Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Φασίστες ήρθαμε» φώναξαν οι εκτελεστές των δυο μελών της Χρυσής Αυγής – Video λίγα λεπτά μετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο


 


 

Με ειδικά κλιπ στα παντελόνια τους, γάντια, καπέλο (ο εκτελεστής) και κράνος (ο δεύτερος που τον ακολουθούσε), οι δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης των δυο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη φρόντισαν να προστατευθούν από κάποιο «ατύχημα», να αφήσουν δηλαδή DNA στον τόπο του εγκλήματος.
Click4more: Βλέπουν Σέχτα, Πυρήνες, ΟΠΛΑ
«Φασίστες ήρθαμε» είπαν στα θύματά τους, καθώς τα πλησίαζαν για να εκτελέσουν κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου. Δυο σφαίρες, μια στο θώρακα και μια στο κεφάλι, για τους δυο νεαρούς που δολοφονήθηκαν, άλλη μια, η χαριστική βολή στον Γιώργο Φουντούλη, και μια στον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα, που δίνει μάχη στο Γενικό Κρατικό της Αθήνας για να κρατηθεί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Κυριακής στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε νέος κάλυκας των 9 χιλιοστών ο οποίος στάλθηκε για εργαστηριακή εξέταση.
Το video ντοκουμέντο


Ελάχιστα δευτερόλεπτα έχουν περάσει από τη στιγμή που οι δυο άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τα δυο μέλη της Χρυσής Αυγής. Video που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποτυπώνει τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

«Όχι Παναγία μου! Πάρε την αστυνομία» ακούγεται ένας άνδρας να φωνάζει. «Τρέξε να τους βρεις» λέει ένας άλλος, για να πάρει την απάντηση: «που να τους βρώ, εδώ με πυροβόλησαν κι εμένα ρε». «Τι λες τώρα; Πάρτον πίσω. Πάρτον πίσω γρήγορα».
Ο εκτελεστής είχε στον ώμο του σακίδιο. Η Αντιτρομοκρατική θεωρεί πως μπορεί μαζί του να είναι οπλισμό για να είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο εμπλοκής
Ακούγεται και η φωνή ενός άλλου άνδρα: «Τον σκότωσαν εν ψυχρώ με πιστόλι. Μην πηγαίνετε, μην πηγαίνετε».
Ένας άνδρας προσπαθεί να σηκώσει από το έδαφος τον Αλέξανδρο Γέροντα και τότε φωνάζει κάποιος: «Μην τους ακουμπάς, μην τους ακουμπάς ρε!».

Οι τρεις νέοι που δέχτηκαν τα πυρά βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.
Αυτόπτης μάρτυρας: Ήθελαν πολλούς νεκρούς


Οι δυο δράστες άφησαν τη μηχανή στην οποία επέβαιναν 40-50 μέτρα μακριά από την καφετέρια μπροστά από την οποία βρίσκονταν τα θύματα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν μέσα στην καφετέρια, καθώς πλησίαζαν φώναξαν «φασίστες ήρθαμε».

Ο πρώτος που πυροβόλησαν ήταν ο τέταρτος νεαρός που βρισκόταν στο σημείο. «Οι σφαίρες περνούσαν ξυστά από το σώμα του» είπε ο μάρτυρας στο Mega και πρόσθεσε πως στη συνέχεια πυροβόλησε τον Γέροντα και μετά εκτέλεσε τους Φουντούλη και Καπελώνη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αφού εκτέλεσε τα θύματά του, ο δράστης στράφηκε στην καφετέρια και πάτησε τη σκανδάλη για να δείξει πως το όπλο του είχε αδειάσει
«Άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Στόχος τους ήταν να έχουμε όσο περισσότερους νεκρούς. Από θαύμα εκείνη την ώρα δεν βρισκόντουσαν εδώ 10 και 15 παιδιά όπως γίνεται συνήθως», είπε.

Καθώς έφευγαν, οι δράστες καταδιώχθηκαν από έναν άνδρα που βρισκόταν μέσα στην καφετέρια. «Έφυγαν ακριβώς πίσω από την καφετέρια από κει που ήρθαν, καβάλησαν την μηχανή τους εξαφανίστηκαν. Κάποιος θαμώνας της καφετέριας καβάλησε τη μηχανή να τους κυνηγήσει, δέχθηκε σφαίρα, ευτυχώς αστόχησαν. Και φυσικά κει πέρα σταμάτησε και η καταδίωξη», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.



Οι τρεις μαρτυρίες


Στις καταθέσεις δυο ανδρών και μιας γυναίκας βασίζονται οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για να βρουν νέα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών της διπλής δολοφονίας.

Οι καταθέσεις που έχουν δοθεί ήδη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες από 30. Και οι αστυνομικοί έχουν ξεχωρίσει τρεις, δυο ανδρών και μιας γυναίκας. Και οι τρεις είδαν λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο.

Από το video των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δε μπορούν να φανούν τα χαρακτηριστικά των δραστών. Το μόνο που είναι γνωστό είναι πως είναι μετρίου αναστήματος και μάλλον δεξιόχειρες.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου