Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!!! Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ, Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ EL DORADO!!!!

155.0000 “ΧΡΥΣΕΣ” ΜΕΤΟΧΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ EL DORADO ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ-ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ KAI ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


mitarakis


Δυο μείζονα πολιτικά θέματα προκύπτουν με το πόθεν έσχες του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Αφενός, ο κ. Μηταράκης δηλώνει ότι να κατέχει τίτλους αξίας άνω των 155.000 λιρών Αγγλίας, της εταιρείας Fil UK Pension Plan, θυγατρική του ομίλου Fidelity ο οποίος όμως έχει εξασφαλίσει -μέσω της συμμετοχής της στον επιχειρηματικό όμιλο «Eldorado Gold»- άδειες για την εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων στη Χαλκιδική και στονΈβρο.
Προκύπτει σαφώς σοβαρό πολιτικό και νομικό ζήτημα καθώς ο κ. Μηταράκης είναι μεταξύ άλλων ο αρμόδιος υφυπουργός και για τις επενδύσεις χρυσού στη χώρα μας.
Μάλιστα, επί των ημερών του εγκρίθηκαν και οι σχετικές άδειες. Δημιουργούνται τουλάχιστον σοβαρά ερωτηματικά για τον ρόλο που πιθανά να διαδραμάτισε ο κ. Μηταράκης από τη θέση του αρμόδιου υφυπουργού προκειμένου να διευκολυνθεί η επένδυση εταιρείας στην οποία ο ίδιος είναι μέτοχος, σύμφωνα με δημοσίευμα σε γνωστό site.
Το έτερο ζήτημα που γεννάται ειναι σχετικά με την αγορά ακινήτου αξίας άνω του 1,3 εκατ. ευρώ απο τον κ. Μηταράκη στο Λονδίνο.
Το ερώτημα που τίθεται στη προκειμένη περίπτωση είναι το “πόθεν”, δηλαδή απο ποια πηγή ο υφυπουργός εξασφάλισε αυτό το τεράστιο ποσό για την αγορά του ακινήτου. Τίθεται λοιπόν για μια ακόμη το πολιτικό ερώτημα εάν η Βουλή εκτός απο το “έσχες” θα αναζητήσει και το “πόθεν” των πολιτικών της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο Μηταράκης είναι συγγενής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Το σκάνδαλο δηλαδή γίνεται μεγαλύτερο και αρχίζουν να επιβεβαιώνονται όλα όσα γράφει αυτό τον καιρό η καθημερινή πολιτική εφημερίδα “Δημοκρατία” για ύποπτες διαπλοκές του εν λόγω υπουργού της κυβέρνησης. Συγγενής του Σαμαρά λοιπόν ο Μηταράκης. Από εκεί τον έχει πάρει τον αέρα και μοιράζει αγωγές;
mitarakis

Διαβάστε τι είχε ρωτήσει στη βουλή γνωστή βουλευτίνα:
Ρ. Μακρή: Να παραιτηθεί ο υφυπουργός.
Για «σκάνδαλο πρώτου μεγέθους» κάνει λόγο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στην αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης, αρμόδιος μεταξύ άλλων και για τις επενδύσεις χρυσού στη χώρα, υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής κοινοπραξίας Fidelity, η οποία πρόσφατα εξασφάλισε μέσω της συμμετοχής της στον επιχειρηματικό όμιλο «Eldorado Gold» – άδειες για την εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων στη Χαλκιδική και στον Έβρο.
Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζητά με ερώτησή της την παραίτηση του υφυπουργού, ενώ επιχειρεί να φέρει τον ίδιο τον πρωθυπουργό προ των ευθυνών του για την υπόθεση που εγείρει πάρα πολλά ερωτήματα.Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό UNFOLLOW στο τρέχον τεύχος.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η κα Μαρκή «η κοινοπραξία Fidelity στην οποία ο Ν. Μηταράκης εργαζόταν από το 2003 και για αρκετό χρονικό διάστημα -λαμβάνοντας μάλιστα και βραβείο το 2005 για τη δραστηριότητα του στην εν λόγω κοινοπραξία – ελέγχει σήμερα μετοχές της «Eldorado Gold» και ασκεί μέρος του ελέγχου στη συγκεκριμένη εταιρεία». Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προχωρά περαιτέρω σημειώνοντας ότι επί των ημερών του κ. Μηταράκη στο υπουργείο «εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικές άδειες για να προχωρήσει η επένδυση της Eldorado Gold στη Χαλκιδική και προεγκρίθηκαν για το χρυσωρυχείο στο Πέραμα του Έβρου. Ωστόσο η προϋπηρεσία του κ. Μηταράκη στην συγκεκριμένη πολυεθνική και μάλιστα από τη θέση υψηλόβαθμου στελέχους της, δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για το ρόλο που πιθανά να διαδραμάτισε ο ίδιος από τη θέση του υφυπουργού προκειμένου να διευκολυνθεί η επένδυση των πρώην εργοδοτών του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου