Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Έχει όνομα: τη λένε Βαρβάρα Αργυρίου. Και ήταν η μητέρα μου

 


20130628-175145.jpg

.

Του γιου της Πέτρου Αργυρίου (agriazwa.blogspot.com)

(Η μητέρα μου Βαρβάρα Αργυρίου, με την λατρεμένη της κορούλα, Καλοκαίρι 2012)
Δεν κρατάω πλέον λογαριασμό για τις αυτοκτονίες της κρίσης. Είμαι όμως απόλυτα βέβαιος ότι από χθες είναι +1. Και είμαι τόσο βέβαιος, γιατί αυτό το +1 που προστέθηκε στα μαθηματικά του θανάτου ήταν… η μητέρα μου.
Από τους γονείς μου αποσυνδέθηκα συναισθηματικά πολύ νωρίς γιατί εκείνοι υποστήριζαν το σύστημα και με προετοίμαζαν για αυτό όπως κάναν όλοι οι νοικοκυραίοι της εποχής.
Στα εφηβικά μου μάτια, η συναισθηματική μου απομάκρυνση από τους γονείς μου ήταν μια τιτάνια μάχη κατά του συστήματος που γνώριζα από τα μικρά μου πόσο στρεβλό και
διεφθαρμένο ήταν χωρίς να χρειάζομαι κάποια δηλητηριώδη πολιτική κατήχηση για να με προγραμματίσει.
Φυσικά, όσο δίκιο και αν είχα, είχα άδικο. Γιατί οι γονείς μου, όπως εκατομμύρια άλλοι γονείς, ήταν απλοί και αφελείς άνθρωποι που παγιδεύτηκαν από την γαλαντόμο τοκογλυφία του συστήματος της εποχής τους.
Σφάλμα θανάσιμο για αυτούς και τη γενιά μου και όσες άλλες γενιές απομένουν να ρθουν, αλλά σφάλμα που οφειλόταν στην άγνοια.
Ακριβώς χάρη στην πρόωρη αποσύνδεση μου και στην απόρριψη όλων των
....

Σας εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι που θα σας πνίξει

apo Freepen

tzanis
Ένας καλός φίλος και αναγνώστης μου μίλησε σήμερα για το φίλο του Νίκο Τζιάνη. Ο Νίκος ζούσε στη Θεσσαλία και εργαζόταν σε τοπικό εργοστάσιο. Από καιρό όμως το εργοστάσιο λόγω της κρίσης δεν πήγαινε καλά. Μάλιστα στο youtube υπάρχουν ανεβασμένα ρεπορτάζ ήδη από τον Ιούλιο του 2011 με τους εργαζόμενους να βρίσκονται στον 8ο μήνα που η δουλειά τους ήταν κλειστή.
stratisΑγώνες, ξενύχτια, μάχες και δικαστήρια για να πάρουν έστω τα δεδουλευμένα τους. Προφανώς είτε δεν τα κατάφεραν είτε ο Νίκος δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο. Τα έξοδα δεν περιμένουν πότε ο καθένας μας θα λύσει τα οικονομικά του.
Στα 41 του χρόνια, αρκετά μικρός για να φύγει αλλά πολύ μεγάλος για να ξαναβρεί δουλειά σε αυτή τη χώρα βρέθηκε σε αδιέξοδο. Το γράφει στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του που δημοσιεύει το larissanet.
Δεν αντέχω άλλο τη ντροπή, γράφει. Δε θέλω να το κάνω, μας φωνάζει μέσα από το γράμμα. Δείχνει να ψάχνει ένα λόγο, κάτι για να κρατηθεί.
Αρκετά σκληρός ο Νίκος γράφει κάτι που κανείς δε θα μπορέσει να διαφωνήσει μαζί του:
“Σας εύχομαι ότι κάνατε σε αυτό το λαό και τη χώρα να το βρείτε στα σπίτια σας”.
Γέματο πίκρα, πόνο, δάκρυα και οργή είναι το γράμμα του Νίκου που ήθελε να κάνει πράγματα αλλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία.
Στο πρόσωπο του Νίκου νομίζω ότι βλέπω το φίλο μας, το γείτονά μας, τον ίδιο μας τον εαυτό.
Ο Νίκος τελικά πήρε φόρα και πήδηξε από τον τρίτο. Έτσι απλά. Πίσω του άφησε μια σύζυγο που τον αγαπούσε και αλλιώς φανταζόταν τη ζώη όταν περνούσε τα σκαλιά της εκκλησίας. Επίσης άφησε τους γονείς του που με θυσίες τον μεγάλωσαν καθώς και τα αδέρφια του με τα οποία μεγάλωσε.
Όμως το αίμα του στάζει στα χέρια σας, όπως στάζει και των υπολοίπων 4000 που οδηγήσατε στο θάνατο.

Γιατί…κομματικός, κ. Πρωθυπουργέ;


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΓΙΝΕ η ιδεολογία παράταξη, αυτή μορφοποιήθηκε το κόμμα κι από’ κει προέκυψαν όλα τα…δεινά. Οι κυβερνήσεις με τα τρωκτικά τους, οι συνδικαλιστές με τον «αγώνα» και τα κομματόσκυλα. Κι από χώρος ομαδικής ιδεολογικής έκφρασης το κόμμα έγινε μοχλός και μέσο «ανάδειξης» μετριοτήτων. Άνθρωποι που δεν ίδρωσαν στη ζωή τους για μόρφωση και δουλειά, άρπαξαν την αφίσα και πήραν στο κατόπι τον πολιτικό. Τρελοί στο χειροκρότημα κι ύστερα στο…ταμείο. Για πόστο και διορισμό. Εύκολα και ανώδυνα, κομματικά, ελληνικά.

ΕΤΣΙ πορευτήκαμε «γελαστοί και…διχασμένοι», μέχρι που ξέσπασε η κρίση για να μας ενώσει(!;). Οι πολλοί παράτησαν καταγής το κομματικό τους ταμπελάκι και τρέχουν για την Ελλάδα. Οι ακόμα περισσότεροι επιμένουν. Στον κομματισμό-κουσούρι απ’ τα παλιά και στα «πράσινα και γαλάζια καφενεία» με τους ανάμικτους θαμώνες. Οι απ’ έξω σκούζουν μαντρωμένοι στο δικό τους και επικαλούνται την γαλαζοπράσινη συμμαχία. Ξεχνώντας τη δικιά τους του (βρώμικου) ’89 και τα
...

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! "ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ", ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ!

 


BALKONI-AFTOKTONIA

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ο 41χρονος, Ν.Τ., πηδώντας στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με τη γυναίκα του, στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που κρατούσε καλά κρυμμένες τις ευαισθησίες του.Τις αγωνίες και το πάθος του τις έβγαζε το τελευταίο διάστημα μέσα από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής του νομού Λάρισας. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο άνθρωπος αυτός θα έδινε με τον τρόπο αυτό τέλος στη ζωή του.
Το larissanet.gr φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το συγκλονιστικό σημείωμα που έγραψε ο αυτόχειρας λίγες ώρες πριν πηδήξει στο κενό. Ένα κείμενο που
...

ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

 


kola
Απρόβλεπτες εξελίξεις λαμβάνει το θρίλερ με τις αναζητήσεις των Αλβανών παραστρατιωτικών «Ουτσεκάδων» στην ορεινή Ναυπακτία αφού μπροστά στην πιθανότητα να μην συλληφθούν οι φονιάδες και να ξεφύγουν από τα αστυνομικά αποσπάσματα, κάποιοι από τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, έχουν φθάσει στο σημείο να ζητούν την επέμβαση του στρατού ώστε ή να τους συλλάβουν ή εάν αντισταθούν να τους σκοτώσουν.
Επιπλέον πληθαίνουν οι αντιδράσεις στους κόλπους του αστυνομικού σώματος ένστολων που αμφισβητούν ευθέως τον σχεδιασμό αλλά και την υλοποίηση της επιχείρησης κάνοντας λόγο για παρωχημένο πλάνο ερευνών απέναντι σε ομάδα τεσσάρων ή πέντε ένοπλων «ανταρτών του βουνού» οι οποίοι έχουν υποστήριξη από γκουβέρνο Αλβανών «κομάντος» που έκαναν κουμπότρυπες τον προηγούμενο Μάρτιο τις Φυλακές Τρικάλων και απελευθέρωσαν 11 συμπατριώτες τους.
Αλβανοί δολοφόνοι
Μόλις προχθές η κοινή γνώμη και η χαροκαμένη οικογένεια του 63χρονου βενζινοπώλη Δημήτρη Κουτρουμάνου, πληροφορήθηκε ότι 8 Αλβανοί (μεταξύ των οποίων οι δύο στη φυλακή) είχαν σχηματίσει ένοπλη ομάδα και με Καλάσνικοφ, λήστευαν, λεηλατούσαν, έκλεβαν και έδερναν όσους δεν τους έδιναν χρήμα, στέγη και προστασία στο ανθρωποκυνηγητό με την
...

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Προσοχή! Ο Αποκωδικοποιητής είναι η παγίδα της ψηφιακής τηλεόρασης!


 
Η διαφορά του ψηφιακού σήματος από το αναλογικό, ενώ οπτικά δείχνει να είναι μεγάλη, η τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται για να μεταδοθεί αυτό, είναι ασήμαντη.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Το σήμα μεταδίδεται από τα ίδια σημεία μετάδοσης που υπήρχαν, στα οποία χρειάστηκε να τοποθετηθεί μόνο μια νέα κεραία. Αυτή η κεραία μεταδίδει κωδικοποιημένο, το ελεύθερο ψηφιακό σήμα που λαμβάνει από τους δορυφόρους.

Αυτό έγινε, για να μπορέσουμε να πάρουμε το ψηφιακό σήμα, με τις ήδη υπάρχουσες τηλεοπτικές κεραίες μας, για να μην χρειαστεί να βάλουμε δορυφορικό “πιάτο”.

Όλα αυτά τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά, είναι ελεύθερα. Μπορούμε λοιπόν να τα λαμβάνουμε κατευθείαν από δορυφόρο με αλλαγή κεραίας. Μόνο που
...

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Και τώρα Αδωνι; Θα πουλάς Ιπποκράτη και Ασκληπιό;

 

 

adonis-vivlia

Είναι πραγματικά κατάντημα για ένα τόπο να σχηματίζει κυβέρνηση για να διαχειριστεί μια τόσο δύσκολη κατάσταση και στη γραμμή πυρός σε νευραλγικά σημεία να βλέπεις τον υιό Βαρβιτσιώτη και τον Αδωνι Γεωργιάδη.
του Στρατή Μαζίδη

stratisΔηλαδή αυτοί είναι ότι καλύτερο διαθέτει ο ελληνικός λαός για την εμπροσθοφυλακή; Ένας νεαρός που έγινε αμέσως βουλευτής και κάποιος τσιρίζων τηλε-πωλητής βιβλίων (διότι η δουλειά καθεαυτή είναι μια χαρά);
Είναι σα να οδηγηθούμε σε πόλεμο και να πετάμε στον αντίπαλο χαλίκια.
Ο κος Γεωργιάδης λοιπόν αναλαμβάνει τον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Με τι προσόντα; Με τι περγαμηνές; Φοβερή η λογική του πρωθυπουργού. Τοποθετεί στην καταρρέουσα υγεία όχι κάποιον σχετικό με το αντικείμενο αλλά έναν κύριο που τσιρίζει μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να σηκωθούμε ΤΩΡΑ και να μη χάσουμε την προσφορά!
Η ειρωνεία όμως για τον υπουργό μας είναι πως πουλάει πράγματα στα
...

Αστυνομικοί μας φυλάνε…βασιλιάδες!



Του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ιούλιος και το μυαλό στα «Ιουλιανά». Στον Μητσοτάκη της Αποστασίας και στον...’Ανακτα των επιστολών. «Κοιτάξτε με στα μάτια» είπε με στόμφο στον «Γέρο της Δημοκρατίας» κι ας φάνταζε «νάνος». Αυτός στα παλάτια του και ο «Γέρος» στο…πεζοδρόμιο. Και ο κ. Μητσοτάκης; Κάπου στα ενδιάμεσα και με την καμαρίλα να επηρεάζει τον Κωνσταντίνο που «μπορούσε να κάνει πρωθυπουργό και τον κηπουρό του», αλλά έκανε τον Νόβα. Κι ύστερα τον Τσιριμώκο και τον Στεφανόπουλο.

ΤΑ θυμηθήκαμε και θα τα θυμηθούμε καλύτερα ένα μήνα από τώρα και 48 χρόνια από «τότε». Με τον κ. Μητσοτάκη, επί πρωθυπουργίας του, να «καθαρίζει» για τον «Τέως» με τους θησαυρούς τού παλατιού στα εννέα κοντέινερ (1991). Ο ίδιος να δρέπει τους καρπούς της οικογενειοκρατίας (ο Κυριάκος Υπουργός) και ο «Τέως» να κόβει βόλτες. Σε διεθνείς διαδρομές και αγκαλιά με άλλους «εκπεσόντες», αλλά και
...

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Δεν είμαι τρελός, είμαι ο Υπουργός!

ΟΚΤΑΜΕΛΗΣ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ 63ΧΡΟΝΟΥ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

 


benzinopolishleia

ΕΙΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΑΝ
Εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από επτά άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία ενός 63χρονου βενζινοπώλη στην Κάτω Παναγιά Ηλείας πριν από περίπου ένα μήνα, εξάρθρωσε η αστυνομία.
Οι προαναφερόμενοι, όλοι υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 23 έως 39 ετών, διέπρατταν κατ' επάγγελμα και εξακολούθηση ένοπλες ληστείες. Δεν δίσταζαν μάλιστα να ασκήσουν σωματική βία ενώ έφεραν και βαρύ οπλισμό. Από την μέχρι στιγμής έρευνα των αρχών έχουν εξιχνιαστεί έξι ληστείες-κλοπές, στις τρεις από τις οποίες οι δράστες πυροβόλησαν με ανθρωποκτόνο πρόθεση σε βάρος των παθόντων. Στη μία από αυτές τις περιπτώσεις υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός και αυτή ήταν του άτυχου βενζινοπώλη.
Συνελήφθησαν δύο άτομα ενώ δύο ακόμη είχαν πέσει προ τετραμήνου στα χέρια της αστυνομίας και είναι προφυλακισμένοι.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!!!!!Ο υπουργός Οικονομικών ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!!!!!

Ο υπουργός Οικονομικών ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΧΘΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟ 100% ΕΝΩ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

A. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

 
 
apo to f/book


ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΡΑΣΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!

 


Τον γνωρίζετε τον...κύριο στις παρακάτω φωτογραφίες;









Ναι, καλά θυμάστε:

Είναι ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Μητροπολίτης Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) Χρυσόστομος!!!

Φορώντας πολιτικά (!!!), ο υπέρμαχος της κατάργησης του ράσου και θιασώτης ένα σωρό αντορθόδοξων «νεωτερισμών», ταξίδεψε στην Κίνα για να
...

Δωρικοί…



Του Θανάση Νικολαΐδη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ της κας Μέρκελ και…συναγερμός! Όλοι τους στο πόδι. Ο εξής ένας κάμεραμαν, ο δημοσιογράφος με τις ερωτήσεις και τα χαρτιά του πάνω σ΄ ένα τραπέζι, με δυο πορτοκαλάδες και χωρίς τραπεζομάντιλο. Σε μια συνήθη καφετέρια και τους περαστικούς αδιάφορους. Είπε ό,τι είπε, ήρεμα, χωρίς κορώνες και τουπέ η «σιδηρά» Καγκελάριος της πλούσιας Γερμανίας και αποχώρησε. Όπως ήρθε. Χωρίς παράτες, χαιρετούρες και βαστάζους, συνοδούς και…κομματόσκυλα(!;).

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ οι υπουργοί μας και διανύουμε περίοδο κρίσης. «Ξεντύθη ο νιος, ξεζώστηκε και στο πηγάδι μπήκε» έλεγε κάποτε ο ποιητής σε καιρούς ανδρείας και φτώχιας, στολίστηκαν οι γυναίκες στον καθρέφτη, πρόβαραν οι άντρες το χαμόγελο και κίνησαν για χρέος εθνικό, λέμε σήμερα, για τους
..

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ....ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.

 

trelamenos
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ‼!
Δεν επιδέχεται σχόλια, πώς να το κάνουμε; Το βίντεο μιλάει μόνο του! Και αν το έχουμε ξανά δείξει συγχωρέστε μας, αλλά είναι τόσο επίκαιρο που δεν αντέξαμε‼! Θέλαμε να το ξανά δούμε‼!
Τότε...

Σήμερα...
adwnis merci
Βρε πως αλλάζουν οι άνθρωποι!!!

Και αυτό αφιερωμένο!!! Ώπα!!!


Να γελάσουμε και λιγάκι γιατί αν το πάρουμε και αυτό στα σοβαρά... καληνύχτα!!!
MAKELEIO.GR

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ!!!

 

Γράφει ο Μιχάλης Τζανάκης

Τη σύνθεση της κυβέρνησης προτίμησα να τη δω πρώτα φωτογραφικά. Μπήκα σε κάποια
ιστοσελίδα κι έβλεπα φατσούλες «γλυκύτατες», που κάτι μου θύμιζαν. Ειλικρινά δεν μπόρεσα να ξεκαθαρίσω αν ο συνειρμός με πήγαινε σε καρτούν που διάβαζα στα εικονογραφημένα (Πινόκιο, Ποπάι, Τιραμόλα, Σεραφίνο) ή σε φιγούρες του Καραγκιόζη (Χατζηαβάτης, Κολλητήρης, Κοπρίτης, Μορφονιός
κλπ). Μόλις είδα τις φατσούλες αυτές τα ΄βαλα με τον εαυτό μου που ακόμα δεν έγινα υπουργός –ούτε πρόκειται- γιατί πολύ απλά δεν είμαι ΠΑΣΟΚ. Τι διάολο συμβαίνει στη χώρα. Ξεκίνησε πριν δυο εβδομάδες μια περίοδος πολιτικής αστάθειας εξαιτίας του χουντοδιαγγέλματος για το κλείσιμο της ΕΡΤ, για να δούμε το συνταγματολόγο-χαρατσολόγο (που, ειρήσθω εν παρόδω έχει «ξεφτιλίσει» το σύνταγμα) και μπέρδευε τα στικάκια αντιπρόεδρο της «σωτηρίου» κυβερνήσεως;
Φίλος μου με πήρε απ’ την Αυστραλία και μου μετέφερε πως οι Αβορίγινες είδαν θετικά την υπουργοποίηση του Συμεών Κεδίκογλου και της Χριστοφιλοπούλου, ενώ κάποιος απ’ την Κένυα με πήρε εσπευσμένα για να μου δηλώσει πως οι
....

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

 
 
(apo to fbook)

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013- Η Google τιμά με doodle τον Γκαουντί (Antonio Gaudi).

Αφιερωμένο στα 161α γενέθλια του Ισπανού αρχιτέκτονα, Αντόνιο Γκαουντί, είναι το σημερινό doodle της Google.

Ένα doodle με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά έργα του Γκαουντί (Antonio Gaudi) κοσμεί σήμερα την κεντρική σελίδα της Google. Τιμά την 25η Ιουνίου του 1852, όταν ο Γκαουντί είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής.

Γέννημα θρέμμα της Καταλονίας, συνέδεσε για πάντα το όνομά του με τη Βαρκελώνη. Της χάρισε έναν από τους πιο σημαντικούς και γνωστούς καθεδρικούς ναούς του κόσμου, ένα διαμάντι της αρχιτεκτονικής, τη Σαγράδα Φαμίλια (Sagrada Família). Ένα έργο που ουσιαστικά έμεινε ημιτελές γιατί ο Γκαουντί έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει.



 

Αυτός ο ψεύτης μας κυβερνάει; Έλληνα τι κάνεις;

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ‼!

 

benizelosxerato
 
Το βίντεο ανακατεύει στομάχια‼!


makeleio.gr

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ

     


Κύριοι Βουλευτές,
Σας διαβιβάζω την κατωτέρω μελέτη με τις εξής παρατηρήσεις:
1. Με τις παραδοχές της μελέτης αποδεικνύεται ότι με μείωση των εξόδων του κράτους, από μείωση μισθών, συντάξεων και απολύσεις,κατά 4 δις ευρώ, δημιουργούνται στον ιδιωτικό τομέα 836.000 άνεργοι. Με μηδαμινό όφελος για το κράτος.
2. Σύμφωνα με στοιχεία του προϋπολογισμού του 2009 η δαπάνη του κράτους για μισθούς και συντάξεις ανερχόταν σε 19 δις ευρώ περίπου.
  1. Ως γνωστόν οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν κατά 55%περίπου.
  2. Ήτοι κατα τα ανωτέρω στοιχεία κατά 55% των 19 δις ήτοικατά περίπου 10 δις ευρώ.
  3. Η ανεργία των 836.000 που αναφέρεται στη μελέτη για

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ …ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…!!!

 

Του Περικλή Αθανασόπουλου

Ενώ είναι γεγονός πλέον ότι η ΕΡΤ έχει μπει στο παρελθόν, οι δημοσιογράφοι της κάθονται και βαυκαλίζονται κρατώντας την συνεχώς ανοιχτή στο διαδίκτυο θεωρώντας ότι έτσι κάνουν αγώνα κατά της ....
Ευρωπαϊκής και Ελληνικής ολιγαρχίας.

Σύναμμα μας θεωρούν και ηλιθίους ότι δήθεν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο πέρα από τις χαζοσυναυλίες στο χώρο του Ραδιομεγάρου ενώ από την άλλη δίνουν λόγο στον κάθε δοσίλογο αναβαθμίζοντας τον ως επαναστάτη όπως και αυτόν τον «κορυφαίο Έλληνα τραγουδοποιό που εγκαλούσε τα ψάρια να διεκδικήσουν το Αιγαίο τους», χωρίς να μπορεί να
...

Η της…δημοκρατίας μετάλλαξη


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

 «ΘΑ την κάνω κι ας με πιάσουν». Κι αν τον πιάσουν, θα πληρώσει απ’ τα κλεμμένα. Απ’ τις οικονομίες της…οικονομισιάς του γι αυτόν το σκοπό. Και λαμβάνει χώραν η κομπίνα. Με την άνεση του κομπιναδόρου και με ελάχιστες τις πιθανότητες για επισήμανση, καταγραφή και τιμωρία. Γιατί; Γιατί δεν αναλογεί σε κάθε έλληνα ένας χωροφύλακας κι ένας παρατηρητής για κάθε (λαθρο)μετανάστη. Και άπλωσε ο πρώτος την «τέχνη» του, αμόλησε ο δεύτερος την ασυδοσία του σε χώρα «δημοκρατική», άρπαξε κι ο Αλβανός το καλάσνικοφ.

ΕΧΕΙ την ιστορία της η δημοκρατία, στην Ελλάδα των ηρωισμών και των αθλιοτήτων, έχει και η ασυδοσία την αφετηρία της. Ψάχνοντας, πέφτει κάπου γύρω στο ’65. Με την Αποστασία του και τα ξεσπάσματα στο πεζοδρόμιο. Άρπαξαν την αγανάκτηση των ξεσηκωμένων οι στρατιωτικοί, την έχωσαν στο
...