Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ARTIFICIAL CLOUDS - ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ: Πόσο φυσιολογικά σας φαίνονται αυτά τα σύννεφα;;;;Αναρωτηθείτε αν θυμάστε τέτοιες εικόνες από τα παιδικά σας χρόνια, τότε που δεν υπήρχε ο εφιάλτης των χημικών ψεκασμών....


Σαν τεχνητό σύννεφο ορίζεται το σύννεφο που προκαλείται από ανθρώπινη δραστηριότητα.
Οι επιστήμονες μελετούν πειραματίζονται με τεχνητά σύννεφα για πάνω από 50 χρόνια!
Αξιοσημείωτο είναι πως για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2022 έχει προταθεί η χρήση τεχνητών συννέφων για να σκιάζει τα γήπεδα και να δροσίζει το χώρο!

Δείτε προσεκτικά το βίντεο και αναρωτηθείτε πόσο...
φυσιολογικά σας φαίνοται αυτά τα σύννεφα και πόσο συχνά τα βλέπατε στο παρελθόν.


Κατά τ' άλλα ο "έλεγχος του καιρού" είναι "συνωμοσιολογία"!

Αλήθεια οι μετεωρολόγοι τι λένε γι αυτό;


 
 
Τις τελευταίες μέρες ο ουρανός έχει γεμίσει με τεχνητά σύννεφα ή αλλιώς artificial clouds. Είναι εύκολα τα διακρίνει κανείς από το σχήμα τους που πολλές φορές μοιάζει με "ούφο" ή άλλες φορές από μια συμπαγή μορφή ενός νέφους που αποτελείται από απόλυτα ευθείες γραμμές!
Κανένα φυσικό σύννεφο δεν έχει
αυτό το σχήμα.
Άραγε συμμετέχουν κι αυτά τα συννεφάκια στα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις υπερκαταιγίδες που μας ανακοινώνουν;;;




(Κάποιες φωτο είναι από το tromaktiko.blogspot.com)
 Τα κείμενα και οι πηγές  από το psekasmata blogspot )
 

Ομογενείς και…παρελκόμενοι


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «τω καιρώ εκείνω» ο κ. Κων. Μητσοτάκης, με αρωγούς τους συνεργάτες του…διαβόλου. Έριξε ψηλά ο «Ψηλός» το βλέμμα, είδε τους ομογενείς στα ξένα, ένα νεύμα και κίνησε να τους υποδεχτεί. Ελληνοπόντιους αλύτρωτους που θα τον «ψήλωναν» εθνικά, θα του αύξαναν και τα κουκιά.

ΤΟ ίδιο και οι κ.κ. Καραμανλής και Σημίτης. Για την ψήφο (τους) την ακριβή και την εξουσία την ηδονική. Κι έπεσαν τα άτοκα δάνεια για σπίτια (χωρίς δεσμεύσεις που τα εμπορεύτηκαν), τότε που «λεφτά υπήρχαν», προτιμήθηκαν για διορισμό τα παιδιά των ομογενών κι ως εδώ…ανεκτά.

ΤΟ κακό ξεκινάει με τους «παρελκόμενους». Ρωσοπόντιους λεγόμενους και Ρωσορώσους. Χωρίς ένσημα και με «χαρτιά» αμφισβητούμενης ελληνικότητας και πιθανής πλαστότητας. Για τα σόγια που κουβαλήθηκαν στην αφύλαχτη και φιλόξενη Ελλάδα.

ΚΟΠΙΑΣΕ για το πάρκο-σκουπιδότοπο της μεγαλούπολης, πλατεία-παιδική χαρά της επαρχίας. Τους βλέπεις καθιστούς, σειρά, να παίζουν ντόμινο(!), τάβλι και χαρτιά. Κι αν στήσεις αυτί για λέξη ελληνική; Θα εισβάλουν στ’ αυτιά σου
...

Τσίπρας: Ο Σαμαράς έβαλε πωλητήριο στην Ελλάδα - "Ο λαός θα σας ρίξει πιο σύντομα απ΄ όσο νομίζετε"

Ως την αρχή του τέλους της μνημονιακής περιόδου και την αρχή της ανατροπής, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την  ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης.

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Τον πρώτο χρόνο! Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, και η κυβέρνησή του τον έκλεισαν το χρόνο τους. Κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα, τελειώνει η κοροϊδία», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Έκλεψαν μισθούς, έκλεψαν συντάξεις, έκλεψαν δουλειές, έκλεψαν δικαιώματα, έκλεψαν ακόμα και το οξυγόνο της δημοκρατίας. Και, ταυτόχρονα, έκαναν το ψέμα σύμμαχο, μέσο και όπλο τους. Ως εδώ, όμως, η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Δεν αντέχουμε άλλο πλεόνασμα ψεύδους, υποκρισίας, κυνισμού και αναλγησίας. Έφτασε η ώρα της μεγάλης ανατροπής! Κανείς πια δεν θα πιστέψει τα παραμύθια της Χαλιμάς. Ούτε οι δικοί τους άνθρωποι τους πιστεύουν πια. Γιατί όλοι τώρα ξέρουν ότι το μόνο σχέδιο του κυρίου Σαμαρά είναι η υποταγή στους δανειστές».

"Στην Ελλάδα μπήκε πωλητήριο. Αυτή είναι η αλήθεια. Ξεπουλάνε τα πάντα. Ακόμα και το νερό..."

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε «πωλητήριο» στην Ελλάδα και υπογράμμισε: «Στην Ελλάδα μπήκε πωλητήριο. Αυτή είναι η αλήθεια. Ξεπουλάνε τα πάντα. Ακόμα και το νερό, πηγή ζωής και αγαθό που δικαιούται κάθε άνθρωπος σ' αυτή τη χώρα. Έβαλαν πωλητήριο στην ΕΥΑΘ, εφαρμόζοντας τη συνταγή που πρώτος εφάρμοσε ο δικτάτορας της Χιλής Πινοσέτ. Ως εδώ λοιπόν. Δεν είναι η Ελλάδα προς πώληση, ούτε οι Έλληνες προς ενοικίαση».

"Δεν θα φύγετε από μόνοι σας, ο λαός θα σας ρίξει"

Επισήμανε ότι οι εκλογές θα γίνουν πιο γρήγορα από ότι τις περιμένει η κυβέρνηση και δήλωσε βέβαιος για την εκλογική της ήττα και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην
....

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ NESTLE ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.

 

nestle boycott
ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, δώρο στη NESTLE.

Καταργούν τις αυστηρές διατάξεις που εξασφαλίζουν την πηγή προέλευσης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ γάλακτος ώστε ο καταναλωτής να μην γίνεται θύμα των προϊόντων που χρησιμοποιούν γάλα εισαγωγής, σε σκόνη κλπ.

Το εξοργιστικό όμως είναι το τι απαντούν όταν τους πήραν είδηση! Δεν θα το πιστεύετε! Δείτε:

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει την κατάργηση της αγορανομικής διάταξης, ενώ όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, «υπονοεί σαφώς πως τα κριτήρια για την απόδοση του σήματος ελληνικού προϊόντος είναι “σκονάκι” της Nestle

...

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Βιβλίο με τίτλο ''ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ''.

Το Ίδρυμα Μελέτης και Προαγωγής των Θεσμών και της Αξιοκρατίας ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση ενός βιβλίου με τίτλο ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.



Σε 180 σελίδες εμπεριέχονται πάνω από 700 προτάσεις για ανάπτυξη και οικονομική ανάπτυξη. Καταδεικνύεται η μεθοδολογία εξόδου από την οικονομική κρίση αλλά επίσης γίνεται σαφή διάκριση ανάμεσα στην ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη. Επίσης καθίσταται σαφές το ποσό απλό είναι να βγούμε από την κρίση και να πάμε σε οικονομική ανάπτυξη.



Καθώς η χώρα βυθίζεται στον δανεισμό και το χρέος, την ανεργία και την εγκληματικότητα, επικρατεί απαισιοδοξία και οι συμπολίτες μας είναι πεπεισμένοι ότι ούτε σε 10 με 20 χρόνια θα αλλάξει κάτι. Και όμως η επιστροφή στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν είναι υπόθεση χρόνων αλλά μερικών μηνών.



Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε στήριξη.

Αφιερώστε δύο λεπτά και δείτε την επιστολή μιας σελίδας στο λινκ.

Αν δεν ανοίγει, κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον ιντερνετ explorer.



http://kleisthenis.net/

http://kleisthenis.net/?p=998

Καταπέλτης η Εισαγγελέας: "Ο Τσοχατζόπουλος πήρε τόσες μίζες που έχασε τον λογαριασμό!" - "Είναι προκλητικός και αλαζόνας!"

 

 





- Πρότεινε την ενοχή των 17 από τους 19 κατηγορούμενους
- Κατακεραύνωσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο για τις μίζες - "Διέπραττε το αδίκημα κατ' επάγγελμα. Περιφρονούσε τους θεσμούς", είπε η εισαγγελέας
- Είπε για Σμπώκο: «Ο επονομαζόμενος και "Βοσκός", που κατάγεται από τα Ανώγεια, όπως ο βοσκός φυλάει τα πρόβατα, αυτός φυλούσε τα χρήματα του πρώην υπουργού»

Η εισαγγελέας κατακεραύνωσε τον Ακη Τσοχατζόπουλο λέγοντας πώς είχε χάσει το λογαριασμό από τον ορυμαγδό των μιζών προκαλώντας την αντίδρασή του, ενώ ενέταξε στην βασική ομάδα του άλλα 11 άτομα.

"Πήρε τόσες μίζες κύριε Πρόεδρε που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να υπολογίζει. Πήρε μίζες σε βαλίτσες, σε τσάντες, από λογαριασμούς σε λογαριασμούς, από εταιρείες σε εταιρείες, από άτομο σε άτομο, χέρι με χέρι, κυκλοφορούσαν οι μίζες και επενδύονταν σε ακίνητα και σε
...

Der Spiegel για την φοράδα τη Μέρκελ: Είναι αυταρχική, αλαζονική και θυμίζει την Ελισάβετ.

 


merkel-stema
Σε ένα επικριτικό του άρθρο προς την καγκελάριο της Γερμανίας το περιοδικό «Der Spiegel» παρομοιάζει την Άνγκελα Μέρκελ με τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ.
Μάλιστα, το περιοδικό απεικονίζει στο εξώφυλλό του τη Μέρκελ ως αυτοκράτειρα, ενώ στο άρθρο του γίνονται αναφορές για αυταρχισμό και αλαζονεία της καγκελαρίου που «αποφεύγει τα καυτά ζητήματα για το μέλλον της Ευρώπης και την Ελλάδα».
Το άρθρο συμπληρώνει: «Μόλις βρεθεί στη σκηνή, ρίχνει στο κοινό μία ματιά για να δει αν την παρακολουθούν και αναζητώντας αριστεριστές που πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Μετά υψώνει το χέρι χαιρετίζοντας, μία χειρονομία που θυμίζει τη βασίλισσα της Αγγλίας».


Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η πηγή; Αρχαία ελληνικά!



Του Θανάση Νικολαΐδη

ΑΦΗΝΟΥΜΕ την κα Ρεπούση με το φιδίσιο πρόσωπο να εφορμά στα γνησίως εθνικά μας. Την κάναμε «φίρμα», την ψήφισαν περίεργοι (και πιθανώς κοψοχέρηδες) κι ούτε σκέψη (της) για «ήμαρτον». Η μικρασιατική μας τραγωδία σε μια λέξη (της) και, αντί συγγνώμης, μοστράρεται για τα περαιτέρω. Για τα αρχαία ελληνικά (μας), για τους  λόγους (της), βαθείς και ανεξερεύνητους.

ΝΑ σταθούμε, λοιπόν, στο γλωσσικό, που τυράννησε γενιές ελλήνων, με ξεσηκωμούς και μαχαιρώματα, έως και φόνους. Χωρίς εθνικισμούς, προγονολατρία και πατριδοκαπηλικές εξάρσεις.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ απ’ το…αποτέλεσμα. Το γλωσσικό μας χάλι (γενικά). Με τον δάσκαλο να σηκώνει το λάβαρο για μεγαλύτερο μισθό, τον γονιό για θέματα «βατά» και τον μικρό «αγωνιστή» πλησίστιο για…καταλήψεις.

ΑΠΟ μετάφραση (και μόνο), λοιπόν, τα αρχαία κείμενα και…καθαρίσαμε. Το επιθυμεί η παραπάνω κυρία, το γουστάρει ο μαθητής (της «ήσσονος προσπαθείας»), το επιθυμεί και ο…Κίσινγκερ. «Μακριά απ’ τη γλώσσα και τις παραδώσεις τους δυσκολοκυβέρνητους έλληνες!». Κάπως έτσι το’ πε κι
...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ: ΤΟ ¼ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!! ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ....

 


ASIATES
Στην παραδοχή, ότι έχει βιάσει γυναίκα, προέβη το ¼ των Ασιατών, σύμφωνα με σοκαριστική έρευνα των Ηνωμένων Εθνών, που έλαβε χώρα σε έξι χώρες της περιοχής και είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Σύμφωνα με το «newsbomb.gr», η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο
...

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Παράξενες και εντυπωσιακές ομοιότητες διάσημων προσώπων. Γνωστοί καλλιτέχνες και πολιτικοί και οι αντίστοιχοι “σωσίες” τους από τα βάθη του χρόνου

 

Οι άνθρωποι του Imgur συγκέντρωσαν τις πιο παράξενες και αστείες φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας από διάσημους καλλιτέχνες και “σωσίες” τους που έζησαν 100, 200 ή και... χιλιάδες χρόνια πριν.

|

 

Το Imgur χρησιμοποιείται για το διαμοιρασμό εικόνων και φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα και τις online κοινότητες. Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι του Imgur συγκέντρωσαν τις πιο παράξενες και αστείες φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί στο διαδίκτυο από διάσημους καλλιτέχνες και πολιτικούς, και “σωσίες” τους που έζησαν 100, 200 ή και... χιλιάδες χρόνια πριν.

Πολλές φορές οι ομοιότητες είναι εντυπωσιακές (ο Πούτιν είναι "φτυστός" ο Λουβοδίκος XII, αλλά εκπληκτική είναι και η ομοιότητα του Τζον Τραβόλτα, του Τζέι Ζ και του Νίκολας Κέιτζ με τους ανώνυμους σωσίες τους – τον Τραβόλτα μάλιστα τον κατηγόρησαν για... βαμπιρισμό), άλλες μάλλον αποτυχημένες ή αστείες.

Αποκορύφωμα, η ηθοποιός Έλεν Ντετζένερις και ο... “σωσίας” της αμερικανός φιλόσοφος Χένρι Ντέιβιντ Θορώ!












πηγή: skai.gr

Χαλκιδική: Δυο βρωμιάρηδες Γερμανοί έκλεψαν τα πάντα από δωμάτιο ξενοδοχείου! Πήραν ακόμα και τον καθρέφτη!

 

 

Οι δράστες είναι ηλικίας 22 και 25 ετών αντίστοιχα. Αποτελούν τυπικό δείγμα της σκατοράτσας τους. Γύφτοι και κλέφτες μέχρι το κόκκαλο...

Τους έπιασαν χθες το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο νέοι έκλεψαν νωρίτερα τη ίδια ημέρα, από δωμάτιο του ξενοδοχείου, έναν καθρέφτη τοίχου, μία τηλεόραση, ένα κάδρο και ένα σκαμπό, συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Μετά από αστυνομικές αναζητήσεις, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν
ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Είναι προφανές ότι μας θεωρούν ηλίθιους. (Του Γ. Δελαστίκ )

 
wondering
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να εμφανίσει ρόδινη την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα με τον λόγο που εκφώνησε κατά το αστραπιαίο, φευγαλέο πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης. «Eνα μικρό θαύμα αρχίζει να γίνεται στην Ελλάδα», ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, την ώρα που η οικονομία της χώρας συνεχίζει να καταβαραθρώνεται και ο ελληνικός λαός συνεχίζει να φτωχαίνει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Μέχρι το τέλος του χρόνου η ανεργία θα φτάσει στο 30%, ένα εφιαλτικό ποσοστό που οι Ελληνες το είχαν ξαναδεί πριν από μισόν αιώνα, το 1961, όταν μετανάστευαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο στα σκλαβοπάζαρα της Δυτικής Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και του Καναδά για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να μην πεθάνουν από την πείνα. Τη μνημονιακή τριετία που άρχισε το 2010 οι Ελληνες μισθωτοί εξαιτίας των δραματικών μειώσεων των αποδοχών τους και της βάρβαρης φορολογικής τους επιβάρυνσης απώλεσαν 37 δισεκατομμύρια ευρώ, με
...

100 ΕΚΑΤ. ΔΟΛ. ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΟΔΕΥΕΙ Η BLACKSTONE ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Η DEUTSCHE ΒΑΝΚ

1

Ενας καρχαρίας με 30.000 σπίτια από πλειστηριασμούς στο δείπνο Σαμαρά

Του ΝΙΚΟΥ ΚΩΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 7 Αυγούστου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δειπνούσε στη Νέα Υόρκη με διεθνείς επενδυτές και «καρχαρίες», συνέτρωγε με έναν καρχαρία που έχει αποκτήσει με πλειστηριασμούς 25.000 κατοικίες στις ΗΠΑ μέσα σε ένα χρόνο…
Αλλά τότε, όλα τα φώτα έπεφταν αναπόφευκτα, στον Τζον Πόλσον, το «διάδοχο» κατά πολλούς του Τζορτζ Σόρος στο θρόνο των επιθετικών κερδοσκόπων. Περνούσε έτσι περίπου απαρατήρητη η παρουσία της Blackstone στο τραπέζι.
Η Blackstone είναι σήμερα ένας εισηγμένος κολοσσός στη Wall Street από το 2007. Ξεκίνησε σαν ιδιωτικό fund και τώρα διαχειρίζεται περίπου 230 δισ. δολάρια, επενδύοντας για λογαριασμό των πελατών της. Και η πιο ενδιαφέρουσα τελευταία επένδυσή της, καθώς μάλιστα στην ελληνική επικαιρότητα δεσπόζει το φλέγον θέμα των πλειστηριασμών στα υποθηκευμένα ακίνητα, είναι ακριβώς οι κατοικίες. Τα σπίτια…
Μεγάλα μεγέθη
Συγκεκριμένα, εδώ κι ένα χρόνο η Blackstone μέσω θυγατρικής της έχει γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία στις ΗΠΑ στον κλάδο των κατοικιών, σαρώνοντας σε λίγους μήνες περισσότερα από 25.000 ακίνητα μέσα από πλειστηριασμούς, αακίνητα που έχουν φθάσει το στόλο των

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΓΚΟΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ MEGA: "MEGAS ΕΙΣΑΙ NITRO ΜΟΥ''....

 


golema
Η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε την νέα μεταγραφική κίνηση του Π. Κωστόπουλου στο Mega γράφοντας ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο facebook.
Διαβάστε το καυστικό κείμενο της Ντέπυς Γκολεμά :
"Megas εισαι NITRO μου....
Μπορεί να είναι απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Από όλη την εγχώρια τηλεοπτική παραγωγή προσώπων το mega «εξασφάλισε» για το πρωινό του, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ευγενία Μανωλίδου!
Θα μπορούσαμε να σκάσουμε στα γέλια, αν δεν θυμόμαστε ότι δίνεται βήμα 3ωρο καθημερινό, στον άνθρωπο που ουσιαστικά κατέστρεψε μια η και 2 γενιές δημοσιογράφων, που έστησε μια αυτοκρατορία χάρτινη και χωρίς καμία αξία, τη γκρέμισε και άφησε απλήρωτους και στο δρόμο εκατοντάδες συναδέλφους, που δημιούργησε ως πρότυπα όλα τα – συγνώμη- 'ξέκωλα' της επικράτειας, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, κινέζικα και άλλες γλώσσες, που, που, που.... και που εν τέλει χάρις στο σύστημα οχι μόνο γλύτωσε τα σπίτια του, αλλά κατάφερε να πάρει κι πρωινή εκπομπή, έχοντας στο πλάι του την Ευγενία Μανωλίδου! Ναι είναι απίστευτο, αλλά παράλληλα είναι και δείγμα οτι αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο! Ντροπή σου mega mou, αλλά που να τη βρεις και πως να σε αγγίξει...."
Πηγή: apokalipseto.blogspot.gr

One night stand πολιτική και “Δημοκρατία ξεπέτα”

 
fetih
Πως ικανοποιείται το βασικό μνημονιακό ζητούμενο; Αναμφίβολα με τον…ενάρετο δημοσιονομικό δρόμο. Με την προσοδοθηρία, την απαρέγκλιτη τήρηση των δυσβάστακτων μέτρων λιτότητας και του οικονομικού ευνουχισμού των κοινωνικών ομάδων, με το πρωτογενές πλεόνασμα, με την απενεργοποίηση του μυαλού των πολιτών, που ενισχύει τη φοβοπάθεια, την ανασφάλεια και τη δειλία, ώστε να συμπεριφέρονται ως τα “υποζύγια” των οικονομικά ισχυρών της Ευρώπης…
του Στέλιου Συρμόγλου
steliosΠως εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών; Με την αποχαύνωση της κοινωνίας σε επίπεδο σουρεαλισμού εν εσχάτη μάλιστα απελπισία. Με πολυώνυμες αμφιβολίες και διλημματικούς εκβιασμούς. Με ράκη φράσεων που συσκοτίζουν την αλήθεια εκ μέρους των πολιτικών.Με τις αλχημείες, τη σολομωνική και την κρυψιβουλία να αποτελούν την καθημερινή πρακτική των κυβερνώντων, οι οποίοι εξελίσσονται σε κατ’ επανάληψη παθολογικούς ψεύτες.
Για όλους αυτούς τους ελπιδοπώλες της πολιτικής, εξωστρεφείς και αυτόχρημα νάρκισσους, οι οποίοι ηδονίζονται να καθρεπτίζονται μέσα στην επιφάνεια της μάζας, λειτουργεί ένας αχαλίνωτος ερωτισμός για την εξουσία, που κάποτε φτάνει, να εξαντλεί κάθε γενετήσια ορμή, οπότε αρχίζουν οι πολιτικές διαστροφές. Είναι οι ίδιοι πολιτικοί που εξαπατούν την κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα εξαπατούν τον εαυτό τους δια της φαντασίας, χάνοντας το αίσθημα της πραγματικότητας.
Μια χαώδης κατάσταση, ένας διάλληλος κύκλος κοινωνικών προβλημάτων και πολιτικών αντιδράσεων, που σε οποιοδήποτε άλλο κράτος θα
...

Θα απαγάγουν και θα σφάξουν την κόρη του Ομπάμα; Σιγά το πράγμα!

 
Obama_fam

Εξαρχής ζητώ συγγνώμη για τον προκλητικό τίτλο αλλά αν σκεφθεί κανείς ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι έτοιμος να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα υπερασπιζόμενος χασάπηδες που απαγάγουν, βιάζουν, ακρωτηριάζουν, αποκεφαλίζουν και σφάζουν αθώους ανθρώπους, τότε δεν καθίσταται όμοιος με αυτούς;
του Στρατή Μαζίδη
stratisΉ μήπως οι έξυπνοι πύραυλοί του θα πλήξουν μόνο τα χημικά; Ή πάλι μήπως δεν έχει γεμίσει η διαδικτυακή κοινότητα με άρθρα από τις φρικαλεότητες και τους βιασμούς των αμερικανών όπου επενέβησαν για να επιβάλλουν την…ειρήνη;
Άρα με αυτά τα δεδομένα, είναι πιθανό, κάποιοι; λίγοι; πολλοί; να πουν “σιγά το πράγμα”. Αυτό που ετοιμάζεται να κάνει αλλά και αυτό που επικροτεί, κινδυνεύει να το υποστεί κι ο ίδιος.
Η αλήθεια είναι ότι η σχετική είδηση αν αληθεύει με το
...

Πως δήθεν (συν)κουμαντάρουν τον κόσμο


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

Ο ένας δεν μετράει ως αντίπαλος. Από τότε που «έφαγε χώμα» η πλάτη του κι ήταν να μη γίνει το κακό. Για την ανθρωπότητα που διέτρεχε τους κινδύνους της ακροβατώντας σε σκοινί, αλλά σήμερα αφέθηκε στις «ορέξεις» του ενός.

ΩΣΤΟΣΟ, πρέπει να φανεί πως οι δυο τους «συγκυβερνούν» τον κόσμο. Πως μετράει η γνώμη και των δυο και η πορεία της ανθρωπότητας είναι συνισταμένη δυο βουλήσεων, κι ας είναι μία. Των «φίλων και συμμάχων» μας
...

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ" !

Μπράβο, μπράβο, μπράβο παιδιά!!

 
20130907-234356.jpg

84-61 τους Τούρκους! 23 πόντους διάφορα!!
Μας κάνετε περήφανους!


Η Εθνική όχι μόνο μπορεί να παίξει χωρίς τον Σπανούλη αλλά είναι ικανή να κάνει πάρτι απέναντι στην Τουρκία που είχε βλέψεις ακόμη και για μετάλλιο πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ. Με εκπληκτική εμφάνιση οι παίκτες του Τρινκιέρι νίκησαν με  84-61, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και κόντρα στην Ιταλία θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του ομίλου.