Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

«Κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου στην Ελλάδα» γράφει η συντηρητική γερμανική εφημερίδα Die Welt και από κάτω οι Γερμαναράδες αναγνώστες συναγωνίζονται ποιος θα γράψει μεγαλύτερη χυδαιότητα κατά της Ελλάδας....

 

2
 
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε άρθρο της συντηρητικής γερμανικής εφημερίδας “Die Welt” το οποίο αναφέρεται στην πιθανότητα η Γερμανία να πρέπει να καταβάλει στην Ελλάδα το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο.
Η γερμανική εφημερίδα στο άρθρο που συνοδεύεται με φωτογραφία ναζί αξιωματικών στην κατεχόμενη Αθήνα, με λεζάντα «οι Ναζί στο λίκνο της Δημοκρατίας» αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την καταβολή του κατοχικού δανείου αλλά και της κατηγορηματικής άρνησης του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας.
«Ο Μανώλης Γλέζος αυτός ο βετεράνος ήρωας της ελληνικής αντίστασης ερεύνησε το ζήτημα, έγραψε βιβλία και ουδέποτε σταμάτησε να ζητεί την
....

Η απαγωγή των ιεραρχών στη Συρία

 


Quantcast

Όλοι ενδιαφέρονται και θέλουν να μάθουν για την τύχη των δύο ιεραρχών που απήχθηκαν στη Συρία! Κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται να μάθει, ποιοι τους απήγαγαν; Οι καθεστωτικοί ή οι αντικαθεστωτικοί; Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αποκαλύπτουν τους δράστες; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Γιατί ακόμα και ο μητροπολίτης της Θεσσαλονίκης που μίλησε σήμερα για το θέμα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ δεν είπε κουβέντα για το ποιοι είναι και τι ρόλο παίζουν αυτοί που τους απήγαγαν και δήλωσε άγνοια; Είναι δυνατόν να στηρίζει κανείς τα συμφέροντα των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας και ταυτόχρονα και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και στον αραβικό κόσμο; Πώς είναι δυνατόν κάποιοι που είναι υποτίθεται μαχητές υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας εναντίον ενός τυραννικού καθεστώτος να απαγάγουν ορθόδοξους ιεράρχες; Μήπως στις μέρες μας η υποκρισία, η παραπληροφόρηση και η συσκότιση περισσεύουν;
Προκόπης Κωφός
Τμήμα Χημείας ΑΠΘ
πηγή

Οι χαμπουργκεράδες, ανιστόρητοι, χαζο- Αμερικανοί, σχολιάζουν τις οφειλόμενες προς την Ελλάδα γερμανικές αποζημιώσεις και μας ''στολίζουν'' με τα χειρότερα λόγια...

Με τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα ασχολήθηκε η Wall Street Journal
Η χθεσινή ομιλία στη Βουλή του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, για τις γερμανικές αποζημιώσεις και οι γενικότερες εξελίξεις για το θέμα, προβάλλονται από αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, ως μια «νέα διάσταση» στις ελληνογερμανικές σχέσεις.

wall street journal Με τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα ασχολήθηκε η Wall Street Journal

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της Wall Street Journal, στο οποίο αναφέρεται ότι η Ελλάδα αναζητά τρόπους για να αναβιώσει το μακροχρόνιο αίτημα των γερμανικών αποζημιώσεων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως τόνισε χθες ο κ. Αβραμόπουλος, «σε μια κίνηση που ενδέχεται να δοκιμάσει τις σχέσεις Αθήνας – Βερολίνου, δεδομένου ότι η Γερμανία φέρει το μεγαλύτερο βάρος του δανειακού πακέτου βοήθειας», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανταπόκριση από την Αθήνα.
Στη συνέχεια σημειώνεται ότι η ελληνική διεκδίκηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις δεν είναι νέα και υπάρχουν λιγοστές ενδείξεις ότι αυτή τη φορά θα είναι
...

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;;;

 


maolada-anakritis

(agiovasilema: Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση και ως ιστολόγιο διατηρούμε επιφυλάξεις γύρω από το θέμα της αλβανικής καταγωγής των δραστών, όχι γιατί δεν έχουμε ικανούς τους Αλβανούς να κάνουν τα μεγαλύτερα αίσχη, αλλά γιατί με τόση λάσπη που έχουμε δεχθεί ως χώρα εξαιτίας αυτών των τύπων, κάποιος θα είχε ήδη ανακαλύψει την αλβανική καταγωγή τους...)

Δημοσιοποίησαν τα ονόματα του ιδιοκτήτη της Εταιρίας παραγωγής και συσκευασίας φράουλας του Νίκου Βαγγελάτου που προφυλακίστηκε και των υιών του Μάκη και Σταύρου που δεν προφυλακίστηκαν αλλά τα ονόματα των επιστατών πιστολέρο που προφυλακίστηκαν μαζί με τον Νίκο Βαγγελάτο δεν τολμούν να τα δημοσιεύσουν!!! Τι διάολο, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση αυτό και η περίεργη παράληψη της δημοσιοποίησης των ονομάτων των επιστατών;
Ο λόγος είναι προφανής. Οι επιστάτες και τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις είναι αλλοδαποί και όπως ακούγεται αλβανικής καταγωγής.
Μόνο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ αναφέρθηκε πως οι επιστάτες που πυροβόλησαν ήταν αλλοδαποί. Δεν τολμούν τα ΜΜΕ να πούνε τα ονόματα και την εθνικότητα των πιστολέρος για προφανείς λόγους. Θα τους χαλάσει η ξενολαγνική τους σούπα βλέπετε και η ανθελληνική τους προπαγάνδα που έφτασε μέχρι του σημείου να καταστρέψουν όλη την παραγωγή όλων των παραγωγών φράουλας στην περιοχή με ένα γελοίο εμπάργκο που έφτασε μέχρι το εξωτερικό λες και φταίνε όλοι οι παραγωγοί φράουλας όχι μόνο στην Μανωλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα λες και οι φράουλες από την Τουρκία την Ιταλία και την Ισπανία παράγονται χωρίς εκμετάλλευση λαθρομεταναστών!!!!
ΠΗΓΗ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!

 


pagalos-autokinito
Ανερυθρίαστα ο Νίκος Δένδιας, διαβίβασε το σχετικό έγγραφο στη Βουλή, μετά από ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, τους 460 φτάνουν οι αστυνομικοί που έχουν αποδεσμευθεί, από τον Αύγουστο του 2012 έως σήμερα, από την προστασία προσώπων, σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι εκκρεμούν προς εξέταση από τις αρμόδιες επιτροπές και άλλες περιπτώσεις αποδέσμευσης αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια πολιτικών και λοιπών προσώπων.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, για τα «προνόμια σε επίπεδο φύλαξης και μετακινήσεων που απολαμβάνει από το ελληνικό κράτος» ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.
Στην ερώτησή του, ο βουλευτής ανέφερε ότι «ο κ. Πάγκαλος διαθέτει τέσσερις αποσπασμένους αστυνομικούς για τη φύλαξή του, όλα τα έξοδα των μετακινήσεων του από την οικία του στο Λαγονήσι μέχρι το κέντρο των Αθηνών και αντίστροφα καλύπτονται από το ελληνικό δημόσιο» ενώ για τις μετακινήσεις του «διατίθενται δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ»...
Πηγή

Λαμόγιο και ο Γερμανός επιχειρηματίας Ούλι Χένες, που έβριζε τους Έλληνες. Δεχόμαστε επίθεση απατεώνων.

 

«Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Γερμανία που να έχει πληρώσει τόσους φόρους όσο εγώ». Αυτά έλεγε πριν από μερικούς μήνες σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης ο φίλος της Γερμανίδας Καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ και γνωστός για τις θέσεις του κατά της Ελλάδας, Ούλι Χένες.

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, τα πράγματα ανατράπηκαν, με την αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου φοροδιαφεύγει, διατηρώντας στην Ελβετία τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο δεν έχει δηλώσει στη γερμανική εφορία.

Ηδη τα γερμανικά μίντια μιλούν για ένα ποσό που πλησιάζει τα 20.000.000 ευρώ.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η Γερμανική εφημερίδα «Bild» στη χτεσινή ηλεκτρονική της έκδοση, ποσό με το οποίο συμφωνεί και η εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».

Μόνο που η τελευταία εμπλέκει και την εταιρία Αdidas στο κόλπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα, ο παλιός επικεφαλής της Adidas και φίλος του Χένες κατέθεσε το 2000 σε λογαριασμό του τότε μάνατζερ της Μπάγερν στην ελβετική τράπεζα Vontobel το συγκεκριμένο ποσό για να κλείσει εμπορική συμφωνία με τη βαυαρική ομάδα!

Μάλιστα, σε διάφορα γερμανικά μίντια δημοσιεύτηκαν πληροφορίες ότι με αυτό το ποσό ο Χένες έπαιζε διάφορα ποσά στο χρηματιστήριο.

Χτες το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Bild» είχε τον τίτλο «Είναι ο Χένες εθισμένος;», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα ότι ο πρόεδρος της Μπάγερν τζόγαρε σε διάφορα χρηματιστήρια. Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Χένες είχε συχνά μαζί του ένα μικρό μηχάνημα που έμοιαζε με κινητό, το οποίο ήταν συνδεδεμένο online με τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο!

Το περίεργο βέβαια είναι ότι ο Ούλι Χένες όλα αυτά τα χρόνια είχε δημιουργήσει το προφίλ ενός στελέχους που έπαιρνε συχνά φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπάγερν είχε δώσει ουκ ολίγα παιχνίδια για να σωθούν είτε η Σανκτ Πάουλι είτε το Ανόβερο ή η Χάνσα Ρόστοκ, ενώ είχε βοηθήσει οικονομικά και την ομάδα Μόναχο 1860, που ήταν παραδοσιακά μεγάλη τοπική αντίπαλος της Μπάγερν.

Πάντως χτες, και ενώ η πίεση προς τον πρόεδρο της Μπάγερν όλο και αυξάνεται, ο Χένες έκανε μια δήλωση με την οποία δηλώνει ότι μετανιώνει. «Αντιλήφθηκα ότι έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος» τόνισε στη «Sport Bild». Αυτή η δήλωση για πολλούς πρόκειται να του στερήσει τη θέση του προέδρου της Μπάγερν…

Νίκος Οικονόμου

πηγή

Στουρνάρας: Χαμός γίνεται...Δεν προλαβαίνω να βλέπω επενδυτές!

 

20130423-214842.jpg“Δεν προλαβαίνω να βλέπω ξένους επενδυτές. Έχουν αρχίσει να έρχονται- όχι πια μόνο από την Ανατολή- Κινέζοι, Ρώσοι και από τη Δύση” είπε ο Γιάννης Στουρνάρας νωρίτερα σε εκδήλωση του ΙΟΒΕ για τη Ναυτιλία.

Ώπα ρε γίγαντα!!! Και πού τους κρύβεις όλους αυτούς που τσακίζονται να επενδύσουν; Μήπως περιμένουν να πιάσουν πάτο οι τιμές για να μας πάρουν κοψοχρονιάς;;;
 
 Μέχρι στιγμής έχουμε δει δυο αποκρατικοποιήσεις, τη μια με  το Κεντρο Τύπου που το πήρε ο Λάτσης, την έκταση στην Κέρκυρα, την οποία ακύρωσαν γιατί  υπήρχε  φήμη για το ποιος ήταν πίσω από τον επενδυτή, και τώρα ο ΟΠΑΠ που δόθησε στον Μελισσανίδη.

Απίστευτη πρόκληση απο Σουηδική εταιρεία : ΜΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ...ΚΡΗΤΗ!!!!



 
Σύμφωνα με το flashnews.gr η επιχείρηση Liseberg στο Γκέτεμποργκ, που είναι ένα ψυχαγωγικό πάρκο για παιδιά,  έχει αναρτήσει σε αφίσες αλλά και στην κεντρική της ιστοσελίδα,  την εικόνα ενός αγοριού που κλαίει και το κείμενο "Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη - Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg".
Η δυσφημιστική αυτή εκστρατεία έγινε αντιληπτή απο την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων η οποία προέβη σε διαμαρτυρία προς την πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, ενώ την σχετική επιστολή κοινοποίησε και στο Υπ.Εξωτερικών καθώς και στην Υπ.Τουρισμού κ.Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Σουηδία σε μιαν προσπάθεια τόνωσης του τουριστικού ρεύματος απο αυτή την χώρα.

Όπως είπε στο Flashnews.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ.Γιαννούλης "καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση θέλει να προσελκύσει πελάτες, αλλά όχι με αυτές τις μεθόδους".

(agiovasilema: Η φιγούρα του δυστυχισμένου παιδιού που έχουν αναρτήσει στις αφίσες τους, περισσότερο μοιάζει να έχει επισκεφθεί τους φίλους τους, παιδόφιλους Ολλανδούς και τους φίλους  τους,  Γερμανούς. Όσο για την Ελλάδα, ποτε μη σώσουν να πατήσουν...) 

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

LIDL: Απέσυραν 4 εκατομμύρια την ώρα που ο Σόιμπλε έσφαζε την Κύπρο! Τυχαίο;

 

ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ; ΩΣ ΠΟΤΕ;

Πως τα LIDL «φυγάδευσαν» 3.950.000€ από την Κύπρο

Γνωρίζοντας ότι οι συμπατριώτες τους θα πίεζαν προς την κατεύθυνση του «κουρέματος» οι Γερμανοί της Lidl Κύπρου φρόντισαν να προστατεύσουν τις καταθέσεις τις οποίες σήκωσαν ελάχιστες ημέρες πριν το επίμαχο Eurogroup στις 15 Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες η γερμανική εκπτωτική αλυσίδα super market, η οποία εκτός των

...

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ



XALEPIOY
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio, από πηγές του Υπ. Εξωτερικών, τόσο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Υπ. Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος έχουν μιλήσει με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη για το θέμα, ο οποίος μάλιστα είναι και αδερφός του απαχθέντα μητροπολίτη. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες τα ίχνη του μητροπολίτη χάνονται όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε περνούσε από τα σύνορα από τη Τουρκία προς τη Συρία. Έχουν ενημερωθεί όλες οι πρεσβείες των γύρω περιοχών, ενώ αύριο κατά σύμπτωση ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να συναντηθεί με τον Τζον Κέρι προκειμένου μεταξύ άλλων να συζητηθεί και το θέμα της Συρίας.
Την ίδια ώρα πηγές αναφέρουν πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική ενώ υπάρχουν παράλληλα φόβοι για το αν είναι ή όχι εν ζωή ο Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος ή αν υπάρχει στην περιοχή επιδρομή ισλαμοφασιστών και έχουν σκοτώσει και τον ίδιο, όπως έγινε με τον οδηγό και τον διάκονό του.

(agiovasilema: Το υπουργείο εξωτερικών θα βγάλει καμιά καταδικαστική για τους ισλαμοφασίστες, ανακοίνωση, ή περιμένει την άδεια των Γερμαναράδων? Άμα όμως είχε σκοτωθεί κανένας ιμάμης, θα έτρεχε όλος ο θίασος να συμπαρασταθεί και να κλάψει...)

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Θα έχετε κράτος ως τον Σεπτέμβριο του 2013μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος….!


Απο την Ιόλη Πιερίδη


Parkside Wimbledon, Απρίλιος 2013. Ο καλεσμένοι του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας στο υπέροχο σπίτι του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, χάζευαν τα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους του σαλονιού. Εκείνος με δύο άλλους Έλληνες φίλους του είχαν αποσυρθεί στο γραφείο του και συζητούσαν.
-Έχω κάτι για σας…,
ακούστηκε κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης.
Καθώς έκλεινε το συρτάρι του γραφείου του ένα αντίγραφο επιταγής πάνω στο οποίο υπήρχε ο αριθμός 6.000.000 δολλάρια και δύο ονόματα, έκανε την εμφάνισή του. Η επιταγή είχε πολύ παλιά ημερομηνία, δεκαετίες πίσω, αλλά τα ονόματα εκείνου που την εξέδιδε και του παραλήπτη είχαν μια σατανική “επικαιρότητα” στα πολιτικά πράγματα της Αθήνας.
Τόσο βαριά επικαιρότητα που ούτε καν αυτή η δίκη του Άκη και της Βίκυς Σταμάτη, δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν την σημασία της. Ήταν μία από τις
...

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΟΚ : ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ OFF SHORE Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ!!!

 


nikos-dendias2
Eπιστολή βόμβα του δημοσιογράφου Θάνου Πασχάλη κατά του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Νίκου Δένια δημοσιεύει η κυριακάτικη Ελευθεροτυπία... Ο δημοσιογράφος σεντράρει τον Δένδια και ζητάει απαντήσεις για την ενασχόληση του υπουργού του Μεσσήνιου με off shore εταιρείες...
"Κύριε υπουργέ... Πρόσφατα περιήλθαν σε γνώση μας πληροφορίες ότι υπήρξατε (το «υπήρξατε» έχει τη σημασία του, γιατί έγινε πρόσφατα διακοπή της δραστηριότητας) νομικός εκπρόσωπος δύο offshore εταιρειών με έδρα και ΑΦΜ στην οικεία Εφορία της Κέρκυρας...
Μάλιστα το φορολογικό τους μητρώο περιλαμβάνεται και στη λίστα των 6.500 offshore που συνέταξε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου να ελεγχθούν από κάθε εφορία αυτές που εμπίπτουν στη χωρική τους αρμοδιότητα, στο αν δηλαδή εξε
....

Οκτωνιά: Δεν είναι χταπόδι αλλά θηρίο!

 

 







Το "φάτε μάτια ψάρια" δεν ισχύει για τo χταπόδι της φωτογραφίας που κολυμπούσε αμέριμνο στα νερά του Αιγαίου.






Δεν ήξερε ότι από εκεί θα βρισκόταν στα χέρια του Βασίλη από την Οκτωνιά.



Όταν το έβγαλε στην στεριά κανένας δεν το πίστευε.



"Αυτό είναι θηρίο" του είπαν οι φίλοι του που μαζεύτηκαν για να το δουν και να το φωτογραφίσουν.



Πάνω από ενάμιση μέτρο είναι το μήκος του, και προκαλεί φόβο αν τον δείτε να κολυμπάει δίπλα σας. Βέβαια όσο το φοβάσαι άλλο τόσο είναι νοστιμότατο.



Το μόνο που ευχόμαστε εμείς είναι καλά τσιμπούσια!




http://evianews.com