Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ένας από τους επικίνδυνους δραπέτες των αλβανικών φυλακών που συνελήφθη στην Καστοριά.

Το ένα αλβανικό μπουμπούκι πιάστηκε. Τα υπόλοιπα;;;; Ποιός ξέρει σε ποιό μέρος της πατρίδας μας ετοιμάζονται να χύσουν αίμα.............................................

Αυτός είναι ο δραπέτης των αλβανικών φυλακών που συνελήφθη στη συμπλοκή της Καστοριάς
Ο Τομά Κεζίν

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ αστυνομικών και οπλισμένων ατόμων. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι τα άτομα αυτά, ήταν οι τρεις Αλβανοί που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές της Κορυτσάς και που αναζητούνταν από τους αστυνομικούς αυτό το διάστημα.

Θυμίζουμε ότι είχαν αποδράσει 7 εγκληματίες από τις αλβανικές φυλακές, οι 4 από αυτούς εντοπίστηκαν. Οι άλλοι τρεις  που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι  είχαν σημάνει συναγερμό στις αρχές και από την πρώτη στιγμή, είχαν εκφραστεί φόβοι ότι μπορεί να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τη συμπλοκή που έγινε απόψε, το άτομο που συνελήφθη είναι ένας από τους τρεις δραπέτες. Πρόκειται για τον Τόμα Κεζίν, 31 ετών.


Αντί να παραδοθούν... έβγαλαν όπλα

Οι πληροφορίες λένε ότι στον ορεινό όγκο του Γράμμου, σε μια περιοχή που έτσι κι αλλιώς ήταν γεμάτη αστυνομικούς λόγω των δραπετών,
οι Αλβανοί δραπέτες έπεσαν σε μπλόκο συνοριοφυλάκων ενώ στο σημείο, ήταν και ομάδες της ΕΚΑΜ.

Τους κάλεσαν να παραδοθούν αλλά εκείνοι, έβγαλαν όπλα και προσπάθησαν να ξεφύγουν.
Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι δύο έφυγαν με κατεύθυνση προς την Ελλάδα ενώ ο τρίτος με κατεύθυνση προς Αλβανία.

Ο 31χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, είναι ο ένας από τους δύο που έφυγαν με κατεύθυνση προς Ελλάδα. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι πέταξε κάτω το Καλάσνικοφ που κρατούσε και άρχισε να τρέχει αλλά... δεν κατάφερε να πάει μακριά.

Ο 31χρονος είναι ισοβίτης για ανθρωποκτονία. Όσο για τους άλλους δύο δραπέτες που μέχρι αυτή την ώρα κυκλοφορούν ελέυθεροι... Ο ένας είναι ισοβίτης για απαγωγή και ο άλλος για ανθρωποκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου