Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Πακιστανός-τέρας, που βίασε Ελληνίδα μητέρα στη Λακωνία, συνελήφθη σήμερα στην Ομόνοια.

 

gynaika
Ο βιασμός και ο ξυλοδαρμός της  Ελληνίδας μητέρας θάφτηκε από τα ΜΜΕ.  Η γυναίκα όμως από τη Σκάλα Λακωνίας που έπεσε θύμα του Πακιστανικού λαθροτέρατος, δεν θα ξεχάσει ποτέ… Τον Σεπτέμβριο είχε βρεθεί στα χωράφια προκειμένου να δουλέψει. Εκεί ο Πακιστανός φορώντας μια μάσκα στο πρόσωπο την πλησίασε, την χτύπησε και την βίασε! Και μετά εξαφανίστηκε!

Πέντε μήνες αργότερα βρέθηκε να τριγυρνά άνετος στην καθαρή και ασφαλή Ομόνοια του Δένδια! Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και από το γενετικό υλικό επιβεβαιώθηκε πως αυτός ήταν ο βιαστής της γυναίκας. Το δελτίο τύπου της αστυνομίας:
 
Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 30-1-2014 στην περιοχή της Πλατείας  Ομονοίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής  Αττικής, μετά από συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας Λακωνίας,  23χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης  από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λακωνίας για βιασμό.
Ο ανωτέρω, όπως ταυτοποιήθηκε και από τις εξετάσεις της Διεύθυνσης  Εγκληματολογικών Ερευνών, είναι ο δράστης του βιασμού ημεδαπής που  διαπράχθηκε την 24-9-2013 σε περιοχή της Λακωνίας. Δικογραφία είχε σχηματισθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας Λακωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου