Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Όλα τα κράτη έχουν ιστορία και η Τουρκία ποινικό μητρώο…

 
 
history
Στην Τουρκία γκρεμίζουν και μακέτες εκκλησιών!
Η ισλαμική δημοκρατία του Ερντογάν δεν ανέχεται τον Χριστιανισμό. Για κάποιους, ενδεχομένως, αυτή η άποψη να είναι ακραία, αλλά δυστυχώς η ακρότητα βρίσκεται στην σκέψη και στον τρόπο λειτουργίας και αντιμετώπισης της Τουρκίας σε ο,τιδήποτε έχει σχέση με χριστιανούς.
Του Κωνσταντίνου
“Για λόγους ασφάλειας” οι καθηγητές του τουρκικού πανεπιστημίου Γκαζί, κατόπιν άνωθεν εντολών διέλυσαν μακέτες φοιτητών, επειδή αυτές είχαν και χριστιανικές εκκλησίες!
Στην ισλαμική Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο έρπων ισλαμοφασισμός αρχίζει να δείχνει τα δόντια του σε ο,τιδήποτε είναι μη ισλαμικό. Με τα δεδομένα ενός
...

Αριστερά: κάντε μας κυβέρνηση για να ψηφίσουμε τον Αντιρατσιστικό και να ξεσκίσουμε τους Φασίστες.Ή τώρα ή ποτέ...




γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ο αντιρατσιστικός νόμος που με «επίμονη, αλαζονική αντιπατριωτική μανία» επιχειρεί να περάσει η Κεντροαριστερά έχει πολλές αθέατες πλευρές με αναπόφευκτη optionστο πολιτικό μέλλον της χώρας.
Η κεντρική ιδέα του είναι να ποινικοποιήσει ότι Εθνικό, ότι Πατριωτικό.
Η κεντροαριστερά είναι σαν να λέει:
κάντε μας κυβέρνηση και αμέσως θα
....

Αφέλειες...(του Θανάση Νικολαϊδη)

Αφέλειες…






Του Θανάση Νικολαΐδη 
 
ΕΙΧΕ τους φίλους του ο Α. Παπανδρέου. Πιστούς, φανατικούς και ιδεολόγους. Και το 50% των ελλήνων ψηφοφόρων. Είχε τους (φανερούς) αντιπάλους και τους κρυφούς εχθρούς του. Καθυβρίστηκε όσο κανένας άνθρωπος και πρωθυπουργός από…Τύπους των Ρίζων και σε πρωτοσέλιδα τύπου «Πεθαίνει ο απατεώνας», είτε «ο φαύλος» (Έθνος).
ΚΑΙ τι έκαναν οι αφανέρωτοι εσωκομματικοί εχθροί του με τα ανομολόγητα σχέδια; Σοφίστηκαν τα μυστικά δείπνα, τα «επάνδρωσαν» και τα δρομολόγησαν. Νωρίς, έγκαιρα και πολύ πριν ο Ανδρέας παραδώσει την εξουσία και το…πνεύμα. Με την μυστικότητα που επέβαλλε η πονηρία του κ. Σημίτη και των
...

Προσπάθειες φίμωσης των πολέμιων των χημικών αεροψεκασμών. Χακάρουν τους ιστότοπους που ασχολούνται με το θέμα!

 



Η φίμωση κατά των πολέμιων των χημικών αεροψεκασμών έχει ήδη αρχίσει.
Δεν κατάφεραν οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι και τα χρεοκοπημένα κανάλια να πείσουν τον κόσμο ότι το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών αποτελεί μια ακόμα θεωρία συνομωσίας. Μάλιστα την κατέταξαν στην ίδια κατηγορία με τη θεωρία ότι ο Elvis είναι ζωντανός!

Έπειτα από αυτή την
....

H 5η Μεραχία Κρητών και οι Ε.Δ της Ελλάδος τίμησαν τον Βετεράνο 94χρονο Νεοζηλανδό Roye Hammond Μαχητή της Μάχης της Κρήτης !

 

extra_121711_1.JPGΣε μια σεμνή Τελετή που δείχνει την Ανωτερότητα αλλά και την Ευγνωμοσύνη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων η 5η Μεραρχία Κρητών τίμησε σήμερα το μεσημέρι τον Βετεράνο 94χρονο ΝεοΖηλανδό Ρόι Χάμμοντ (Roye Hammond) Μαχητή της Μάχης της Κρήτης !
Άγημα τιμών παρουσίασε όπλα μπροστά απο το Διοικητήριο της Μεραρχίας ενώ ο Βετεράνος Μαχητής καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι σηκώθηκε υποβασταζόμενος απο την συνοδό του όταν ο Διοικητής της Μεραρχίας των Κρητών Ταξίαρχος Χιονής Νικόλαος του απένειμε την τιμητική πλακέτα !
Πρεσβευτής της Ελλάδος ο Βετεράνος με τα δάκρυα του να κυλούν στο πρόσωπό του ειναι παντού σε όλες τις εκδηλώσεις τις Μάχης της Κρήτης από τη Αγιά ,τον Αποκόρωνα ,το Γαλατά !
extra_121711_2.JPG
Πληροφορίες φέρουν τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο να απονέμει τιμητική πλακέτα την Κυριακή 26 Μαίου κατά την επίσκεψη του στη Κρήτη !
Να υπενθυμίσουμε οτι ο Α/ΓΕΕΘΑ θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την μάχη της Κρήτης αλλά και στην επιδειξη του F-16 ΖΕΥΣ στο αεροδρόμιο του Μάλεμε !
Βετεράνος: Eνα μεγάλο ευχαριστώ την εφημερίδα Χανιώτικα Νέα που ανέδειξε το θέμα του Βετεράνου ΝεοΖηλανδού Μαχητή …Αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επώνυμους και ανωνύμους bloggers που ανέδειξαν το θέμα και έδειξαν την δύναμη του διαδικτύου σε ένα τεράστιο θέμα για την Πατρίδα μας, που δυστυχώς για τα ΜΜΕ δεν πουλάει !
Να είστε καλά !

http://www.veteranos.gr

ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ


ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Πρόκειται για μία εκπληκτική ανάλυση της Pravda για την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση των Η.Π.Α, για τις πραγματικές αιτίες των διεθνών εγκληματικών πολέμων που πραγματοποιεί, και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την ανθρωπότητα.
Οι Η.Π.Α έχουν χρεοκοπήσει. Παρά ταύτα η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο, έχοντας την δυνατότητα να τυπώνει ολοένα και περισσότερο χρήμα δοθέντος του γεγονότος ότι το
...

17 συμπτώματα του καρκίνου που συνήθως αγνοούμε



Ο καρκίνος πλέον έχει γίνει μία από τις πιο κοινές «σιωπηλές» ασθένειες. Ωστόσο, σύμφωνα με το reader’s digest, το σώμα στέλνει «οιωνούς» που εμείς συχνά αγνοούμε.

Συριγμός ή δυσκολία στην αναπνοή

Ένα από τα πρώτα σημάδια στους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα είναι η αναπνοή. Ο συριγμός ή η δυσκολία στην αναπνοή μπορεί να αποτελεί μία προειδοποίηση για καρκίνο. Ωστόσο, πολλές φορές οι ασθενείς το παρερμηνεύουν ως άσθμα, καθυστερώντας έτσι τη σωστή διάγνωση.

Χρόνιος βήχας ή πόνος στο στήθος

Διάφοροι τύποι καρκίνου, συμπεριλαμβανομένης της λευχαιμίας και των όγκων του πνεύμονα, μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα, που μιμούνται τον έντονο βήχα ή τη βρογχίτιδα. Ένας τρόπος για να δούμε τη διαφορά είναι, ότι τα πρόβλημα επιμένει ή επανέρχεται σε έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο. Μερικοί ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα αναφέρουν επιπλέον πόνο στο στήθος, που επεκτείνεται επάνω στο ώμο ή κάτω από το βραχίονα.

Συχνοί πυρετοί ή λοιμώξεις

Αυτά μπορεί να είναι συμπτώματα της λευχαιμίας, μιας μορφής καρκίνου των κυττάρων του αίματος, που ξεκινά από το μυελό των οστών. Η λευχαιμία προκαλεί το μυελό να παράγει μη φυσιολογικά λευκά αιμοσφαίρια, τα οποία παραγκωνίζουν τα υγιή λευκά αιμοσφαίρια, υποσκάπτοντας την ικανότητα του οργανισμού να
....

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«Ανοίγματα» με το ΟΚ των Αμερικανών(!)

 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΣ ο κόσμος σε Ανατολικούς και Δυτικούς, οι ιδεολογίες με τα στεγανά τους και οι Μεγάλοι…ιδιοκτήτες «οικοπέδων». Σ’ ένα μεταπολεμικό παιχνίδι παγκόσμιας μοιρασιάς κρατών και ψυχών. Λίγο πριν, σφιχταγκαλιάστηκαν (αλληλομισούμενοι) για να θανατώσουν από κοινού το «τερατάκι» (Χίτλερ).

ΣΤΟ κλίμα, λοιπόν, εκείνο της «ειρηνικής» συνύπαρξης του διπόλου και των δήθεν αδέσμευτων, σε ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα και κάποιους τοπικούς πολέμους για εκτόνωση, είχα οι λαοί τ’ αφεντικά τους, είχαμε κι εμείς τους…Αμερικανούς. Στο άρμα τους πριν και μετά

...

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.





"Κότα σταφιδιασμένη", χαρακτηρίστηκε η Έλλη Στάη στο κείμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Ανέκαθεν η κρατική τηλεόραση αποτελούσε φέουδο της εκάστοτε κυβέρνησης. Οι ειδήσεις παρουσιαζόντουσαν όπως βόλευε το κυβερνών κόμμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αναλογικά, είχαν λιγότερο χρόνο παρουσίασης. Ώσπου ήρθε η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο για να γκρεμίσει κάθε ψευδαίσθηση ισονομίας, πλουραλισμού και ελεύθερης διακίνησης ιδεών, η οποία πιθανόν να είχε μείνει σε κάποιους Πολίτες. Εδώ και αρκετό καιρό, τόσο τα δελτία ειδήσεων όσο και οι ενημερωτικές εκπομπές των τριών κρατικών καναλιών δεν κρατούν το παραμικρό πρόσχημα, σ' ότι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η παρουσίασή της δεν γίνεται με τον ουδέτερο και ουσιαστικά απολίτικο τρόπο που συμβαίνει με τα άλλα κόμματα. Δεν υπάρχει η ψυχρή παράθεση μιας κομματικής ανακοίνωσης ή η συνηθισμένη παρουσίαση μιας πολιτικής εκδήλωσης. Όχι, στις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης αυτό που ισχύει είναι ο
...

Καταιγιστικές εξελίξεις: Πάει για κακούργημα ο Παπακωνσταντίνου!!!(Και το ΓΑΠ κύριε;;;; Δεν θα τιμωρηθεί κύριε;;;))




 
Καταιγιστικές εξελίξεις για Παπακωνσταντίνου και ΣΔΟΕ φέρνουν τα νέα έγγραφα που απέστειλαν οι γαλλικές αρχές τα οποία αποδεικνύουν ότι η λίστα Λαγκάρντ ήρθε στην Ελλάδα «επίσημα» και επισημαίνουν ότι πρέπει να «αξιοποιηθούν φορολογικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση προσανατολίζονται στην διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον πρώην υπουργό προσθέτοντας το αδίκημα της απιστίας. Το σκεπτικό είναι πως ο κ. Παπακωνσταντίνου απέκρυψε το γεγονός ότι η λίστα ήρθε επίσημα, στο πλαίσιο σύμβασης Γαλλίας Ελλάδας για ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών και «έθαψε» μαζί με το CD το έγγραφο στο
....

Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ. ALLAHU AKBAR ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ....

 


sfageas

Αντιρατσιστικοί νόμοι, τζαμιά και ασύδοτη είσοδος λαθρομεταναστών που σκοτώνουν για 5 ευρώ τους ηλικιωμένους στην Ελλάδα. Το χαλί στρώνεται σιγά σιγά...
Αυτό που έγινε στην Αγγλία, με τον αποκεφαλισμό-σφαγή Βρετανού στρατιώτη και με τους μουσουλμάνους δολοφόνους  να φωνάζουν "Allahu Akbar" (που σημαίνει στα αραβικά "ο Θεός είναι μεγάλος"), είναι η εικόνα  αυτού που έρχεται σύντομα και στην χώρα μας. Τώρα μας σφάζουν μέσα στα σπίτια μας, σε λίγο θα το κάνουν και στους δρόμους.

Το «αντιρατσιστικό» τρόμο-νομοσχέδιο: Το «απόσταγμα» του φασισμού του 4ου Ράιχ

 

 
Ο σύγχρονος ΦΑΣΙΣΜΟΣ ξεπερνά σε δολιότητα και κακουργία κάθε προηγούμενο…
Δεν κατεβάζει τανκς, σου κλειδώνει το Μυαλό και τη Βούληση…
Δεν καταργεί άμεσα το Σύνταγμα (το δικό τους Σύνταγμα), αλλά το υπονομεύει και το καθιστά κουρελόχαρτο…
Δεν διώκει την τελεσθείσα ΠΡΑΞΗ, αλλά και τη ΔΙΑΘΕΣΗ για πράξη, την ΙΔΕΑ και τη ΒΟΥΛΗΣΗ της πράξης…
Το δόλιο τέχνασμα για όλα αυτά είναι η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των ΠΑΝΤΩΝ: Της λαϊκής οργής, κάθε εκδήλωσης και ΣΚΕΨΗΣ, κάθε προβληματισμού και κάθε Διάθεσης και Βούλησης…
Αυτό με απλά λόγια σημαίνει: Ποινικοποίηση της Πολιτικής, των κοινωνικών διεργασιών, των Ιδεών, της θεωρητικής εργασίας, της επιστημονικής έρευνας, της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, της ΓΛΩΣΣΑΣ…
Δηλαδή ο σύγχρονος φασισμός βάζει από την πίσω πόρτα τις διωκτικές αρχές να σε φιμώσουν και να στήσουν στο εδώλιο
Γιατί ποινικοποίηση σημαίνει ότι ανυψώνεις σε δικτατορική αυθάδεια τον ποινικό κώδικα: Δηλαδή αναθέτεις στις διωκτικές αρχές να ρυθμίζουν την κοινωνική και πολιτική ζωή και όλο το οικοδόμημα της κουλτούρας…
Όταν ο ποινικός κώδικας ανάγεται σε θεότητα και αυθάδη ρυθμιστή των ΠΑΝΤΩΝ τότε καταργείται η Πολιτική, μπαίνουν στο γύψο οι κοινωνικές
...

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: «ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»


ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΕΠΙΣΤ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ

Ερχεται στο τέλος Μαίου μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που θα επιρεάσει σοβαρά προβλήματα τόσο στίς τηλεπικοινωνίες οσο και στην ανθρώπινη υγεία.
Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες είναι αποτέλεσμα ηλιακών εκρήξεων ,οπου τεράστιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων κυρίως πρωτονίων και ηλεκτρονίων εκτοξεύωνται απο την επιφάνεια του ηλίου με ταχύτητες 400 εως 1200 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και σε δύο περίπου μέρες φθάνουν στην Γή.Τότε αλληλεπιδρούν με το μαγνητικό πεδιο της γής το οποίο και συλλαμβάνει πολλά απο τα φορτισμένα σωματίδια.Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας προκαλώντας
...

Οι Γερμανοί που πάτωσαν στην Γιουροβίζιον, αναρωτήθηκαν μήπως και τυχόν ...δεν τους συμπαθούν πολύ οι λαοί της Ευρώπης. (Εκτός από σκατοφάρα είναι και ηλίθιοι...)

Η Eurovision έβαλε στην (21η) θέση της τη Μέρκελ!

 

«Ράους» είπαν οι Ευρωπαίοι στη Frau Μέρκελ μέσω της Eurovision! Τριάντα τέσσερις χώρες από τις τριάντα εννιά που συμμετείχαν δεν έδωσαν βαθμό στη Γερμανία!

Και η αυτοκριτική έγινε από τα ίδια τα γερμανικά ΜΜΕ, όταν είδαν το… βατερλό της ψηφοφορίας.

Η αποδοκιμασία δεν ήταν για την ξανθιά 31χρονη τραγουδίστρια Νάταλι Χόρλερ με τις εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων ανά τον κόσμο, που έγινε ως και εξώφυλλο στο περιοδικό «Playboy». Ισα ίσα που η Γερμανίδα καλλιτέχνις με γονείς από τη Βρετανία που διαμένουν μόνιμα στη Βόνη είναι

...

O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ), ΣΕ ΝΕΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης( ο αδερφός του Αδώνιδος...) ως σύγχρονος Καζανόβας πίνει τη σοκολάτα του παρέα με την Πέπη Τσεσμελή.Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί η κατάστασή του είναι ανησυχητική... 





Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Dirk Müller: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΙΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ


 

**«Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι να επιφέρει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της σε πολυεθνικές εταιρείες έναντι πενιχρού τιμήματος», επισημαίνει ο Dirk Müller.

Σιγά την είδηση, “Mr. Dax”! Αυτό ήταν ηλίου φαεινότερο ευθύς εξ’ αρχής. Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι η στάση της Άνγκελα Μέρκελ και η επιμονή της να εμπλέξει το ΔΝΤ στην Ευρωπαϊκή κρίση με δούρειο ίππο την Ελλάδα. Μήπως είναι κι αυτή πράκτορας των Αμερικανών; Ή είναι απλά αφελής;

Παραθέτω ενδιαφέρουσες απόψεις του Γερμανού ειδικού σε θέματα χρηματιστηρίου, Dirk Müller, γνωστού και ως “Mr.Dax”, από το νέο βιβλίο του με τίτλο «Showdown».

**Οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

**Το υψηλό χρέος δεν είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συνολική υπερχρέωση της Ευρώπης είναι μικρότερη από αυτή των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας.


**Η μεγάλη αναμέτρηση, η οποία εξελίσσεται τα

...

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ PIZZA FAN. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.


pizza-fun

Η αφίσα κολλήθηκε σε 2000 κομμάτια στην Αττική και στην Πάτρα. Ο λόγος που βγήκε αυτή η αφίσα ήταν ο θάνατος της Ράντκα Νικόλοβα εν ώρα εργασίας σε πιτσαρία στην Πάτρα στην οδό Αγίας Σοφίας. Στην αφίσα, επίσης, περιγράφονται οι συνθήκες εργασίας της πρωινή βάρδιας, (δηλαδή τη βάρδια που η Ράντκα πέθανε).
Ακολουθεί το κείμενο της αφίσας:
Ή ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ
Ή ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ
Η Ράντκα Νικόλοβα, 38 χρονών, ήταν εργάτρια στην κουζίνα σε κατάστημα της pizza fan στην πάτρα. Βρέθηκε νεκρή εν ώρα εργασίας, κλειδωμένη μέσα στο κατάστημα, ημέρα Δευτέρα 14 Γενάρη. Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν πως η κοπέλα πέθανε απόκαρδιά. Το θέμα κουκουλώθηκε.
Ως γνωστό, η καρδιοπάθεια δεν είναι αρκετός σαν λόγος για να πεθάνει κάποιος/α. Αλλά ναι, η καρδιά μας στην pizza fan δε φαίνεται να φτάνει.
Σαν εργάτες/εργάτριες στα εν λόγω καταστήματα έχουμε βιώσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να δουλεύει κανείς στην κουζίνα. Όσοι και όσες έχουμε δουλέψει το πρωινό Δευτέρας στην pizza fan ξέρουμε ότι ένα άτομο επωμίζεται απίστευτο φόρτο εργασίας. Ασήκωτες παραλαβές που πρέπει να τοποθετηθούν στην κατάψυξη/ψυγεία -πολλές φορές φτάνουν μισό τόνο.
Το μαγαζί χρήζει μεγάλης προετοιμασίας γιατί έχει αδειάσει λόγω π/σ/κ, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να γίνει καθαριότητα σε όλους τους χώρους. Παράλληλα ο εργαζόμενος έχει φορτωθεί όλες τις δουλειές του υπευθύνου (παραλαβές, τσεκάρισμα, υπογραφές, πληρωμές, καταθέσεις, τηλέφωνα που χτυπάνε ακατάπαυστα για διάφορες δουλειές).
Όλα αυτά τα κάνει ΕΝΑ άτομο.
Η πίεση από τους εργοδότες είναι επίσης ανυπόφορη. Όλα αυτά συχνά υπό το βλέμμα του αφεντικού που μέσω καμερών παρακολουθεί από το σπίτι του όλο το μαγαζί και παρεμβαίνει τηλεφωνικά για παρατηρήσεις on the spot.
Η Ράντκα μάλλον ήταν αδήλωτη την ώρα που πέθανε, όπως και πολλοί εργαζόμενοι στην pizza fan.
Η pizza fan δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά τον κανόνα στα μαγαζιά εστίασης όπως και σε πολλά κάτεργα, που στηρίζουν τα κέρδη τους στην ολοένα σκληρότερη εκμετάλλευσή μας.
thebest.gr

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σοκ>Η Μέρκελ βουλιάζει στις δημοσκοπήσεις. Αναζητεί απεγνωσμένα σωσίβιο στην (με το στανιό)επιτυχία του ελληνικού πειράματος!








Η αντίστροφη μέτρηση για την Μέρκελ έχει αρχίσει.
Και όσο πιο πολύ, η άλλοτε σιδηρά κυρία, θα πέφτει στις δημοσκοπήσεις τόσο πιο πολλά λεφτά θα μοιράζονται ανάμεσα στα εγχώρια παπαγαλάκια του συστήματος για να δίνουν μια επική διάσταση στις “επιτυχίες” της κυβέρνησης. Τα “μπράβο” των γερμανικών εφημερίδων στον Σαμαρά δεν είναι παρά η απέλπιδα προσπάθεια της Μέρκελ να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της.
Η Μέρκελ στην καλύτερη για κείνη περίπτωση θα αναγκασθεί να συγκυβερνήσει με τους Σοσιαλδημοκράτες.
Στην χειρότερη θα ηττηθεί και θα βρεθεί εκτός παιγνιδιού. Τι θα σημάνει αυτό για την Ελλάδα; Την απάντηση την έχει δώσει η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ σ΄εκείνη την συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη
-Κράτος θα έχετε ως τις γερμανικές εκλογές. Μετά πάπαλα…
Το γεγονός ότι τα εγχώρια παπαγαλάκια κάνουν ομαδικά λόγο για έξοδο από το τούνελ αποκαλύπτει τον “συντονισμό” της επιχείρησης.
Η αισιοδοξία που καλλιεργείται είναι για να μας κοιμίσουν ως τις γερμανικές εκλογές, να γίνουν οι μεγάλες αρπαχτές από την θερινή φούσκα του Χρηματιστηρίου, να πέσει ένα κούρεμα αλά Κύπρος και στη συνέχεια εκεί κατά τον Νοέμβριο να μας δείξουν την έξοδο από το ευρώ.
πηγή

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

“Εσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!

 

Damian GreenΜέχρι σημερα, οι φρικιαστικές υποθέσεις συμμοριών ισλαμοφασιστών που απήγαγαν, έθιζαν στα ναρκωτικά, βίαζαν, εκπόρνευαν και βασάνιζαν παιδιά, καλύπτοντο από ένα πέπλο εμετικής “αντιρατσιστικής” λογοκρισίας.Οδηγώντας σε ακόμα χειρότερο ρατσισμό αφού οι δράστες περιγράφοντο ως “Ασιάτες”, βάζοντας έτσι στο ίδιο καζάνι δισεκατομμύρια ανθρώπων.

Λογοκρισίας παρόμοιας με αυτή που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα, ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό.

Το αποτέλεσμα ήταν δεκάδες κορίτσια να πέφτουν θύματα των συμμοριών, αφού δεν υπήρχε η ενημέρωση που όφειλε να παρέχει η κοινωνία. Και να αναπτυχθούν τεχνικές αυτοάμυνας, όπως π.χ. εταιρείες ταξί όπου διέδιδαν σιωπηρά ότι “δεν απασχολούν μουσουλμάνους οδηγούς, πακιστανούς κλπ, άρα μπορείτε να βάλετε τα κορίτσια σας με ασφάλεια μέσα!”. Απαγορευόταν βέβαια να το

...

Eurovision -Στην 6η θέση η Ελλάδα με τον Αγάθωνα και τους Κόζα Μόστρα- Νικήτρια η Δανία.

 

Eurovision 2013
Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision ολοκληρώθηκε με  νικήτρια τη Δανία!
Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας ανέβηκαν ξανά στη σκηνή της Malmö Arena για τον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και κέρδισαν  τις εντυπώσεις και τις ψήφους των ξένων επιτροπών! Ο  συνδυασμός του ρεμπέτικου του Αγάθωνα Ιακωβίδη με τους βαλκανικούς ήχους των Koza Mostra έδωσαν στην Ελλάδα την 6η θέση!
Από την άλλη, η Emilie de Forest, εκπροσωπώντας τη Δανία με το «Only teardrops» ήταν  νικήτρια του διαγωνισμού, κρατώντας τη διοργάνωση στη Σκανδιναβία!

 
 Οι χώρες που ψήφισαν την Ελλάδα και οι βαθμοί που έδωσαν:

Σαν Μαρίνο - 12

Αλβανία - 10
Ολλανδία - 1
Αυστρία - 7
Ηνωμένο Βασίλειο - 8
Ισραήλ - 2
Ουγγαρία - 1
Ρουμανία - 7
Αζερμπαϊτζάν - 4
Νορβηγία - 5
Αρμενία - 8
Ιταλία - 7
Φινλανδία - 1
Λευκορωσία - 6
Λετονία - 1
Βουλγαρία - 7
Βέλγιο - 2
Ρωσία - 10
Μάλτα - 4
Γερμανία - 6
Δανία - 6
Μαυροβούνιο - 8
Π.Γ.Δ.Μ. - 4
Κύπρος - 12
Κροατία - 5
Ελβετία - 8

Η Ελλάδα ψήφισε ως εξής:

Λευκορωσία - 1
Ουγγαρία - 2
Μάλτα - 3
Νορβηγία - 4
Γεωργία - 5
Ιταλία - 6
Δανία - 7
Ουκρανία - 8
Ρουμανία - 10
Αζερμπαϊτζάν - 12

Αντιρατσιστικός Νόμος: Μπορείς να επιτίθεσαι στην Εθνική Ταυτότητα και Ασφάλεια των Ελλήνων..ΜΟΝΟΝ!


Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο τελικά πήρε το δρόμο του για νόμος του κράτους. Κάποιος εκεί πάνω αποφάσισε όπως φαίνεται να τραβήξει τη σκανδάλη. Κατά της Εθνικής Ταυτότητας του Έλληνα. Κατά της εδαφικής ακεραιότητας. Κατά του δικαιώματος του Έλληνα ν’ ανησυχεί για την ασφάλειά του.


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Το αν θα ψηφιστεί ας μην κάνουμε τον κόπο να το σκεφτούμε καν. Είναι να μην πάει κάτι για ψήφιση στη Βουλή. Από την στιγμή που η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος(κομμάτων) πει «ναι, θα γίνει νόμος», οι «απλοί βουλευτές» θα το ψηφίσουν. Υπάκουα,Αδιαμαρτύρητα, Αγόγγυστα, Αδίστακτα. Ακόμη κι όταν δεν συμφωνούν μ’ αυτό.

Κι έτσι,σε λίγες ημέρες θα ξυπνήσουμε και θ’ ακούσουμε ότι κάμποσες εκατοντάδες blogsέκλεισαν γιατί το ΕΣΡ «απλά εφαρμόζει το νέο νόμο». Κατά το δοκούν βεβαίως. Αν τολμήσεις να σχολιάσεις αρνητικά την «εισβολή λαθρομεταναστών» στη χώρα είσαι«φασίστας-εγκληματίας», εμπίπτεις στις «νέες ποινικές διατάξεις» και «έξω από δω».

Αν αντιθέτως, τολμήσεις να σχολιάσεις άκρως αρνητικά και
...