Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΩTH ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: "ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ''

ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ-ΟΛΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


ROU

Μια αποκάλυψη-βόμβα, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης. Υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».
«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι». Θυμίζεται πώς ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και η Ν.Δ. είχε στρέψει τα βέλη εναντίον του λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Ο κ. Ρουπακιώτης λέει επί της ουσίας πώς όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν' όψει του
...

Πολιτικές διώξεις(!)


 
Του Θανάση Νικολαΐδη

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ήταν, αλλά λειτούργησε σαν μιζαδόρος. Δεν ήταν πολιτική πράξη η συγκεκριμένη ενέργεια του κ. Τσοχατζόπουλου, δεν είχε καμιά σχέση με το κόμμα και την πολιτική. Βρέθηκε στην ανάγκη (με χειροπέδες…) και βροντοφώναξε: «Με διώκουν πολιτικά!». Επίκληση απελπισίας με τόνο υποκρισίας. Λες και οι προμήθειες απ’ τις αγοροπωλησίες του δημοσίου έχουν τη σφραγίδα του κόμματος, λες και αντίπαλοι, εμπαθείς και εκδικητικοί,  περίμεναν την ευκαιρία…

ΚΑΠΟΙΟΣ…άγνωστος κατέθεσε στο όνομα του κ. Μαντέλη περ. 200 χιλιάρικα «για τις σπουδές των παιδιών του». Τα εισέπραξε ασμένως ο τ. Υπουργός. Αύριο, κι αυτός θα διώκεται…πολιτικά.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, αφήνουμε τους πολιτικούς. Πάμε στους θαμώνες της «Παράγκας», με τα πρωτοφανή αίσχη περί τα στημένα στο ποδόσφαιρο (και όχι μόνο). Παντοδύναμος στο χώρο ο κ. Μ. Ψωμιάδης και το’ χες καμάρι να σε χαιρετήσει. Ταρακουνήθηκε η Παράγκα και, πριν καταρρεύσει(;), είδαμε το πρωτοφανές. Με

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακιστέος και ο Παππάς της Χρυσής Αυγής


skai

Η απολογία του Χρ. Παππά διήρκεσε περισσότερο από πέντε ώρες.

Νωρίτερα παραδόθηκε στις αρχές και ο πυρηνάρχης του Περάματος

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ

 


66862335b21ca12dd3abfd05ad502e2a XL
Στη φυλακή οδηγείται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιακος, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Δυο ανακριτές και δυο εισαγγελείς έκριναν λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα προφυλακιστέο τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής δείχνοντας του το δρόμο του Κορυδαλλού.
Την ιδία τύχη έχει και ο «πυρηνάρχης» της ΤΟ Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κατ'ομολογία δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...


 


(agiovasilema: ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ...και ξεφτιλίστηκαν βεβαίως βεβαίως...Αλλά το γέλιο θα έρθει το βράδυ στα δελτία ειδήσεων. Κηδείες και μνημόσυνα θα έχουν οι δημοσιογράφοι που είχαν βγάλει και δικαστικά πορίσματα τόσες μέρες....Ως ιστολόγιο, απεχθανόμαστε τον ναζισμό αλλά το ίδιο απεχθανόμαστε και τον κρυμμένο φασισμό της κατοχικής κυβέρνησης. Είναι ο φασισμός των κουστουμαρισμένων τύπων ενάντια στον φασισμό των ροπαλοφόρων)

.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες δεν πίστευε στ' αυτιά του όταν άκουσε την είδηση για την αποφυλάκιση των τριών βουλευτών.

Μέχρι και πριν από λίγες ώρες, εμφανίζονταν όλοι βέβαιοι ότι τα στοιχεία είναι δεμένα και δεν υπάρχει θέμα αποφυλάκισης.

Από το Μαξίμου, αυτό που λένε είναι πάντως ότι σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Η ίδια αμηχανία και παγωμάρα επικρατεί και στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όταν ζητήθηκε να σχολιάσουν την υπόθεση είπαν: "Ουδέν σχόλιον."

«Η ποινική προδικασία είναι μόλις στην αρχή της και δεν χρειάζεται να γίνει κανένα σχόλιο», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε εξάλλου, ότι «το κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο απέναντι στο ναζισμό και τους εκφραστές του είναι δεδομένο και αρραγές».
 

Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν προφυλακίστηκαν. Πρακτικά, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;;

 

6E4F4CA2F261F07F65EED6194AB2A516
Τη Χρυσή Αυγή ΔΕΝ θα την βγάλουν από τη Βουλή. Τουλάχιστον όχι με την αιτιολογία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Κι αυτό, επειδή δημιουργείται δεδικασμένο για το ΠΑΣΟΚ.

 

Η σημερινή απόφαση λοιπόν σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ χαρακτηρίζεται ως “εγκληματική οργάνωση”, με τα υπάρχοντα στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Παναγιώταρος, Κασιδιάρης και Μίχος ΔΕΝ θα είχαν αποφυλακισθεί. Τόσο απλά. Θυμηθείτε τι έγινε με τη 17Ν που είχε χαρακτηρισθεί εγκληματική οργάνωση: Ακόμα και οι “καφετζήδες” είχαν προφυλακιστεί.

Έτσι, κάθε παράπτωμα που βαρύνει μέλη της ΧΑ, λαμβάνει ατομικό χαρακτήρα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό είναι το μοναδικό συμπέρασμα που εξάγεται από την σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης. Όπως λοιπόν σεβαστήκαμε τις εως τώρα ενέργειες της δικαιοσύνης, έτσι με απόλυτο σεβασμό αντιμετωπίζουμε και τις σημερινές εξελίξεις.

Όλοι οι πολιτικάντηδες φύλαρχοι που έσπευδαν με αλλαλαγμούς να αποθεώσουν ή να απαξιώσουν την δικαιοσύνη ανάλογα με τα συμφέροντα τους, είναι οι πλέον επικίνδυνοι για την δημοκρατία.

OLYMPIA.GR

Και τελευταίο “τιπ”: Νομίζετε ότι θα “χαλούσε” τον Ν. Μιχαλολιάκο μία προφυλάκιση μετά από αυτές τις εξελίξεις;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ - ΜΙΧΟΣ!!!!!! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΓΟΣ

 

e29e59f041d372882660107fdf8d6af3 XL

Ωχ ωχ...προβλέπεται κηδεία στο ΣΚΑΙ και μνημόσυνο στο Μεγκα...:-)

Ελεύθεροι αφέθησαν πριν λίγο μετά την απόφαση ανακριτών και εισαγγελέων ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλιας Παναγιώταρος και ο Νίκος Μίχος. Προφυλακιστέος κρίθηκε μόνον ο Γιάννης Λαγός.
Πιο συγκεκριμένα στον Ηλία Παναγιώταρο, το Νίκο Μίχο και τον Ηλία Κασιδιάρη απαγόρευσαν την έξοδο από την χώρα ενώ στον εκπροσωπο τυπου της Χ.Α επέβαλαν και 50.000 ευρώ εγγύηση.
 

Σαμαράς - Βενιζέλος: "Οχι εκλογές...". Οσο κι αν το κρύβουν είναι χούντα και φαίνεται σε κάθε ενέργειά τους....

Η είδηση:

Η επόμενη ημέρα, μετά τη σύλληψη βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι δύο άνδρες απέρριψαν το ενδεχόμενο εκλογών.

Πιο αναλυτικά, στο ζήτημα της Xρυσής Aυγής υπάρχει απόλυτη συμφωνία και συνεννόηση. «Η δημοκρατία έχει θεσμούς αυτοπροστασίας με κορυφαία τη δικαιοσύνη» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Βενιζέλος, αναχωρώντας για το αεροδρόμιο.

Πηγές πολύ κοντά στον πρωθυπουργό και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τόνιζαν ότι πέρα από την εξέλιξη των δικαστικών διαδικασιών, τις οποίες κινεί μόνη και ανεξάρτητα η Δικαιοσύνη, η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει όλες τις αναγκαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Αυτές περιλαμβάνουν όχι μόνο την
...

«Αντιτρομοκρατικός», ο μόνος αποτελεσματικός!


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

 «Ο κομουνισμός απέθανε, ζήτω η τρομοκρατία!». Το’ παν οι Αμερικανοί, το εφάρμοσαν οι λαοί κι έγινε αντιτρομοκρατία ο αντικομουνισμός-τρόπος ζωής και «ιδεολογία». Για να κοιμούνται με το δάκτυλο στη σκανδάλη οι λαοί και ν’ αγοράζουν όπλα, με την ανασφάλειά τους οι πολίτες που τους σημαδεύουν κάννες και οι προϋπολογισμοί να εγκρίνουν κονδύλια.

ΕΙΧΕ τη μορφή της η «τρομοκρατία» στην πατρίδα των εμπνευστών της, πήρε και τη δικιά της στην ημετέρα-παράρτημα ιδεολογικής και
..

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Κραουνάκης για Ρεπούση : Πού πας μωρή να ξεπατώσεις τις ρίζες μας; (βίντεο)

 

Κραουνάκης για Ρεπούση: Πού πας μωρή να ξεπατώσεις τα αρχαία ελληνικά;
Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση αλλά και στις δηλώσεις της βουλευτού, της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση για την κατάργηση των αρχαίων ελληνικών.

«Ανήκω στην μεσαία τάξη… Δουλεύω, βγάζουμε τα προς το ζην και υπάρχουμε», είπε για την οικονομική κρίση.

Ο Σταμάτης Καρουνάκης είπε επίσης:

«Τα παίρνω στο κρανίο με την Ρεπούση. Τσαντίζομαι πάρα πολύ, που μέσα στο πρόβλημα αυτό της χώρας βγαίνει μια κυρία, η οποία θέλει να καταργήσει από τους Έλληνες την “ιερά πανήγυρη”. “Μου την δίνει”! Δεν πας να ξεπατώσεις από έναν λαό τον γάμο, την βάπτιση και την γλώσσα; Τα θεωρώ ρίζα… Έχουμε δώσει γλώσσες στην μισή Ευρώπη! Που πας μωρή να πεις καταργώ τα αρχαία ελληνικά; Δεν πας να ξεπατώσεις από έναν λαό… δεν γίνεται να ξεπατώσεις το βασικό…».

 

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχαία Ολυμπία: Αφή Ιερής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες SOCHI 2014

Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες 2014

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα άναψε στην αρχαία Ολυμπία η φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων 2014 που θα διεξαχθιύν στο θέρετρο Σότσι της Ρωσίας. Η δάδα θα διανύσει 65.000 χλμ. προκειμένου να φτάσει στην τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων στο Σότσι. Η φλόγα παραδόθηκε στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον δεκαοκτάχρονο αλπικό σκιέρ Ιωάννη Αντωνίου. Η φλόγα θα μεταφερθεί από 250 λαμπαδηδρόμους οι οποίοι θα διανύσουν 2000 χλμ. μέσα από 33 πόλεις και 23 περιοχές της Ελλάδας μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, ημέρα





Η χορογραφία της Αρτεμις Ιγνατίου μέσα απο φωτογραφίες

 

Η χορογραφία της Αρτεμις Ιγνατίου μέσα απο φωτογραφίες
 
Δείτε μέσα απο φωτογραφίες την πολύ όμορφη χορογραφία που δημιούργησε η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.
Η Ινώ Μενεγάκη, που για μια ακόμα φορά ήταν η πρωθιέρεια που άναψε τη φλόγα με τη βοήθεια του θεού του ήλιου, Απόλλωνα.






Ακολουθούν φωτογραφίες από την χορογραφία

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Εξαρθρώθηκε» (!) το «αυγό του φιδιού» …νίκησε η «δημοκρατία» (το αυγό του κροταλία)

 

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/09/ed2c0-diamantis3.jpg?w=384&h=256
Του Θύμιου Παπανικολάου
Ένα «αντιφασιστικό» υπέρ- θέαμα σαρώνει τα πάντα…
Τα τελετουργικά σκηνικά του Χόλυγουντ ωχριούν μπροστά στο συναινετικό πολιτικό ΚΙΤΣ του ελληνικού σήριαλ «εξάρθρωσης» του φασιστικού «κλούβιου αυγού»: Της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής…
Το σήριαλ βρίσκεται στην κορύφωσή του: Συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος και η πολιτική του συμμορία με το ΠΟΙΝΙΚΟ τέχνασμα της «εγκληματικής οργάνωσης».
Το σήριαλ θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια μέχρι να μας κλειδώσουν στο φέρετρο οι σκηνοθέτες του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ: Του Φασισμού με τις «αντιφασιστικές» αρματωσιές» και τα «δημοκρατικά» (αλλά και «αριστερά») λαρύγγια…
Θα μείνουμε λίγο στο ΠΟΙΝΙΚΟ τέχνασμα: Η καθεστωτική (φασιστική) ταχυδακτυλουργία στο τετράγωνο.
Πρώτη ταχυδακτυλουργία: Η Χρυσή Αυγή ανυψώνεται από όλον τον κόσμο της
..

Γιώργος Δελαστίκ: Ο Σαμαράς θέλει να… πάρει τα σπίτια των Ελλήνων!

 
 
home
«Κυβέρνηση της Αριστεράς» και «ΣΥΡΙΖΑ ως προστάτης και εγγυητής της ατομικής ιδιοκτησίας» είναι δύο πράγματα εξ ορισμού ασυμβίβαστα και αλληλοαποκλειόμενα ακόμη και σε μεταβατικό στάδιο, γιατί «ατομική ιδιοκτησία» δεν είναι μόνο το σπιτάκι του απλού πολίτη, αλλά και τα εργοστάσια και οι τράπεζες και οι μεγάλες ακίνητες περιουσίες.
Γιώργος Δελαστίκ: Ο Σαμαράς θέλει να... πάρει τα σπίτια των Ελλήνων!
Η κατάσταση στα στεγαστικά δάνεια είναι πολύ δύσκολη, αλλά ακόμη δεν είναι τόσο τραγική όσο φαντάζεται ο μέσος πολίτης που δεν είναι επαρκώς ενημερωμένος. Πολύ πιο ανησυχητική είναι η προϊούσα ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης, η οποία προοιωνίζεται τα χειρότερα για το άμεσο μέλλον.
Μοιάζει σίγουρα με την «εκδίκηση της γυφτιάς». Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 το κύριο σύνθημα της μετεμφυλιακής Δεξιάς ήταν ότι «αν έρθουν οι αριστεροί στην εξουσία, θα αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη»! Με τον τρόπο αυτό προσπαθούσαν οι δεξιές κυβερνήσεις να τρομοκρατήσουν τα πολιτικά καθυστερημένα λαϊκά στρώματα που έφτυναν αίμα για να επιβιώσουν και να καλύψουν τις θεμελιωδέστερες των βιοτικών αναγκών τους.
Η απειλή ότι «οι αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια» πέρασε έτσι βαθιά στην ιδεολογία και στο πολιτικό υποσυνείδητο των ψηφοφόρων της Δεξιάς. Δεν περιγράφεται, λοιπόν, η σημερινή σύγχυσή τους καθώς εμβρόντητοι παρατηρούν με πόση λύσσα η δεξιά κυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου προσπαθεί μαινόμενη να τους πάρει αυτή τα
...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ- ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;


Το olympia.gr, έπειτα και από τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις γύρω από το θέμα της ΧΑ, διεξάγει on line δημοσκόπηση γύρω από την πρόθεση ψήφου σε περίπτωση που η κατάσταση οδηγούσε σε εκλογές. Η ψηφοφορία εδώ

Ανελέητο σφυροκόπημα της Χρυσής Αυγής- Το πολιτικό σύστημα επιδιώκει να δραπετεύσει;


Είναι πασιφανές ότι τη ΧΑ την ανέβασαν δύο παράγοντες. Πρώτον η όλη κρίση δημοκρατίας και οικονομίας καθώς και η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και δεύτερον το ίδιο το πολιτικό σύστημα με την περίεργη ανοχή του, προκειμένου (με μια πρόχειρη υπόθεση) να χρησιμοποιηθεί ως δεξαμενή υποδοχής της λαϊκής οργής και ως βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνίας.

Οι σημερινές όμως απίστευτες εξελίξεις, τρία τινά μπορεί να σημαίνουν:

1) Ότι η ΧΑ ξέφυγε από μια απλή βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνίας και έτεινε να πάρει δικό της όλο το μαγαζί του συστήματος, οπότε αποφασίστηκε να την ξεφορτωθούν.

2) Ότι προετοιμάζεται ο μεγάλος μνημονιακός συνασπισμός ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, με μπαμπούλα και ηθική νομιμοποίηση τον κίνδυνο του φασισμού.

3) Ότι το πολιτικό σύστημα επιδιώκει να δραπετεύσει, μέσω της ΧΑ, αφήνοντας τη χώρα στο χάος.

Με δεδομένο (το βλέπουμε σε όλο το ελεύθερο ακόμα διαδίκτυο) ότι από το πρωί το πολιτικό σύστημα στέλνει κατά χιλιάδες τον κόσμο στη ΧΑ, τότε, σε περίπτωση που δεν αποδειχθούν οι κατηγορίες για την καταδίκη των βουλευτών της ΧΑ, είναι βέβαιο ότι ισχύει η τρίτη υπόθεση. Το πολιτικό σύστημα θέλει να δραπετεύσει, παραδίδοντας τη χώρα σε μια εκρηκτικά ανερχόμενη ΧΑ και τη χώρα στο χάος.

Προφανώς στη συνέχεια, ολόκληρο το ολιγαρχικό σύστημα θα παραθερίσει σε κάποιο Παρίσι, ετοιμάζοντας από τα εκεί καφέ τον αντιφασιστικό αγώνα.

Χασάπης Πέτρος