Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Βίος και πολιτεία ο Τζεβελέκος. Με λεφτά που ρουφούσε από το κράτος, ζούσε υπερπολυτελή ζωή..... Μεζονέτες και εξοχικά με λεφτά που πήγαιναν υποτίθεται σε ...νάρκες!!!Το ΓΑΠ όμως κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο!!!

 

Βίος και πολιτεία του... ναρκαλιευτή – Μεζονέτες, εξοχικά και πολυκατοικίες έγιναν οι... νάρκες
Ο δημοσιογράφος... ναρκαλιευτής Κ. Τζεβελέκος επί το... έργο - ΦΩΤΟ “Το Έθνος”
 

9 εκατομμύρια ευρώ φαίνεται ότι έφαγαν οι υπεύθυνη της ΜΚΟ που όλα δείχνουν ότι είχαν και υψηλές πολιτικές διασυνδέσεις, αλλά και τις θέσεις στο υπουργείο Εξωτερικών για να μπορέσουν να στήσουν την απάτη με τις αποναρκοθετήσεις στο εξωτερικό.

Ο δημοσιογράφος Κ. Τζεβελέκος ήταν ο εμπνευστής της ΜΚΟ που με τον βαρύγδουπο τίτλο Διεθνές Κέντρο Απονακροθέτησης κατάφερε να αποσπάσει τεράστια ποσά από το ελληνικό κράτος.

Όλα φαίνεται πως ήταν θέμα διασυνδέσεων. Ανώτατοι διπλωματικοί υπάλληλοι, δύο εν ενεργεία, τέσσερις συνταξιούχοι και ο πρώην σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ εμπλέκονται στην υπόθεση μαζί με τον δημοσιογράφο και τη σύζυγό του.

Μπορεί ο Κ. Τζεβελέκος να φοράει στολή ναρκαλιευτή όμως τα χρήματα φαίνεται έγιναν ακίνητα και καταθέσεις – ΦΩΤΟ “Το Έθνος”
Μπορεί ο Κ. Τζεβελέκος να φοράει στολή ναρκαλιευτή όμως τα χρήματα φαίνεται έγιναν ακίνητα και καταθέσεις – ΦΩΤΟ “Το Έθνος”

Το κόλπο απλό. Η ΜΚΟ αναλάμβανε, έτσι έλεγε τουλάχιστον, να καθαρίσει από νάρκες περιοχές σε χώρες όπου υπήρχαν εμπόλεμες ζώνες. Με έγγραφα που ούτε καν μεταφράζοντας, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο γίνονταν αποδεκτά οι υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους έδιναν χρήματα στη ΜΚΟ.

Που πήγαιναν αυτά τα χρήματα; Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι πήγαν κατά κύριο λόγο στην πολυτελή ζωή του ζεύγους Τζεβελέκου. Ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του, πρώην υπάλληλος στα υπουργεία Τουρισμού και Ανάπτυξης ζούσαν σε μια πολυτελή μεζονέτα στα Βριλήσσια για την οποία έδιναν 5.000 ευρώ το μήνα σε
ενοίκιο. Έχουν στην κατοχή τους παράλληλα μια επταώροφη πολυκατοικία, αλλά και ένα εξοχικό στη Ρόδο αξίας τουλάχιστον 800.000 ευρώ. Όλα αυτά βέβαια δεν δικαιολογούνται από τα έσοδα του ζεύγους και έτσι φαίνεται ότι τα χρήματα του κράτους έγιναν προσωπική περιουσία...

Η υπόθεση της αμαρτωλής ΜΚΟ όμως έφερε ξανά στο φως τις ρεμούλες που στήνονται με στόχο τις χρηματοδοτήσεις. Ο πρώην σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου στο Υπουργείο Εξωτερικών, Άλεξ Ρόντος, μιλώντας στην Εφημερίδα “Το Έθνος” δήλωσε έκπληκτος για την εμπλοκή του ονόματός του, λέγοντας παράλληλα ότι και ο ίδιος είχε θέσει θέμα αλλαγής του θεσμικού πλαισίου που ελέγχει τις ΜΚΟ, ωστόσο δεν εισακούστηκε...

Κατά τη Λιάνα Κανέλη όμως φαίνεται ότι δεν υπήρχε και καμία πρόθεση, αφού ενώ το ΚΚΕ είχε καταγγείλει τη δράση της ΜΚΟ, ωστόσο ο Γ. Παπανδρέου τότε δεν έδειξε να ... ενοχλείται.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Λιάνα Κανέλλη, ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν ο μόνος που "είχε εκτιμήσει τις προσπάθειες" του ΚΚΕ και της είχε τηλεφωνήσει για να την ρωτήσει για το θέμα.

"Με ρώτησε τι περίεργη ιστορία είναι αυτή και μου είπε ότι έχει 105 εκατ. για να δώσει σε αυτή την οργάνωση", είπε η κα Κανέλλη και πρόσθεσε ότι τελικά ο κ. Λοβέρδος δεν υπέγραψε για αυτή την οργάνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου