Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τι γνωρίζει ο κύριος Καμίνης για την δολοφονική επίθεση, κύριοι της κυβερνησης;

 

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Κύριοι Βουλευτές,
Τι γνωρίζει ο Καμίνης;;;
Ο «εξοχότατος» Δήμαρχος της «Ισταμπούλ»,
  • ομιλεί για πράξη αντεκδίκησης δύσκολα κρύβοντας τη χαρά του !!!!!
  • και δικαιολογεί έτσι τη στυγνή δολοφονία των δύο Ελληνόπουλων.
  • Εξισώνοντας επιπλέον την πράξη της στυγνής δολοφονίας τους,
  • με την πράξη, του γνωστού και με τις γνωστές συνθήκες δολοφόνου του άτυχου άλλου Έλληνα νέου μας Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Ούτε καν ομιλεί για πραγματική αυτή τη φορά πράξη τρομοκρατίας από άγνωστα κέντρα και με σκοτεινούς σκοπούς.
  • Ομιλεί για πράξη αντεκδίκησης δύσκολα κρύβοντας τη χαρά του.
Από πού κύριε Καμίνη η πράξη αντεκδίκησης;;
  • Για να ομιλείς έτσι προφανώς γνωρίζεις ποιοι έκαναν το στυγερό έγκλημα της «αντεκδίκησης» που λες.
  • Αν και υποθέτω τι εννοείς (όχι από ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ κατά τη γνώμη μου άλλο εννοείς) δεν θέλω να κάνω υποθέσεις τι εννοείς.
  • Θα πρέπει να υποχρεωθείς να πεις τι ξέρεις.

Ντροπή σου κύριε Δήμαρχε που σύντομα θα αποτελείς την εφιαλτική ανάμνηση του χειρότερου από κάθε πλευρά Δημάρχου (αποφεύγω τη λέξη Έλληνα γιατί υποθέτω δεν τη θέλεις) που γνώρισε ποτέ η Αθήνα.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Καμίνης: Η βία γεννά βία
«Η βία γεννά βία και όταν αρχίζει αυτός ο φαύλος κύκλος ζημιωμένη βγαίνει η Δημοκρατία» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στη δολοφονική επίθεση με δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία, έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Κατά τη διάρκεια ανοιχτής συζήτησης που διοργάνωσαν το Σάββατο ο Δήμος και το ΕΒΕΑ, ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε την προσφυγή στη βία απολύτως απαράδεκτη: «Τους τελευταίους μήνες ζούμε στη χώρα μας γεγονότα που μας συνταράσσουν. Νέοι που δολοφονούνται σε έναν κύκλο βίας, μίσους και εξτρεμισμού, που μοιάζει να μας έχει κυκλώσει απειλητικά με επικίνδυνες τάσεις αποσταθεροποίησης. Μια δημοκρατική χώρα δεν μπορεί να βλέπει τα παιδιά της να δολοφονούνται. Σε καθεστώτα δημοκρατικά, που σέβονται τα δικαιώματα του ανθρώπου, η προσφυγή στην βία είναι απολύτως απαράδεκτη».
Αναφερόμενος στην έξαρση των φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας, ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι «η έξαρση του εξτρεμισμού και του ρατσισμού δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, αντιθέτως εντείνεται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και επιβάλλεται η αντιμετώπιση του να είναι άμεση και αποτελεσματική. Το φάντασμα του ευρωσκεπτικισμού πλανάται βαριά πάνω από την Ευρώπη».
Ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι η κρίση, η αυξανομένη ανεργία, η φτώχεια, και η παράνομη μετανάστευση, ευνοούν φαινόμενα βίας ρατσισμού και ξενοφοβίας και έκανε ειδική αναφορά στη δράση της Χρυσής Αυγής:
«Το λίκνο της Χρυσής Αυγής είναι οι πρώην μεσοαστικές γειτονιές της Αθήνας, που αφέθηκαν από τις κυβερνήσεις και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, στην τύχη τους. Τα κενά που άφησε το κράτος ήρθαν να καλύψουν με συσσίτια μίσους και ενέργειες ξενοφοβίας και ρατσισμού οι οπαδοί της Χ.Α» είπε ο κ. Καμίνης.
Πρόσθεσε ότι «από την αρχή ο δήμος Αθηναίων παρενέβη σθεναρά με ισχυρό δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, για την αντιμετώπιση προβλημάτων συνοχής, ενώ παράλληλα αντέδρασε δυναμικά στα συσσίτια μίσους».
Αναφέρθηκε αναλυτικά στους θεσμούς, όπως το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, που θέσπισε ο δήμος και σημείωσε ότι «κάθε δράση και πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, καταγωγής, θρησκείας η χρώματος».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου