Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 


politeia

Όλα δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Γερμανών δεν θέλουν την Μέρκελ. Την αντιπαθούν. Και το ερώτημα του τίθεται είναι απλό. Αφού δεν την θέλουν οι Γερμανοί γιατί να τη θέλουμε εμείς. Διαβάστε αυτό το άρθρο. Είναι από την Πρόεδρο Ελλήνων Πολιτεία.
Της Νίνας Δ.Παυλίδου, Προέδρου ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
.

Η Μέρκελ είναι ο μεγάλος εχθρός της Πατρίδας μας και η ίδια δεν εννοεί να το καταλάβει!
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Der Handelsblatt» το 58,9% των Γερμανών θεωρεί λανθασμένη την πολιτική σωτηρίας του ευρώ που εφαρμόζει η Angela Merkel. Το 41,1% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ακολουθείται η ενδεδειγμένη πολιτική. Όπως προκύπτει από την ίδια δημοσκόπηση, το 41,7% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η πολιτική που ασκείται για την αντιμετώπιση της κρίσης καταστρέφει τη δημοκρατία στην Ευρώπη και όχι μόνο. Αυτή η δημοσκόπηση κόλαφος για την κ. Μέρκελ είναι το αποτέλεσμα της ακραίας πολιτικής της, που επέφερε το δράμα της Κύπρου. Έτσι, καθόλου τυχαίο δεν είναι, πως έγινε προσπάθεια από την γερμανική κυβέρνηση την ευθύνη για την απόφαση του Eurogroup να την επωμισθεί εξ ολοκλήρου ο Wolfgang Schäuble, προκειμένου να προφυλαχτεί η κ. Μέρκελ, εν όψει των γερμανικών εκλογών. Ωστόσο, η Γερμανική επεκτατική πολιτική δεν είναι άγνωστη εδώ και αρκετές δεκαετίες, τόσο στους Έλληνες στη χώρα μας αλλά και στους ομογενείς μας. Η στρατηγική των Γερμανών έβλεπε
....

Ο Παπανδρέου δεν θα πάει στην προανακριτική!!! Θα στείλει... υπόμνημα ο ξεφτιλισμένος Eφιάλτης!!!!!! Το δούλεμα προς τους πολίτες συνεχίζεται!!!

Ποιοί έλεγαν για ''βίαιη προσαγωγή''????


TZEFRI
Υπόμνημα θα αποστείλει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τους χειρισμούς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση του μη ελέγχου των καταθετών που περιλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ, όπως αναμενόταν από πηγές που γνωρίζουν καλά την διαδικασία σε ανάλογες περιπτώσεις κοινοβουλευτικής ασυλίας. Ο Σαμαράς καλύπτει καλά τον πρώην συμμαθητή και νυν σύμμαχο του ξεπουλήματος....

Το μεσημέρι έγινε γνωστό το περιεχόμενο της επικοινωνίας του προέδρου της Προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τον κ. Παπανδρέου. Από τις πρώτες πληροφορίες αρχικώς έγινε γνωστό  το ενδεχόμενο ο πρώην πρωθυπουργός να στείλει υπόμνημα και να μην παραστεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Περίπου στις 16.00 το απόγευμα της Παρασκευής συνεργάτες του κ. Παπανδρέου ενημέρωναν τους δημοσιογράφους ότι τελικώς ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα μπορέσει να παραστεί στη συνεδρίαση της Προανακριτικής στην οποία είχε κληθεί στις 9 Απριλίου.

Και εμείς καθόμαστε ακόμα και παρακολουθούμε το τσίρκο.....

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Φουλ για ισόβια ο Παπακωνσταντίνου. Τον τελείωσε και αυτόν ο Βενιζέλος…

 

20130404-232507.jpg

ο οποίος κρεμά και τον Παπανδρέου. Ο τ. Πρωθυπουργός θα κάνει το παν για να μην εμφανιστεί στην επιτροπή μετά τις εξελίξεις. Ο Βενιζέλος αποδείχθηκε ευφυέστατος αφού πήγε, “καθάρισε” και αφήνει τον ΓΑΠ να κρύβεται.
Για «πισώπλατα» παιχνίδια που έγιναν «ερήμην» από τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στα ελάχιστα
διαλείμματα της επεισοδιακής συνεδρίασης κατά τα οποία επικράτησε η λογική και όχι οι φαιδρές αψιμαχίες, έδωσε κάποιες απαντήσεις για την ουσία της πολύκροτης υπόθεσης οι οποίες εκθέτουν τους χειρισμούς του κ. Παπακωνσταντίνου.
Ειδικότερα στην ερώτηση του προέδρου της επιτροπής πως κρίνει το περιεχόμενο των e-mails που εμφανίζουν τον κ. Ιωάννη Διώτη και τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου να συνεννοούνται για την διαχείριση της λίστας σε χρόνο κατά τον οποίο ο ίδιος ήταν
...

Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ: Επίπεδο λιμανιού, βρισιές και προσβολές. Μπήκε και ο Βενιζέλος στο παιχνίδι της συγκάλυψης και ξεκίνησε με επιθέσεις και προσβολές προς την Κωνσταντοπούλου...

Βουλευτές και πρόεδροι κομμάτων ανάξιοι και άθλιοι ειδικά στις τόσο κρίσιμες στιγμές που βιώνει ο τόπος. Ύβρεις, ειρωνείες, μπουκάλια που εκτοξεύονταν, μικρόφωνα που κάποιοι έσπαγαν και γενικότερα τον απόλυτο εκχυδαϊσμό του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η Προανακριτική λοιπόν αντί να δώσει φως για τη λίστα Λαγκάρντ και να δημιουργήσει ένα αίσθημα δικαίου στους έλληνες πολίτες που τόσο εξαθλιωμένοι από τα μέτρα ανυπομονούν για να καταλογιστούν ευθύνες, οι σύγχρονοι εθνοπατέρες ουσιαστικά ρίχνουν στάχτη στα μάτια και με ένα κακό θέατρο προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Διαβάστε παρακάτω το αφάνταστο ρεζιλίκι στην Προανακριτική και παρατηρείστε και εσείς πως δεν υπήρξε ούτε μία κουβέντα για την ουσία της υπόθεσης για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η πρόθεση του Βενιζέλου να δημιουργήσει σκηνές και η στάση του απέναντι στην Κωνσταντοπούλου φάνηκε από νωρίς, πριν ακόμη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινήσει την… «ανάκριση», όσο ακόμη έθετε ερωτήσεις ο Βασίλης Οικονόμου. Οι δε προσβολές του για την ηλικία της και την εμφάνισή της είναι το λιγότερο, χυδαίες:

ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Θέλω όταν μιλάω να μην κάνει απαξιωτικές χειρονομίες η κ. Κωνσταντοπούλου. Εντάξει;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν σας κατάλαβα.
ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Να με καταλάβετε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Αδύνατον! Κύριε Πρόεδρε, αδύνατον!
ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Όταν μιλάω, δε θα κάνετε έτσι…
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Πώς έτσι δηλαδή;
ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Έτσι, «του πεταματού» με το χέρι. Εντάξει;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σε εμένα απευθύνεστε την ώρα που μιλάτε στον κ. Οικονόμου;
ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Σε εσάς απευθύνομαι.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Παρακαλώ.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Έκανα εγώ χειρονομία;
ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Ναι.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Ναι» λέτε;
ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Χειρονομήσατε ασεβώς σε βάρος μου.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ακούστε, τα περί ασέβειας μετά, όταν θα σας εξετάσω.
ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Όταν θα με εξετάσετε. Όταν θα υποβάλετε ερωτήσεις ως μέλος της Επιτροπής.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Όταν θα σας εξετάσω ως μάρτυρα, κύριε Βενιζέλο.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Όταν θα υποβάλλετε ερωτήσεις ως μέλος της Επιτροπής.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Και να συμπεριφέρεστε ως μάρτυρας εδώ. Διότι συμπεριφέρεστε ως κάτι άλλο.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Σας παρακαλώ, ηρεμήστε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Κύριε Πρόεδρε, σας είπα από την αρχή ότι υπάρχουν κάποιες ιδιορρυθμίες, τις οποίες είναι αδύνατο να ξεπεράσουμε.
ΜΑΡΤΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ): Ναι, αλλά η Βουλή ξέρετε δεν είναι «ιδιόρρυθμη μονή» είναι «κοινοβιακή». Έχει κανόνες. Τι να κάνουμε;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Στον ένδοξο δρόμο του κ. Νεράντζη. Και αναπαράγετε, κύριε Μαρκογιαννάκη, με τον κ. Βενιζέλο την ίδια ακριβώς ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια! Θα κάνουμε και μια αντιπαραβολή.

Και το «μπάχαλο» συνεχίζεται...

ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Είναι αυτά μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Εσείς, ως Πρόεδρος Κόμματος, κύριε Βενιζέλο, δυόμιση μήνες τώρα έχετε καταλάβει τι περνάω εδώ μέσα;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είστε εσείς μάρτυρας που θα μιλήσετε για νηπιαγωγείο; ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Είστε μικρή θεωρείτε;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Έχετε διαλύσει τη νέα γενιά. Αυτές σας οι αναφορές δείχνουν ακριβώς πόσο αντιδραστική είναι η νοοτροπία σας.

ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Δεν είστε νέα, κυρία μου.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τι λέτε, κύριε;

ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Δεν είστε νέα.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σε μένα αναφέρεστε προσωπικά;

ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Ναι, δεν είστε νέα. Πολιτικά δε, ιδεολογικά και αισθητικά είστε πολύ παλιά.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είστε βαθύτατα αντιδραστικό υποκείμενο πολιτικά.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Με συγχωρείτε, κύριε Πρόεδρε. Εδώ πέρα, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Εδώ δεν μπορεί να προσβάλλεται ο οποιοσδήποτε έχει κληθεί από
...

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ....

ΑΝ...



ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Βάφτισαν το ΕΕΤΗΔΕ, ως ενιαίο φόρο και αναθέτουν πάλι στη ΔΕΗ την είσπραξή του!! Ο πολιτικός εμπαιγμός δεν σταματάει με τίποτα!!!

 

kouvelis-venizelos-samaras Η τρικολόρε δουλογερμανική συγκυβέρνηση, για να ρετουσάρει την συνταγματικότητα του χαρατσιού, προφανώς και με τη συναίνεση της τροϊκας, βάφτισε το χαράτσι ως ενιαίο φόρο ακινήτων, αναθέτοντας πάλι στη ΔΕΗ να το εισπράττει, μετατρέποντάς την σε εισρπακτικό τμήμα της εφορίας. Αυτό βεβαίως προσκρούει σε άλλες διατάξεις του Συντάγματος, αλλά μέχρι να κριθεί το θέμα παράνομο  μελλοντικά, το χρήμα θα έχει πέσει στους δανειστές.

Μάλιστα, για να μην φανεί ότι είναι το ίδιο το χαράτσι, ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχει, δήθεν, μια προοδευτική κλίμακα.  Δυστυχώς, όπως το λέγαμε από την πρώτη στιγμή, τα ακίνητά μας μπήκαν για τα καλά στο στόχο των Γερμαναράδων.
 

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Οι Γερμανοί δε διδάχθηκαν από την ΙΣΤΟΡΙΑ. Για αυτό και θα την ξαναζήσουν!

 
dresdi

Λαός ο οποίος δε διδάσκεται από τα λάθη της ιστορίας του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Αυτό φυσικά μπορεί να ισχυριστεί κανείς και για την Ελλάδα που δεν έμαθε από τα λάθη της ώστε να βρίσκεται σήμερα σε αυτή την κατάσταση.

του Στρατή Μαζίδη
stratisΤο ίδιο όμως θα μπορούσαμε να πούμε και για τους γερμανούς. Από το 1914 έως το 1918 αιματοκύλησαν την Ευρώπη στον Α’ ΠΠ, τον πλέον αιματηρό πόλεμο που γνώρισε η ανθρωπότητα.
Το τέλος του πολέμου βρήκε τη Γερμανική Αυτοκρατορία διαλυμένη και με περιορισμένα πλέον τα εδάφη της.
Πριν καν συμπληρωθούν είκοσι χρόνια από το σκληρό αυτό μάθημα ανέδειξαν ως ηγέτη τους τον Αδόλφο Χίτλερ που παρέσυρε το γερμανικό λαό με τα …μεγαλεπίβολα οράματά του. Τα πρώτα χρόνια του πολέμου οι δυνάμεις του Αξονα κυριαρχούσαν και ο Χίτλερ ήλεγχε σχεδόν όλη την Ευρώπη προβαίνοντας παράλληλα στις γνωστές φρικαλεότητες. Ήταν φανερό πως ο γερμανικός λαός δεν είχε διδαχθεί από την πρόσφατη ιστορία του και τα όσα είχαν διαδραματιστεί κατά τον Α’ΠΠ. Η λήξη της μάχης του Στάλινγκραντ το Φεβρουάριο του 1943 είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσει σιγά σιγά η επανάληψη της ιστορίας που κατέληξε στην ισοπέδωση της Γερμανίας από τις συμμαχικές δυνάμεις. Μια γερμανική ήττα που
....

Ηλεία: Μυστήριο με αστυνομικές ταυτότητες νεκρών σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

 


Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στις Ξενιές του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μετά τον εντοπισμό αστυνομικών ταυτοτήτων ανθρώπων από το χωριό που έχουν πεθάνει την τελευταία εικοσαετία και ήδη η υπόθεση έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και διενεργείται έρευνα, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, καθώς πολλοί εκτιμούν ότι μπορεί οι ταυτότητες να είχαν χρησιμοποιηθεί ακόμη και για παράνομες εισπράξεις συντάξεων!
Όλα ξεκίνησαν προ ημερών από ένα αθώο παιχνίδι παιδιών στο ετοιμόρροπο κτίριο που κάποτε φιλοξενούσε το κοινοτικό γραφείο στις Ξενιές. Το συγκεκριμένο κτίριο φιλοξενούσε το κοινοτικό γραφείο του χωριού μέχρι τη στιγμή που από τον «Καποδίστρια» δημιουργήθηκε ο πρώην δήμος Βουπρασίας, οπότε όλες οι δραστηριότητες μεταφέρθηκαν στην έδρα του δήμου και το κτίριο το χρησιμοποιούσαν μόνο ως εκλογικό κέντρο.
Τον Ιούνιο του 2008 υπέστη σοβαρές ζημιές από το σεισμό και ουσιαστικά εγκαταλείφθηκε και έκτοτε κανείς δεν είχε μπει στο χώρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δε, ο πρόεδρος που εξελέγη στις εκλογές του 2011 δεν έλαβε ποτέ κλειδιά του συγκεκριμένου κτιρίου και μάλιστα είχε ενημερωθεί ότι δεν υπήρχε τίποτα από το αρχείο της
..

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΓΥΡΙΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑΣ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.....


 

ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΙΣΑ . Μια αποτίμηση της διεθνούς σκηνής.



(30-3-2013)

Βλέπω εσχάτως πολλά φιλμάκια στο YOUTUBE με θέμα "Σ' ευχαριστούμε Ελλάδα γι' αυτά που πρόσφερες στην ανθρωπότητα" .
Κάποιοι δικοί μας ενθουσιάζονται με αυτά και θέλουν να τα διασπείρουν ακόμη περισσότερο .

Στην διεθνή διπλωματική σκηνή η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ . Σε κυνική γλώσσα λοιπόν θα ξαναπώ αυτά που μας λένε , εμμέσως πλήν σαφώς , οι ξένοι ( αλλά εμείς ίσως δεν τα καταλαβαίνουμε) :

"Κύριοι Έλληνες
Μας δώσατε την Επιστήμη , την Φιλοσοφία και κάποια μνημεία αξεπέραστου κάλλους . Το λάθος σας ήταν οτι μας τα δώσατε δωρεάν !
Παρ' όλο που δεν σας οφείλαμε τίποτα , μια ανταμοιβή προς το ελληνικό έθνος υπήρξε : Σε όλα τα ερευνητικά μας κέντρα μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα μυαλά σας να

.... 

Οι νοσοκομειακοί γιατροί πέταξαν έξω από το συνέδριό τους τα τσιράκια της Τρόικας, τους βουλευτές της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ!! Μπράβο, έτσι!!!

 


thessaloniki-giatroi
Εντονα αποδοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών. οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης και της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου, ενώ ο πρώτος ουσιαστικά υποχρεώθηκε από τους διαμαρτυρόμενους να κατέβει από το βήμα του ομιλητή.
Ενώ ο κ. Χριστογιάννης ήταν στο βήμα του ομιλητή οι διαμαρτυρόμενοι, προφανώς γιατροί, καταφέρθηκαν εναντίον του αποκαλώντας τον ''πολιτικό τσιράκι της Τρόικα'' και τον κάλεσαν να κατέβει από το βήμα του ομιλητή.
''Κατέβα κάτω αν έχεις φιλότιμο, δεν ντρέπεσαι, τσιράκι της Τρόικα'' φώναξε απευθυνόμενος στον κ. Χριστογιάννη κάποιος από τους γιατρούς που συμμετείχαν στο συνέδριο, ενώ μια ομάδα γιατρών που είχε συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος της αίθουσας φώναζε συνθήματα όπως ''Η χούντα δεν τελείωσε το '73, ψωμί παιδεία ελευθερία, δεν σας θέλει ο λαός''.
Ο βουλευτής της ΝΔ τελικά αναγκάστηκε να κατέβει από το βήμα καθώς μια γυναίκα από τους διαμαρτυρόμενους, κατευθύνθηκε προς το μέρος του του άρπαξε τα χαρτιά στα οποία είχα γράψει την ομιλία του τα τσαλάκωσε και τα πέταξε υποχρεώνοντας τον να σταματήσει το λόγο του.
Αποδοκιμασίες δέχθηκε και η κυρία Μάρκου, η οποία κατέβηκε αμέσως από το βήμα του ομιλητή χωρίς να μιλήσει στο συνέδριο.

ΟΕΝΓΕ: Αποδοκιμασίες Βουλευτών από depy6
makeleio.gr

Η τραγική ιστορία της γλυκιάς Κατερίνας από την Κόρινθο. Γλύτωσε από τον καρκίνο και σκοτώθηκε από τους Αλβανούς....

 


 
 
Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Δεν ήταν ποτέ γενναία με εκείνη όμως. Η ιστορία της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη, της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Αλβανούς κακοποιούς και αστυνομικούς στην Κόρινθο, είναι συγκλονιστική.

Ο θάνατος της έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή, η ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Η έκκλησή της στον φίλο της με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο: «είμαι γεμάτη αίματα, έλα να με πάρεις», του είπε.

Η 25χρονη δούλευε σε ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια. Τη μοιραία στιγμή, το βράδυ της Παρασκευής γύριζε σπίτι της. Η μοίρα της είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο, στο ύψος των Ισθμίων. Η σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες χτύπησε στο έδαφος, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της.

Εκείνη που είχε νικήσει τον καρκίνο, έχασε τη ζωή της από την καραμπόλα μιας σφαίρας κάποιων αδίστακτων Αλβανών.
Η Κατερίνα γεννήθηκε με λευχαιμία, γράφει σήμερα το Έθνος. Νοσοκομεία, θεραπείες, ταλαιπωρία, επισκέψεις σε γιατρούς. Οι αγρότες γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της. Ξεπέρασαν κι εκείνοι πολλά προβλήματα για να βοηθήσουν τον άγγελό τους, ο πατέρας της έκανε για πολλά χρόνια αιμοκάθαρση.

Την έσωσε από τη λευχαιμία η γέννηση του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της. Οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντάς της τη ζωή.

Άριστη μαθήτρια, πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, σπούδασε και έπιασε δουλειά ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο κοντά στο πατρικό της. Όλοι μιλούν για ένα γλυκό και καλό κορίτσι.

«Η Κατερίνα είναι μια γλυκιά, δυναμική κοπέλα, που κατάφερε να νικήσει τη λευχαιμία αλλά όχι τις σφαίρες των ληστών. Ερχόταν συχνά στην εκκλησία, ήταν πάντα ευγενική και γελαστή» είπε στο Έθνος ο πατέρας Παύλος Στρούμπας, ιερέας του Αγίου Γεωργίου.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα, στις 18:00, στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία από το σπίτι της.

ΥΓ: Όταν πειράχτηκε ο κάδος σκουπιδιών του Μπόμπολα και των ξένων συμφερόντων στην Χαλκιδική, όλη η ελληνική αστυνομία πήγε να σώσει τον ''καλό'' μεγαλοεπιχειρηματία από τους κακούς κατοίκους. Τώρα που σκοτώνονται αθώα πλάσματα από Αλβανούς Ουτσεκάδες, δεν ανοίγει ρουθούνι...Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλανε. Η Ελλάδα που επεδίωξαν να δημιουργήσουν. Και ίσως να το κατάφεραν....)

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η γερμανική κατοχή εδραιώνεται μέσα από μυστικές αποβάσεις!! Γερμανοί άστυνομικοί έρχονται μόνιμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου?? Τι δουλειά έχουν εδώ????

polizei__main.jpgΑπόβαση Γερμανών Αστυνομικών στο
αεροδρόμιο του Ηρακλείου (Νίκος Καζανζάκης

Γερμανός «σύνδεσμος» θα είναι «τα μάτια και τα αυτιά»
των Γερμανών
Μπότα Γερμανού
αξιωματικού της Αστυνομίας πατάει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος
Καζαντζάκης»!
Κι όχι μόνο πατάει αλλά
θα παραμείνει, αποκτώντας και το δικό του γραφείο, πλησίον των
Ελλήνων συναδέλφων του που
αποτελούν
την ελληνική δύναμη του αστυνομικού τμήματος
αερολιμένα.
Η πρωτοφανής για τα τοπικά
χρονικά «απόβαση» της… γερμανικής αστυνομίας στο


αεροδρόμιο Ηρακλείου επιβεβαιώνεται από «πήγες» του
Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, από όπου και εστάλη η σχετική διαταγή στην
Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για την άφιξη του Γερμανού
αστυνομικού. Mάλιστα ο ένστολος Γερμανός βαφτίζεται ως
...

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των Αλβανών δολοφόνων της 25χρονης κοπέλας, στον Σολωμό Κορινθίας!

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη...Χωρίς αυτοκίνητο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να εντοπιστούν.




Στον Σολωμό Κορινθίας εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο πριν από λίγο το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας στην Μάνδρα, οι οποίοι καταδιώχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και έγιναν αιτία να χάσει τη ζωή της από εξοστρακισμό μία 25χρονη, στα Ίσθμια Κορινθίας.


Το αυτοκίνητο, τύπου Subaru Forester, είχαν κλέψει οι άγνωστοι δράστες από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Μάνδρα.
Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκαν και επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπόνοιες ότι οι δράστες συνδέονται με την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων. Όπως ανακοινώθηκε ταυτοποιήθηκε ότι ένας τουλάχιστον εξ αυτών είναι Αλβανός δραπέτης (σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται Κόλα) και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και αδίστακτος κακοποιός.


πηγή φωτογραφιών και βίντεο : korinthostv.blogspot.gr

31 Μαρτίου 2013- Όλοι στο Σύνταγμα!