Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ! ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “Κάποιοι προσπαθούν να με εμπλέξουν …δια πλαγίως”!!!

 

Κοίτα πως τον κοιτάει... δια της πλαγίας!
Κοίτα πως τον κοιτάει… δια της πλαγίας!

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που έπρεπε ήδη να ανακρίνεται για το σκάνδαλο.

“Να μην ποινικοποιηθεί ο …εθελοντισμός” αναφέρει! Εθελοντές με εκατομμύρια στις τσέπες δηλαδή!

Εγώ θέσπισα την διαφάνεια με τις ΜΚΟ!! Αναφέρει, ενώ αυτός ήταν που θέσπισε το φαγοπότι με τις ΜΚΟ μόλις ανέλαβε το ΥΠΕΞ!

“Έθεσα προϋποθέσεις για την χρηματοδότηση τους” αναφέρει! Ναι, διαπιστώσαμε ποιές ακριβώς ήταν οι προϋποθέσεις…

Εκφράζει επίσης την ευχή και η ελπίδα ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί “ως ευκαιρία για κάποιους να πλήξουν την ιδέα της αυτοοργάνωσης και του εθελοντισμού, ούτε και τα κινήματα των πολιτών, που παγκοσμίως αποτελούν μια ήρεμη δύναμη προώθησης του κοινού καλού για κάθε κοινωνία και για κάθε χώρα”!! Ποιόν εθελοντισμό βρε ολετήρα; Με 70 εκατομμύρια στην τσέπη; Για τέτοιους “εθελοντές” μιλάμε!

Η Δικαιοσύνη ορθώς ελέγχει κάθε υπόθεση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με την υπόθεση μεγάλης απάτης σε βάρος του Δημοσίου από ΜΚΟ.
Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι κάποια ΜΜΕ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση και “να εμπλέξουν δια της πλαγίας τον Γιώργο Παπανδρέου”, με τρόπο που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.
“Σε κάθε περίπτωση” τονίζεται, επίσης, στην ανακοίνωση, “είναι περισσότερο από εμφανές, γιατί κόπτονται περί διαφάνειας εκείνοι που την καταπατούν καθημερινά, λόγω και έργω”. Και προστίθεται: “Αλλά και αυτή τη φορά, όπως και όλες τις προηγούμενες, εκτίθενται”.
Όσοι προσπαθούν να εμπλέξουν τον πρώην πρωθυπουργό, αναφέρεται, δεν μπορούν να αποδεχτούν “ότι όλη η διαδρομή του Γιώργου Παπανδρέου συνδέεται με παρεμβάσεις που αφορούν τη διαφάνεια, την ευνομία, την ισονομία, τη λογοδοσία, τον έλεγχο και επιλογές που ενισχύουν το κράτος δικαίου, μεταξύ των οποίων, φοροδιαφυγή, λαθρεμπόριο, οικονομικοί εισαγγελείς, οικονομική αστυνομία, ό,τι δηλαδή αποδίδει καρπούς σήμερα, αλλά και διαύγεια, ανοιχτή- ηλεκτρονική διακυβέρνηση”.
Εκφράζεται επίσης η ευχή και η ελπίδα ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί “ως ευκαιρία για κάποιους να πλήξουν την ιδέα της αυτοοργάνωσης και του εθελοντισμού, ούτε και τα κινήματα των πολιτών, που παγκοσμίως αποτελούν μια ήρεμη δύναμη προώθησης του κοινού καλού για κάθε κοινωνία και για κάθε χώρα”.
Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι επί θητείας του κ. Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών τέθηκε τέλος στο καθεστώς αξιολόγησης των ΜΚΟ χωρίς καθορισμένα κριτήρια, οριοθετήθηκε για πρώτη φορά η έννοια της ΜΚΟ, θεσπίστηκε η τήρηση Μητρώου, τέθηκαν προϋποθέσεις χρηματοδότησής τους κλπ.
Επίσης τονίζεται ότι η Οικονομική Αστυνομία, η οποία έκανε την αρχική έρευνα, για τη συγκεκριμένη ΜΚΟ, συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία της κυβέρνησης Παπανδρέου.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, news247.gr)
olympia.gr

2 σχόλια:

  1. Απάτη – από ΜΚΟ σε βάρος του δημοσίου.

    http://fckdupathens.wordpress.com/the-truth-actup-greece/

    http://fckdupathens.wordpress.com/2013/05/01/lies-cover-ups-and-censoring-the-truth-welcome-to-the-greek-hivaids-sector/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνώριζα την περίπτωση της συγκεκριμένης ΜΚΟ, αλλά με αφορμή το σχόλιό σας θα κάνω σχετική ανάρτηση σύντομα.

      Διαγραφή