Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τον πούλογλου για τον Τομπούλογλου. ΑΥΤΟΙ μας κυβερνούν!


Με τα λεφτά στο χέρι διαβάζουμε ότι συνελήφθη ο προέδρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου.


Του Στρατή Μαζίδη 

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην αστυνομική ανακοίνωση ο πρόεδρος του νοσοκομείου και επιφανές στέλεχος της κυβερνώσας Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνολικού ύψους 25.000 ευρώ, τα οποία απαιτούσε εκβιαστικά για τη συνέχιση σύμβασης που είχε συνάψει το νοσηλευτικό ίδρυμα με ιδιωτική εταιρεία.

Θα αναλογιστεί κανείς. Και ποια είναι τα προσόντα του κου Τομπούλογλου;

Αυτά ίσως:

Είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και χρόνια πολιτευτής του κόμματος. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή. 
Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος. (newsit)


Ένας αποτυχημένος δηλαδή πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε δεν υπάρχει μόνο το βουλευτιλίκι όπως λέμε αλλά και οι επιμέρους θέσεις για Γραμματείς και Φαρισαίους. Κυριολεκτικά όμως έτσι; Ξέρετε πόσοι ακόμη τσίμπησαν θεσούλες;

Αυτοί μας κυβερνούν αγαπητοί φίλοι. Άνθρωποι με συμπαθητικό και ευπρεπές εξωτερικό περίβλημα. Μέσα όμως υπάρχει ότι χειρότερο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η σύμβαση με μια εταιρεία είναι το αποτέλεσμα της μίζας και όχι της αποτελεσματικότητας ή του συμφέροντος του φορέα. Το κριτήριο δεν είναι πόσα θα κερδίσω για το νοσοκομείο, το μουσείο, το οτιδήποτε αλλά πόσα θα παντελονιάσω.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν ανέχονται να είναι θύματα. Αντιδρούν. Και κάπως έτσι πήρε τον πούλογλου ο Τομπούλογλου...

Τώρα λοιπόν γκουλού-γκουλού (η γαλοπούλα τουρκιστί) στη μπουζού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου