Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μπερδεύεται και ο Αντρίκος Παπανδρέου στο σκάνδαλο του ΤΤ!! Αυτά τα στοιχεία που φώναζε ο Καμμένος και τον κυνήγησαν όλοι, σκάνε ένα ένα τώρα....








“Δικαστική πηγή έλεγε στο spirospero.gr τα μεσάνυχτα ότι δεν αποκλείεται ο επόμενος που θα συλληφθεί να είναι ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου.”
Μεταμεσονύκτιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική εισαγγελία διερευνά και το θέμα των CDS (ασφάλιστρα για την πτώχευση της χώρας) που είχε παίξει το ΤΤ επί διοικήσεως Άγγελου Φιλιππίδη.
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος είχε κάνει αναφορά στην εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, κ. Ελένης Ράϊκου και κατήγγειλε το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Στην αναφορά του κατήγγειλε τον επιχειρηματία Κυριάκο Γριβέα, τη γυναίκα του Αικατερίνη Βάτσικα και το συνέταιρο του Γριβέα, όπως έγραφε στην αναφορά του, τον κ. Ανδρίκο Παπανδρέου.
Για το λόγο αυτό, ο κ. Ανδρίκος Παπανδρέου είχε κάνει αγωγή στον Π. Καμμένο με τά γνωστά αποτελέσματα.
Ο κ. Γριβέας θεωρείται στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και στενός φίλος δύο μελών της οικογενείας Γ. Παπανδρέου. Ο Άγγελος Φιλιππίδης, που διετέλεσε πρόεδρος του ΤΤ επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή και γραμματέας της οικονομικής επιτροπής της ΝΔ, θεωρείται έμπιστος φίλος του πρώην πρωθυπουργού και ο διάδοχός του στο ΤΤ, Κλέων Παπαδόπουλος θεωρείται έμπιστος της οικογενείας του Γιώργου Παπανδρέου.
Επί προεδρίας Φιλιππίδη στο ΤΤ, αγοράστηκαν στα CDS ύψους 2 δισ. Ευρώ, δηλαδή το ΤΤ ποντάριζε στην πτώχευση της Ελλάδας.
Όταν έγινε πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου, διατήρησε στη θέση του προέδρου του ΤΤ για πέντε μήνες τον Άγγελο Φιλιππίδη. Στο διάστημα αυτό, η τράπεζα πούλησε μέρος των CDS. Μετά από 5 μήνες ανέλαβε ο Κλέων Παπαδόπουλος. Πίσω από τα CDS έχει γραφτεί ότι κρυβόταν ο Αντρίκος Παπανδρέου. Οι Φιλιππίδης και Παπαδόπουλος είναι μεταξύ των προσώπων που ήδη καταζητούνται με ένταλμα συλλήψεως που εξέδωσε η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, Ελένη Ράϊκου.
Δικαστική πηγή έλεγε στο spirospero.gr τα μεσάνυχτα ότι δεν αποκλείεται ο επόμενος που θα συλληφθεί να είναι ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου.
Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία ούτε έχει εκδοθεί ένταλμα για τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού. Οι πληροφορίες όμως, αναφέρουν ότι η κα Ράϊκου διαθέτει πολλά στοιχεία για την υπόθεση αυτή.
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3, Μάκης Γιομπαζολιάς, με τηλεφωνική του παρέμβαση στο Αποκαλυπτικό Δελτίο, είπε ότι «ο Γριβέας είχε στενές σχέσεις με τη ΝΔ και δύο μέλη της οικογενείας Παπανδρέου», αλλά αρνήθηκε να πει ονόματα.
Η πηγή του spirospero.gr διαβεβαίωσε ότι σήμερα το μεσημέρι θα δώσει έγγραφα στοιχεία για τον κ. Αντρίκο Παπανδρέου.
spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου