Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΕΙΣΗΓΗΣΗ – ΣΟΚ: «Μέρκελ, στείλε γερμανικό στρατό στην Ελλάδα για να αναλάβει την πειθαρχία της»!

 

20130511-013918.jpgΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ
-Ο αναλυτής του κόμματος της Μέρκελ προτείνει ανάπτυξη του Μπούντεσβερ παντού
-Μιλά για «δόγμα» που πρέπει να υιοθετήσει το Βερολίνο κατά κοινωνικών αναστατώσεων
-Αναφέρει ρητά ότι πρέπει να σταλεί στρατιωτική μονάδα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία
-«Να αναλάβουμε την πειθαρχία της Ευρώπης, όπως οι ΗΠΑ κάνουν με τους άλλους»
-Ζητά οργάνωση μέχρι και κατά αντάρτικου στη χώρα μας!
Να στείλει στρατιωτικές μονάδες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία, για να
επιβάλλει την πειθαρχία και να «προλάβει» κοινωνική αναστάτωση και αντάρτικες ενέργειες, προτείνει διαβαθμισμένη μελέτη που έγινε για λογαριασμό του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας. Η μελέτη, μέρος από το περιεχόμενο της οποίας φέρνει σήμερα

...

Έκθεση – κόλαφος του Κόφι Ανάν: Λήστεψαν την Ελλάδα όπως το Κονγκό και την Σιέρρα Λεόνε!

 

mine

Η Deutche Bank είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλιάτσικο, όπως και στις χώρες της Αφρικής! Και εδώ αναρωτιόμαστε εάν το μνημόνιο ήταν “λάθος” ή αν μας έκαναν “πειραματόζωα”! Όχι, απλώς είμαστε ΖΩΑ που δεν καταλάβαμε ότι δεν είμασταν ειδική περίπτωση, αλλά ιθαγενείς που ψηφίσαμε φυλάρχους – αχυρανθρώπους των τοκογλύφων. Καλά ξυπνητούρια.

Μείζον παγκόσμιο σκάνδαλο που άπτεται της αποτίμησης της αξίας των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου κατά τη διάρκεια αποκρατικοποιήσεων…

και πώλησης κρατικής περιουσίας αναδεικνύεται με αφορμή έρευνα του Κόφι Ανάν για την πώληση σε εξευτελιστικές τιμές των κοιτασμάτων χρυσού του Κονγκό.

Από την έρευνα προκύπτει εμπλοκή μεγάλων τραπεζών της Deutsche Bank και της Morgan Stanley καθώς και διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος. Αναλυτές και παράγοντες της αγοράς επισημαίνουν ότι η υπόθεση αυτή είναι μια μόνο παρωνυχίδα της τεράστιας υπόθεσης υποτιμητικής κερδοσκοπίας που παίζεται εις βάρος των χωρών που αντιμετωπίζουν κρίση και αναγκάζονται να πουλήσουν και να παραχωρήσουν εθνικό πλούτο και επιχειρήσεις προκειμένου να ανασάνουν.

Η έκθεση-κόλαφος για τον πρόεδρο της χώρας, καθώς και την τεραστίων διαστάσεων Eurasia Natural Resources Corp. που είναι εισηγμένη στο βρετανικό χρηματιστήριο, μπορεί να αποτελέσει βάση για ελέγχους και σε ευρωπαϊκές χώρες, ενώ σίγουρα κατοχυρώνεται ως κακό προηγούμενο για τις εταιρίες εξόρυξης.

Όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, πρόκειται για κοινό μυστικό, από τον καιρό των “ματωμένων” διαμαντιών της Αφρικής και του εμφυλίου στη Σιέρα Λεόνε. Η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που περιγράφεται στην έκθεση-καταπέλτη του Κόφι Ανάν. Οι σύγχρονοι “χρυσοθήρες” επιστρατεύουν μέσα και πρακτικές που ξεπερνούν ακόμα και

....

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΟΔΥΝΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ: 5,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ, ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ!

 

 

boikotaz-300x225

Θάψτε τα γερμανικά και ολλανδικά προϊόντα, είναι ΕΧΘΡΟΙ μας!!! Το κίνημα γιγαντώνεται, θα νικήσουμε.
Προτιμάτε πάντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Θυμίζω ότι τα barcodes των γερμανικών προϊόντων είναι :
Germany από 400 έως και 440
και τα Ολλανδικά Barcodes είναι : 871 (που αυτοί δεν μας χωνεύουν).
Οδυνηρό το μποϋκοτάζ κατά της Γερμανίας , στα προϊόντα της, αλλά τώρα
πρέπει να γίνει και κατά της Ολλανδίας, για να μην έχει παράπονο η Γερμανία.
5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!.......
ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ........... ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ,,,,,,,,,,,,,,,
Αρχίζει και αποδίδει . οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς:
Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.
Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα...
και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά της Γερμανίας»,
δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα.
Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ - μάρκετ, μέχρι τα
...

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Που είσαι Βολταίρε…

 

Γράφει ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης

…αυτή η ιστορία με την Κική Δημουλά και το τρομοκρατικό παραλήρημα κάποιων αριστεροφασιστοειδών γραφίδων εναντίον της, γιατί ψέλλισε μια…κακιά κουβέντα για τους μετανάστες, πολύ μου την έχει δώσει.
Και καπάκι σ’ αυτό διαβάζω, πως έρχεται προς ψήφιση και ο νέος αντιρατσιστικός νόμος, που θα απαγορεύει λέει, αλλά και θα τιμωρεί όσους εκφράζουν “ρατσιστικές” απόψεις!!
Τελικά θα τιμωρείται πλέον και η γνώμη και η άποψη σ’ αυτόν τον πολύπαθο τόπο;

Γιατί μέχρι τώρα ήξερα πως σε μια δημοκρατική πολιτεία και κοινωνία τιμωρούνται μόνον οι παράνομες πράξεις.
Και αργότερα μήπως σκέπτονται κάποιοι με ειδικό ροζ αντιρατσιστόμετρο να μετρούν και το υποσυνείδητό μας..;;
Τελικά η κουβέντα του ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ πως “ακόμα και αν διαφωνώ μαζί σου θα αγωνίζομαι πάντα για να λες την γνώμη σου ελεύθερα”, πήγε στα σκουπίδια;;;
Και τελικοτελικά… έχουν καταλάβει κάποιοι τι πόρτα ανοίγουν και σε τι ποσοστά πάνε οι ανόητοι να την φτάσουν την φαιόχρωμη Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές;
Υ.Γραφα όμως να ευχαριστήσω και τον καλό Θεούλη που προνόησε να τα γράψω όλα αυτά πριν την ψήφιση του περιβόητου “αντιρατσιστικού” νόμου, γιατί αλλιώς…!!

 

Το ΚΚΕ ξαφνικά ξύπνησε από τη νιρβάνα του και κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με το κατάπτυστο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!

 

“Στοχοποιούν όποιον αντιστέκεται!”


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:
«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δεν είναι ούτε αθώο ούτε έχει πραγματικό στόχο την αντιμετώπιση του ρατσισμού, του ναζισμού και της Χρυσής Αυγής.
Στηρίζεται και ενσωματώνει αποφάσεις και νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του ρατσισμού, στοχοποιούν και βάζουν περιορισμούς στην πολιτική δράση κομμάτων και κινημάτων που αντιπαλεύουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και την ΕΕ. Άλλωστε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως ρητά αναφέρεται, ενσωματώνει απόφαση – πλαίσιο της ΕΕ στην οποία γίνεται λόγος για επικείμενες πρωτοβουλίες ποινικοποίησης της λαϊκής πάλης. Αποτελεί προπομπό για επικίνδυνες διατάξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους λαϊκούς αγώνες, τη δράση ριζοσπαστικών οργανώσεων και των κομμουνιστών. Δεν είναι τυχαίο ότι στη βάση αντίστοιχων νόμων και του ανιστόρητου κατασκευάσματος για την εξίσωση φασισμού-κομμουνισμού, που έχει γίνει επίσημη ιδεολογία της ΕΕ, ποινικοποιείται η δράση Κομμουνιστικών Κομμάτων σε αρκετές χώρες της ΕΕ, την ίδια στιγμή που φασιστικά κόμματα και ομάδες δρουν ανενόχλητα, συμμετέχουν ακόμη και σε κυβερνήσεις.
Ο λαός με τη δική του πάλη μπορεί να απομονώσει και να αχρηστεύσει τη δράση της Χρυσής Αυγής και των άλλων φορέων του ρατσισμού και όχι το σύστημα που τους γεννά, τους θρέφει και τους αξιοποιεί για να βάλει στο στόχαστρο τη λαϊκή πάλη και να χτυπήσει τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα».
 
     

 
 
     
 
 

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο Χουντής ξεφτίλισε την Κομισιόν: Ξεπλένετε το μαύρο χρήμα της Siemens!

 

20130507-210549.jpg

Ενδεικτικό του διαλόγου που ακολούθησε μεταξύ του κ. Νίκου Χουντή και του Επιτρόπου για την καταπολέμηση της απάτης κ. Σεμέτα ήταν τα εξής σημεία:
Νίκος Χούντης: «Είναι σκάνδαλο να κλείνετε τα ναυπηγεία στην Ελλάδα επειδή διαπιστώθηκαν κρατικές ενισχύσεις, και την ίδια στιγμή να κλείνετε τα μάτια στο παγκόσμιο σκάνδαλο της Siemens. Ξεπλένετε το μαύρο χρήμα της Siemens. Έχετε πολιτική ευθύνη!»
•Semeta: «Εάν παρέμβω στην περίπτωση της Siemens θα παραβιάσω την ανεξαρτησία της OLAF!!!»
«Πλήρης ήταν η αμηχανία του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την καταπολέμηση της απάτης
όταν ρωτήθηκε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή, για το σκάνδαλο της Siemens και τις «αστείες ποινές», που προσβάλλουν το αίσθημα δικαίου, που δήθεν επιβλήθηκαν στην

...

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

To ναζιστικό Spiegel ξαναχτυπά: “Οι ξενόφοβοι Έλληνες, σφάζουν μετανάστες.” Άρα;

 

20130507-090336.jpg

Φαίνεται ότι δεν τους αρκεί μόνο η κλοπή της περιουσίας, αλλά επιδιώκουν και την βιολογική εξόντωση. Όπως μόνον αυτοί ξέρουν.
Με ένα άρθρο που βρωμάει ρατσισμό, το άθλιο Spiegel παρουσιάζει την Ελλάδα σαν απέραντο Άουσβιτς και τους Έλληνες με λευκές κουκούλες που καίνε σταυρούς και κρεμάνε μετανάστες στις νεραντζιές της Ομόνοιας. Αυτά τα γκαιμπελικά άρθρα όμως δεν είναι καθόλου τυχαία και αποδεικνύουν την βαθιά ναζιστική φύση της Γερμανίας με το διαχρονικό της τρίπτυχο: Ισοπέδωση, ληστεία, εξόντωση. Αυτό ας το σκεφθούν καλά οι δοσίλογοι που συνεργάζονται με τους
διαχρονικούς (και μελλοντικούς ως φαίνεται) σφαγείς, αναπαράγοντας ψεύδη με σκοπό την δαιμονοποίηση ενός ολόκληρου λαού. Ενός λαού που δέχθηκε εκατομμύρια παράνομων μεταναστών, τους άνοιξε την αγκαλιά του, ανέχθηκε τα απεχθή εγκλήματα κατά γερόντων και παιδιών, με τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων να είναι τα χαμηλότερα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η δικαιολογία για την “τελική λύση” λοιπόν, στήνεται μεθοδικά. Σε λίγο, οι “κακοί Έλληνες” θα πάθουν αυτό που τους αξίζει, οι Τουρκία θα δικαιούται να επέμβει για να προστατεύσει τους “άτυχους” ισλαμιστές που σφάζονται στην Ελλάδα, ενώ οι “Εταίροι” απλώς θα κουνούν το κεφάλι συγκαταβατικά. Εάν μάλιστα η Ελλάδα έχει και μία “ακροδεξιά” κυβερνηση όπως το ’22 ή το ’74, τότε η γενοκτονία νομιμοποιείται και ιδεολογικά.
πηγη

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΤΟ ΑΓΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΨΑΛΛΕΙ ΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!!

ΤΟ ΑΓΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΨΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!! !

 

ΕΝΩ ΕΨΑΛΕΤΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΨΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΩΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ
SND.png
Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι Επίσκοποι Φαναρίου Αγαθάγγελος και Διαυλείας Γαβριήλ στο Κολωνάκι έψαλlαν το “Χριστός Ανέστη”,ξαφνικά το άγημα της ΣΝΔ άρχισε να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο και να συμπαρασύρει ολόκληρο το πλήθος των πολιτών, ενώ ακόμα και οι ιερείς σταμάτησαν να ψέλνουν φού η βροντερή φωνή Ευέλπιδων και Δοκίμων κάλυψαν τις ψαλμωδίες.
Αποσβολωμένοι έμειναν οι πολιτικοί που παρακολουθούσαν τις λειτουργίες από την αντίδραση των Δοκίμων. Τόσο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Ι.Τραγάκης, όσο και
...

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά!!

Σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ευχόμαστε Χρόνια Πολλά.
Το θαύμα της Ανάστασης ας  δώσει  ελπίδα και φως σε όλους μας!