε γνωστούς και φίλους, συλλόγους, παρέες και οργανώσεις,. Πείτε το στην δουλειά σας, στους συγγενείς σας, στους γείτονές σας, ζητήστε μας αφίσες για να βάλετε στο γραφείο σας, στις επιχειρήσεις σας ή στα μαγαζιά σας. Χρησιμοποιείστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Tweeter, e-mails) για να προβάλλετε την εκδήλωση. Και βέβαια θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας για να το οργανώσουμε, χρειάζονται άτομα στην υποδοχή, στους πάγκους , στο καφέ μας. Ας δείξουμε τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας.

Δηλώστε σύντομα την συμμετοχή σας και οι προσφορές σας θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία του συλλόγου το αργότερο μέχρι τις Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013.

ΓΡΑΦΕΙΑ: Αγίας Σοφίας 46 54622 Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310/284-000 , 2310/280-600 FAX
Δείτε περισσότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου