Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Απειλούν να γεμίσουν την ελληνική αγορά με δηλητηριασμένα προϊόντα coca-cola και NESTLE!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προκήρυξη-μυστήριο για σαμποτάζ πολυεθνικών: Απειλούν να γεμίσουν την αγορά με αναψυκτικά-δηλητήριο

Συναγερμός έχει σημάνει μετά από μυστηριώδη προκήρυξη - προειδοποίηση για σαμποτάζ μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών με δηλητηριασμένα αναψυκτικά.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με το zougla.gr, στα γραφεία του εστάλη με ταχυδρομείο φάκελος που περιείχε usb με προκήρυξη, και ένα μπουκάλι Coca Cola των 500 ml.

Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα, μέλη της ομάδας FAI/IRF ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ/ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ φέρονται να έχουν στην κατοχή τους μεγάλο αριθμό αναψυκτικών από τις εταιρείες Coca Cola και Nestle, στα οποία -όπως ισχυρίζονται- έχουν εκχύσει υδροχλωρικό οξύ.

Μεταξύ άλλων, στην εξασέλιδη προκήρυξη και το βίντεο διάρκειας δυόμιση λεπτών που τη συνοδεύει, αναφέρεται ότι εντός τεσσάρων ημερών από την αποστολή της, μέλη της ομάδας FAI/IRF θα επανατοποθετήσουν στα ράφια των καταστημάτων τα μπουκάλια των αναψυκτικών με το υδροχλωρικό οξύ.

Δείγμα από το αναψυκτικό που περιείχε ο φάκελος, εστάλη για ανάλυση σε ειδικό εργαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου